Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Fellépők

Színpad

Mezei Eszter- The Mix by Piloxing

2005-ben szerzetem mesteri diplomát a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán, majd elvégeztem a sportedzői OKJ-s tanfolyamot. Versenyszerűen tornáztam, sport aerobikoztam és magyar bajnok voltam junior fitnesz versenyen.

Zumba® Jammerként nemzetközi fitness fesztiválokon és rendezvényeken rendszeresen lépek fel.

Master Trénerként a magyarországi Piloxing® Oktatói Workshop-okat szervezem és oktatom a leendő instruktorokat! Szolnok a szívem csücske, itt nőttem fel és boldog vagyok, hogy a szolnoki csapat az edzői pályafutásom legjobb és leglelkesebb csapata!

A The MIX by Piloxing a legújabb táncos fitness trend egyenesen Los Angelesből. Régi és új pop, dance és hip-hop sláger zenére bulizunk egy hatalmasat. Gyere és próbáld ki a Magyarországon még egyedülálló dance fitness programot velem.

Kis Mónika- Fókuszban a gerinc

Aki ismer, az tudja, hogy az életemben évek óta a figyelem középpontjában van a gerinc. A gerinc gyógyítása, rehabilitációja, a gerincprevenció és a gerincbarát életvitel. Nem csak a munkám, de a személyes történetem része is. Hiszem, hogy minden sportágban növelhető a teljesítmény, ha a gerinc funkcionalitását és az őt körülvevő stabilizáló izmok működését optimalizáljuk. Egy olyan edzésre hívlak most, ami kihívás a test izomzatának és kardiális rendszerének, szórakozás a léleknek, miközben arra fókuszál, hogyan sportoljunk úgy, hogy a gerincünk funkcióját, működését és stabilitását magasabb szintre emeljük megnövelve ezzel a civilizáció okozta gerincproblémák kialakulását.

Sportolj Szolnok, várlak!

Tatarek Rezső- Iron Boksz Max

Személyi edző, Ökölvívó edző, Fitnesz prezenter, az IRON BOX koncepció atyja.

A hazai legnagyobb szakmai, és nyílt fitnesz események állandó szereplője.

Edz te is vele egy fergeteges buli keretében Szolnokon a Családi Egészségnapon!

Ha szeretnél többet megtudni Tatarek Rezsőről:

facebook: https://www.facebook.com/rezso.tatarek
web: http://www.tatarekrezso.hu/

Mester Zita-Ironbox

Pár éve tartok eszközös edzéseket Szolnokon, de idén elhoztam az Ironbox edzéseket is városunkba, amit Tatarek Rezsőtől tanultam meg Budapesten. Nagy öröm, hogy a Családi Egészségnap keretében lehetőségem adódik Vele, illetve Veletek együtt sportolni.

Az edzések pörgősek, jó hangulatúak, saját testsúlyos gyakorlatokkal kiegészítve!

 

Tartsatok velem hétfőn 19:30-kor és szombaton 09:00-kor a Harmónia Házában (Madách utca 2.), valamint szerdánként 18:00-kor a Kassai úti Iskolában! 

Zsolnai Tamás- Zumba Party

Többszörös standard és latin országos bajnok, Táncművészeti Egyetemet végzett tánctanár és immáron 6 éve ZUMBA oktató. Rengeteg hazai és külföldi turnéra kérték fel, többek között Los Angelesbe, Taivanba, Lengyelországba, Svédországba. Tartott órát a Papp László Sportaréna és a Hungexpo nagyszínpadán, illetve a Testnevelési Egyetemen is.

Ebben az évben a világ legnagyobb ZUMBA Fitness versenyében, a ZUMBA Next Rising Presenter-ben, 2700 induló közül bekerült a döntősök közé, tehát a top 6-ba. Így hazánkat 2018-ban ő  képviselte az orlandói ZUMBA Convention-ön Amerikában.

Hölgyek, Urak! Készen álltok egy hatalmasat Party-zni?

Cserba Beáta - Gymstic Kombi

Cserba Beáta gyógytornász, Gymstick muscle instruktor, Capoeira edző, Fanatic jump edző és Maminbaba oktató vagyok. 12 éve edzőedzősködöm ebből 10 éve Szolnokon.

