Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bringás reggeli

 • Bringás reggeli
 • Bringás reggeli
 • 2021-09-03
  Szolnok Megyei Jogú Város az előző évekhez hasonlóan 2021-ben is csatlakozik a szeptember 16-22. között megrendezendő 20. Európai Mobilitási Héthez, melynek idei témája a „Fenntartható közlekedés a biztonság és egészség jegyében”. A kampány célja az egészséges, fenntartható  özlekedésre történő ösztönzés, a tiszta, közösségi és intelligens mobilitás, a tisztább közlekedési módok előnyeinek hangsúlyozása, Önkormányzatunk kiemelt fontossággal kezeli a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés, a szolnoki kerékpáros turizmus, a kerékpáros közlekedés és a város kerékpárút-hálózatának népszerűsítését, ezért a hagyományokat követve immáron ötödik alkalommal,
   
  2021. szeptember 17-én reggel 06:30 és 08:30 között
   
  ismét a Kossuth téren várja a kerékpárral közlekedőket egy frissítő gyümölcslével, egy meleg kávéval, péksüteménnyel, gyümölccsel, jó  hangulattal, a kicsiket pedig meglepetés bringás ajándékkal.
   
  Programunk az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a
  hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel.
   
  A Szolnok Rendőrkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-
  főkapitányság is csatlakozott rendezvényünkhöz, melynek keretében kiegészítő szolgáltatásként „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt biztosítanak az érdeklődők számára.
   
  Bringázz munkába, suliba, bringázz minden nap Szolnokon!
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása

  2021-09-23

  Az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program részeként teljes hosszában megújul a Bacsó Nándor út.

  Elkészült Szolnok kulturális koncepciója

  2021-09-23

  A CLLD SzolnOK Helyi Akciócsoport „Egy OK.-kal több SzolnOK.! – Közösségi tervezés alapú kulturális és közösségi célú helyi fejlesztések Szolnokon” című projekt keretében szervezett kétnapos konferenciát, melynek célja Szolnok kulturális koncepciójának bemutatása, illetve a CLLD program helyi közösségfejlesztésben elért eredményeinek megismertetése.

  Szolnokot is elvarázsolta az Európai Mobilitási Hét

  2021-09-20

  Vasárnap a Tiszaligetben rendezték meg a „Fenntartható közlekedés, a biztonság és egészség jegyében” programot, melyen rengeteg érdeklődő vett részt, többnyire azért, hogy kipróbálhassa a környezettudatos járművek sokaságát.

  Átadták a megyei Prima-díjakat

  2021-09-18

  Az idei már a 17. alkalom, hogy a megye vállalkozói jóvoltából a művészet, a kultúra, a tudomány, a sport vagy a sajtó területéről – egy alapítvány segítségével – kiváló embereket díjaztak.

  Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

  2021-09-17

  Az idősek körében igen népszerű programsorozat, a Szépkorúak Akadémiája idén is folytatódik.