Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!

 • Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!
 • Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!
 •  
  A Szolnoki Sportcentrum árusok és kézművesek jelentkezését várja a Családi Majális, a Szent István-napi, Tisza Hal Napja, illetve a Szolnoki Advent rendezvényekre.
   
  Jelentkezni a linkre kattintva, a jelentkezési lap kitöltésével lehet:
   
  Családi majális: https://szolsport.hu/uncategorized-hu/felhivas-csaladi-majalis/?fbclid=IwAR2scFAJDTlu5nhWceOYpy9Z_M4y6xCf2EVNQZjMLxwnlkNqFN1XErF0duI
   
  Szent István-napi rendezvény: https://szolsport.hu/uncategorized-hu/szent-istvan-nap-2022/
   
  Tiszai hal napja: https://szolsport.hu/kiemelt-rendezvenyek/9-tiszai-hal-napja-szolnoki-sparhelt-fesztival/?fbclid=IwAR15efyI-R0laKn11Hhrx_jXWAwBBrHByLYS0Ikr7WtyrrT9ikMHoZSsKyE
   
  Szolnoki Advent: https://szolsport.hu/kiemelt-rendezvenyek/advent-2022/?fbclid=IwAR0R77m99jmWMdI_Gep_-pbeU2iDqaZuR0VgwtQGyxz0-8mrnd1atb1LBnM

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Szeretem Szolnokot! pályázat - változtak a határidők

  2022-05-23

  Technikai okok miatt meghosszabbítottuk a kreatív pályázat leadási, illetve a facebook-os közönségszavazás határidejét.

  III. Pizzasprint Félmaraton és Élményfutás

  2022-05-13

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. – a Szolnok TV közreműködésével – idén harmadszor rendezi meg a Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás hosszútávfutó rendezvényt. 3 év kihagyás után – az előző 2019-ben került megrendezésre – újra a futóké lesz Szolnok belvárosa! 

  Régóta várt beruházás indul: kerékpárút épül a Tószegi úton

  2022-05-13

  Tovább bővül Szolnok kerékpárút hálózata, immár a Hetényi Géza kórház is elérhető lesz kétkeréken. A kivitelezési már elkezdődött, a munkálatok várhatóan ősz végére fejeződnek be.

  Szolnok városa is bemutatkozott Kecskeméten

  2022-05-09

  Gazdag programkavalkád és számos újdonság várta a vendégeket  május 6-8. között Kecskeméten, a XV. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál – Citera Ünnepen, melyen Szolnok városa külön standdal is bemutatkozott.

  Szeretem Szolnokot! - kreatív pályázat

  2022-05-04

  VÁLTOZTAK A HATÁRIDŐK! Mutasd meg Szolnok szépségeit! Életkortól és lakóhelytől függetlenül várjuk a pályamunkákat, ezúttal két kategóriában.