A Fanatic-okat vezetem,Szolnokon és környékén. Az óráim egyszerűek és hatékonyak!

Megtaláltok minden hétfőn, szerdán és pénteken Szolnokon a Szent- Györgyi Albert Általános iskola tornatermében 19.00-tól.

A Gymstick kombi egy teljes testet átmozgató edzésforma. 

Legyen a cél a testzsírcsökkentés vagy az izomépítés a Gymstick tökéletes választás. 

Erősíti a törzsizomzatot, fejleszti a koordinációt az egyensúlyt, látványosan csökkenti a zsírpárnákat, erősíti az izmokat, feszesíti a testet. 

Az eszköz maga egy karbonszálas rúdból áll melynek mindkét végén gumikötél található, mely a lábfejekre helyezhető!

A gyakorlatok során szabadon változtatható az ellenállás, melyet a súlyzós edzés nem biztosít.

Egy igazán jól felépített edzéskoncepció a mozgás szerelmeseinek.

Szathmáry Alexandra (Szasza) - Kerekítés-Fitform Szaszával

A nevem Szathmáry Alexandra, aerobic edzőként dolgozom 8 éve.

Azt hiszem, több vagyok a vendégeimnek egy átlagos edzőnél. Közvetlen személyiségemnek köszönhetően szeretem kicsit jobban megismerni őket. A személyes kapcsolatok révén még inkább átérzem mire vágynak, milyen a hangulatuk, mi az, amit szeretnének kihozni magukból.

Az órám neve: Kerekítés- Fitform Szaszával

Teljes testet átmozgató, könnyen követhető aerobic jellegű edzés, főszerepben a popsi kerekítése lesz! 

A Fitform edzésen olyan kis közösség tagja leszel, ahol az elmúlt évek alatt, rengeteg izzadtsággal teli órával a hátunk mögött, szerény becsléssel is több millió kcal-t égettünk el együtt a fittikékkel. 

Ha ebből a csapatmunkából Te is vállalsz rendszeresen egy kis részt, akkor még csinosabb és még büszkébb lehetsz magadra!

Légy a Fitform csapat részese! Várlak az Egészségnapon is 14.45-től!

Szabó Nikoletta - Cardio Dance Fitnesz

Szabó Nikoletta, szolnoki fitnesz oktató, tánctanár és koreográfus vagyok.

Végzettségeim:

 • Szaunamester
 • Babaúszás oktató                                   
 • Kismama, és szülés előtti és utáni jóga és pilátesz oktató                                              
 • Zumba Strong Instructor                                                             
 • MATSZ Aerobik Szakág Bíró                                                      
 • Koreográfus , Modern táncpedagógus                                                               
 • Zumba, Aqua Zumba & Kids Zumba Fitness Instructor

A mai napra három féle edzést hoztam a szolnoki közönség számára, melyből egyet a nagy színpadon mutatok meg nektek.

Mit takar a Cardio Dance Fitnesz?

A latin ritmusokon kívül a legnépszerűbb, megunhatatlan régi és a legújabb pop, r&b, reggeaton, és hip-hop zenék teremtik meg a laza szórakozáshoz hasonló érzést, amivel párhuzamosan egy kőkemény munka folyik. A salsa, merengue, cumbia, flamenco, hastánc, afrikai táncok, pop, tango, reggaeton és hip-hop alapelemeit tartalmazzák a koreográfiák, amelyeket mindenki könnyen magáévá tehet. Mindez a magas intenzitású cardio aerobic és egy kis erősítő edzés együttesével biztosítja az eredményes kalória leadást és a test formálását. Jótékony hatása kiterjed az egész testünkre, hiszen az órákon könnyen elsajátítható mozdulatok, követhető lépések és kardio-alapú táncmozdulatok a legkényesebb területeket is megcélozzák, például a farizmokat, a karokat és a hasat, illetve ennek a kombinációnak köszönhetően testünk legfontosabb izmát, a szívünket is megdolgoztatja.   

Nagy Adrienn - Családi Zumba Finálé

2011-ben Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán végeztem a sportedzői OKJ-s tanfolyamot.

2011-ben Zumba Instuktor képzésen vettem részt.

