Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

21. Szolnoki Utazás Kiállítás - sorsolás

 • 21. Szolnoki Utazás Kiállítás - sorsolás
 • 21. Szolnoki Utazás Kiállítás - sorsolás
 • 2019-04-01
  A 2019. március 29-30. között megrendezett 21. Szolnoki Utazás Kiállításon, Szolnok város standján az érdeklődők egy szerencsekeréken pörgethettek az értékes nyereményekért.
   
  A legszerencsésebbek a "Lehetőség a fődíj elnyerésére" mezőt forgatták, s fesztiváljainkat népszerűsítő karszalagot kaptak.
   
  A karszalagok ellenőrző szelvényei egy gyűjtőedénybe kerültek, melyek közül az alábbi sorszámmal rendelkező szerencsés nyereménye egy 4 fő (2 felnőtt, 2 gyermek) részére szóló családi belépő a 2019. május 17-19. között megrendezésre kerülő IV. Szolnoki Palacsintafesztiválra, melyet egy általa kiválasztott, előre leegyeztetett napra vehet igénybe a nyertes. 
  Nyertes sorszám: 062454
   
  A nyertes karszalag tulajdonosának jelentkezését a marketing@ph.szolnok.hu e-mail címen várjuk a karszalagról készült fotóval.
   
  Gratulálunk!
   
  https://youtu.be/0PmUnBhgJX8
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A bécsi Collegium Hungaricum - Pannónia Club tagjai ismerkedtek Szolnokkal

  2019-06-27

  A bécsi Collegium Hungaricum - Pannónia Club tagjai Magyarország iránt érdeklődő osztrákok, illetve hosszabb-rövidebb ideje ott élő magyarok.

  Ezek a munkálatok várhatók a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán

  2019-06-26

  A 4. számú Budapest - Debrecen - Záhony elsőrendű főút Szolnok elkerülő szakaszának burkolat-és hídfelújítási munkálatai (II. ütem) 2019. július 1-7. között (27. hét) az alábbiak szerint folytatódnak.

  Új vérvételi helyeket alakítottak ki a Hetényi kórházban

  2019-06-26

  Mostantól új helyen, a hét emeletes épület földszintjén veszik le a vért a páciensektől a Hetényi Géza Kórházban. A CT és MR korábbi területén kialakított helyiségeket szerdán adta át dr. Bene Ildikó megbízott főigazgató és Szalay Ferenc polgármester.

  Új út építésének előkészületei zajlanak a Tallinn városrészben

  2019-06-26

  Szolnok önkormányzata 2 milliárd 640 millió forint összegű uniós támogatás nyert, mely segítségével megvalósulhat Szolnokon a dr. Sebestény Gyula körút fejlesztése – mintegy 1.900 m hosszban - a 3225 jelű Besenyszögi útig. A projekt részeként 2018 második félévében már megújult a Kaposvári Gyula Zagyva-híd.

  Klímákat ajándékozott Szolnok önkormányzata a Hetényi kórháznak

  2019-06-24

  A kánikula idején különösen nagy teher a kórházi tartózkodás a betegek számára. A Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet legmodernebb épületének korszerű, hűtést és fűtést egyaránt szabályozó rendszere ugyan megfelelő körülményeket biztosít, illetve a központi műtő, az intenzív osztály és a kardiológiai őrző is klimatizált, ám az intézet többi részén egyelőre még nem működnek klímaberendezések.