Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

21. Szolnoki Utazás Kiállítás - sorsolás

 • 21. Szolnoki Utazás Kiállítás - sorsolás
 • 21. Szolnoki Utazás Kiállítás - sorsolás
 • 2019-04-01
  A 2019. március 29-30. között megrendezett 21. Szolnoki Utazás Kiállításon, Szolnok város standján az érdeklődők egy szerencsekeréken pörgethettek az értékes nyereményekért.
   
  A legszerencsésebbek a "Lehetőség a fődíj elnyerésére" mezőt forgatták, s fesztiváljainkat népszerűsítő karszalagot kaptak.
   
  A karszalagok ellenőrző szelvényei egy gyűjtőedénybe kerültek, melyek közül az alábbi sorszámmal rendelkező szerencsés nyereménye egy 4 fő (2 felnőtt, 2 gyermek) részére szóló családi belépő a 2019. május 17-19. között megrendezésre kerülő IV. Szolnoki Palacsintafesztiválra, melyet egy általa kiválasztott, előre leegyeztetett napra vehet igénybe a nyertes. 
  Nyertes sorszám: 062454
   
  A nyertes karszalag tulajdonosának jelentkezését a marketing@ph.szolnok.hu e-mail címen várjuk a karszalagról készült fotóval.
   
  Gratulálunk!
   
  https://youtu.be/0PmUnBhgJX8
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Sportos fejlesztések a Széchenyi körúti iskolában

  2019-04-18

  Két jelentős, társasági adóból és önerőből megvalósuló beruházással válik teljessé a Széchenyi Körúti Általános Iskola felújítása. A felújítást csütörtökön megtekintette Szalay Ferenc polgármester, valamint a városrész önkormányzati képviselői, Tasnádi Zoltán, Kormosné Szombati Márta, valamint Rehó János.

  Átadták a Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért Emlékérmet

  2019-04-17

  A Bölcsődék Napja alkalmából rendeztek ünnepséget a városházán, az eseményen két kiváló szakember vehette át a dr. Koncz József főorvos által alapított Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért Emlékérmet.

  Iskolások százait mozgatta meg az egészségnevelési verseny

  2019-04-16

  Szolnok közgyűlése 2005-ben fogadta el a város Egészségügyi Szakmai Programját, mely kiemelt hangsúlyt fektet a gyermekek és az ifjúsági korosztály számára egészségfejlesztési és egészségnevelési programok szervezésére és támogatására. Ennek részeként immár hagyományosan idén is megszervezték a rengeteg diákot megmozgató egészségnevelési versenyt.

  A holokauszt áldozataira emlékeztek Szolnokon

  2019-04-16

  A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja alkalmából Szolnokon is megemlékezést tartottak, melyen Varga Béla szolnoki holokauszt-túlélő idézte fel az 1944-ben vele történteket az összegyűlteknek.

  Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

  2019-04-16

  Kényelmes és gyors megoldás nyújt a bárhonnan elérhető Önkormányzati Hivatali Portál