Dream Dance Mazsorett és Tánc egyesületemmel több Magyar Bajnoki és külföldi Európa bajnok címet szereztem.  Olaszországi nemzetközi fesztiválom legjobb koreográfia és - előadásmód címmel gazdagodtam.

2017.08.20-án Nemzeti ünnepünk alkalmából Zagyvarékasért Érdemérmet kaptam a Kiemelkedő Sport és Közösségi munkámért.

Jelen pillanatban Szolnokon, Zagyvarékason és Szászberken tartok aerobik és mazsorett órákat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Nagyon nagy büszkeséggel tölt el, hogy heti 2 alkalommal hétfőn és csütörtökön 18:00-19:00-ig a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Egészség fejlesztési Irodája támogatásával ingyenes aerobik órákat tartok a Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépiskolában (Szolnok, Baross utca 43.) felnőtteknek már 4. éve. Várom a mozogni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt.

Rendszeresen csatlakoztam már Sport és Egészségnapokhoz Szolnokon és a Megyében.

Várlak most is az Egészségnapon a kis teremben egy Step Aerobic órára, valamint egy jó hangulatú Zumba Fináléra a rendezvény zárásaként 16:15-től!

Kis terem:

Szabó Nikoletta- Intim Pilates és Flexibility Training

Szabó Nikoletta, szolnoki fitnesz oktató, tánctanár és koreográfus vagyok. A mai napra három féle edzést hoztam a szolnoki közönség számára.

Intim Pilates

Mire jó az intim pilátesz?

 • Ciszta, mióma, PCOS, inkontinencia kezelésére
 • A ciklus, a hormonok szabályozására
 • Gerinc, hát problémákra
 • Az izmok erősítésére, nyújtására
 • Alakformálásra, közérzet javításra stb...

Mivel megnőtt az igény arra, hogy az Avivánál hosszabb és még ennél is hatékonyabb edzéseket tartsak, ezért úgy gondoltam, hogy az Intim Pilátesz sokkal hatékonyabb lenne, mivel az egy órás időtartam alatt végig dolgoztatja a központi „dolgozó zónát”, a hasizom, a gátizom és a farizom segítségével. Természetesen beleépítettem az Aviva torna fontosabb gyakorlatait, amik az intim területekre jótékonyak. Az Aviva Torna és az Intim tornák a klasszikus balett erősítéseire és nyújtásaira épülnek, amiket gyerekkorom óta gyakorlok különböző társulatok tagjaként. Így sikerült olyan plusz gyakorlatokkal is kiegészítenem ezt a komplex mozgásformát, ami az intim területeken, és a hormonális problémákon kívül, segíti szinte az összes izom működését. Az egésztestes bemelegítés után, fokozatos erősítések, és nyújtások történnek a nyak, a váll, a hát, a kéz, a has, a derék, a far, és a láb izmaira. Sajnos a nők többsége nőgyógyászati és hormonális problémákkal küzd, illetve rengeteg hölgynek gerinc, és ízületi fájdalmai vannak, amiket legtöbbször az egész napos ülés és a fokozott cardio edzés helytelen vagy épp teljesen elhagyott lenyújtása okoz.  

Flexibility Training

A legújabb férfiaknak szóló lassú tempójú mozgásforma a Flexibility Traning, elsődlegesen a különböző sportok előtt és után használatos, emellett azoknak a férfiaknak is nagy segítség akik derék, váll vagy hát fájdalomtól, illetve izom és ízületi problémáktól szenvednek. Egyben rendkívül nyugtató, és frissítően regeneráló. A nyújtó és izomfejlesztő gyakorlatok legfőképp a gerincet tehermentesítik, ezentúl az egész test visszaszerzi rugalmasságát és egyensúlyát.

Bíró Barbara - BodyArt

A bodyART mozgásforma a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem harmóniája. Mozgásrendszerének alapja és különlegessége, a Jin-Jang ellentétpár, amely a test egészének az egyensúlyára törekszik, valamint a kínai orvoslásból származó 5 természeti elem (Föld, Fa, Tűz, Fém, Víz) speciális energetikája. A bodyART tréning során fejlődik a mobilitás, az erő, a stabilitás, az állóképesség. Minden olyan készség és képesség, amely a harmonikus mozgás és a tudatos lét alapja.

Nagyon nagy szeretettel Mindenkinek :)

Török Attila- Thai Box

10 éves koromban kezdtem komolyabban a sportokkal foglalkozni, rendszeresen edzéseket látogatni. Mindig a küzdősportok érdekeltek így kerültem kapcsolatba a kötöttfogású birkózással, majd a kyokushin karatéval. A sport végig kísérte az életemet. 20 évesen találtam rá a thai box-ra, melynek egyszerűsége, keménysége, szépsége magával ragadott. 1 év múlva már ringben próbálhattam ki magam. 25 évesen a kick boxot is elkezdtem gyakorolni a thai box mellett, hogy még színesebben tudjak küzdeni, hatékonyabban versenyezni. Rendszeres indulója voltam utcai harc szabályrendszerű versenyeknek, összharcművészeti gáláknak, thai box ill. kick box magyar bajnokságoknak. Jelenleg saját thai box klubomat (Harc Klub Szolnok Thai Box Se) vezetem fiatal, lelkes tehetségeknek lehetőséget adva a versenyzésre, a szabadidő hasznos eltöltésére.
 
Fight Club Szolnok (Harmónia Háza Szolnok, Madách út 2.)
Török Attila 30/348-97-51

Edzés időpontok: hétfő 17:00-18:00-ig, csütörtök 17:30-18:30-ig

Nagy Adrienn- Basic Step Aerobic

2011-ben a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán végeztem OKJ-s sportedzői tanfolyamot.
 
2011-ben Zumba Instuktor képzésen vettem részt
 
A Dream Dance Mazsorett és Tánc egyesületemmel több Magyar Bajnoki és külföldi Európa bajnok címet szereztem.  Az olaszországi nemzetközi fesztiválon legjobb koreográfia és - előadásmód címmel gazdagodtam.
 
2017.08.20-án Nemzeti ünnepünk alkalmából Zagyvarékasért Érdemérmet kaptam Kiemelkedő Sport és Közösségi munkámért.
 
Jelen pillanatban Szolnokon, Zagyvarékason, Jászboldogházán és Szászberken tartok aerobik és mazsorett órákat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
 
Rendszeresen csatlakozom már több éve a Sport- és Egészségnapokhoz Szolnokon és a megyében.
Immáron negyedik éve tartok INGYENES AEROBIK ÓRÁKAT heti 2 alkalommal hétfőn és csütörtökön 17:00-18:00-ig a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodája támogatásával tartok a Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépiskolában. (Szolnok, Baross utca 43.) 
 
http://www.facebook.com/aerobikszolnok
 
Várlak most is az Egészségnapon 13:45-kor kezdődő step aerobik és 16:15-kor rendezvényzáró Családi Zumba edzésemen!
 
Az általam tartott edzés pörgős, intenzív, ugyanakkor a gyakorlatok felépítésének köszönhetően a kevésbé edzettebbek is bátran kipróbálhatják.
 

Kozma-Szikszai Szilvia - Pilates - Erőközpont, Kontroll, Légzéstechnika

Szia!

Kozma Szikszai Szilvia vagyok Pilates oktató. 

3 éve egy egészségügyi kihívás kapcsán találkoztam a Jógával és a Pilatessel. Nagyon megtetszett ez a mozgásforma és hatékonysága hamar megmutatkozott nálam. Mivel kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül bárki csinálhatja a gyakorlatokat, így úgy döntöttem segítek embertársaimnak, hogy minél tovább megőrizzék egészségüket.

A jobb közérzet s szebb kinézet elvét szem előtt tartva a Pilates könnyed, áramló mozdulataival szebb tartás, szálkás izomzat, hajlékonyság érhető el. 

Rendszeresen alkalmazva javul a légzéstechnika és felgyorsul az anyagcsere. Feszesebb lesz a bőr, elindul a méregtelenítés, laposabb lesz a has, kerekebb a popsi. 

Pirók Zsolt- Jóga kezdőknek, újra kezdőknek

Pirók Zsolt vagyok. Az órám címe: Jóga kezdőknek, újrakezdőknek. 15 éve van jelen az életemben a jóga. Az ez idő alatt megtapasztalt csodás dolgokat szeretném átadni neked!

Az Avatar Jógaközpontban megtalálhattok.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app