Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Elindul a lakossági LED-csereprogram izzóinak kiosztása

 • Elindul a lakossági LED-csereprogram izzóinak kiosztása
 • Elindul a lakossági LED-csereprogram izzóinak kiosztása
 • 2022-12-09

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. lakossági LED-csereprogramot hirdetett a megyeszékhelyen, melynek köszönhetően a szolnoki háztartások teljesen ingyen juthatnak e program által tartós, energiatakarékos izzókhoz. 

  A regisztrációs időszak lezárult, a nagyságrendileg 2000 csomag összeállítása megtörtént, így sor kerülhet végre az izzók kiosztására, melyek szállítása és átvétele több ütemben zajlik majd. 

  Első körben, akik a napokban e-mail üzenetet kapnak az égőket biztosító cégtől – legyenek különös figyelemmel a spam mappára is -, 2022. december 14-én 8:00 és 16:00, valamint december 16-án 8:00 és 12:00 között tudják átvenni a ledeket a Városházán (földszinti tárgyaló, 18. szoba). Az átvételhez kérjük, mindenki hozza magával személyi igazolványát és lakcímkártyáját, melyeket az átvételkor be kell mutatni. Amennyiben személyesen nem, csak meghatalmazott útján tudnak elfáradni a hivatalba, abban az esetben a www.ledcsere.hu oldal alján található dokumentumok menüpontból letölthető, tanúk aláírásával ellátott meghatalmazásra lesz szükség, melyek mintapéldányai az átvételi helyen is rendelkezésre állnak majd. Kérjük, figyeljenek a szabályosan kitöltött nyomtatványra, mert csak azt tudjuk elfogadni, valamint, hogy az égők átvételi elismervényen szereplő darabszámát az átvételkor a helyszínen feltétlen ellenőrizzék, mert utólagos reklamációra nem lesz mód!

  Akik nem rendelkeztek internettel, e-mail címmel, számítógépes ismeretekkel, és a regisztráció során kollégáink segítettek az igénylési dokumentáció összeállításában és leadásában, azokat telefonon fogjuk értesíteni az átvétellel kapcsolatosan.  

  Felhívjuk szíves figyelmüket, csak azok vehetik át izzóikat a fent megjelölt időpontokban, akik erről értesítést kaptak, hiszen azok név szerint állnak rendelkezésre. A további ütemezésről folyamatos tájékoztatást nyújtunk az érintetteknek.

   
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Új körforgalom és kerékpárút könnyíti a Véső úti strand és sporttelep megközelítését

  2023-02-02

  Szolnok önkormányzata jelentleg két projektet valósít meg a Véső úti Sporttelepen és annak környékén, a részletekről Szalay Ferenc polgármester és Molnár Iván önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Kálmándi Mihály-díjra várja a jelöléseket a város

  2023-02-01

  Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a város egészségügyi intézményeiben és a város egészségügyi ellátásának biztosításában tevékenykedők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül évente kiadható „Kálmándi Mihály-díj”-at alapított azok részére, akik a fenti szakterület helyi eredményei, értékei gyarapításában kiemelkedő tevékenységet nyújtanak.

  Módosultak a gázárkedvezmény igénybevételi szabályai

  2023-01-30

  A kormányrendelet módosítása jelentősen enyhíti az önálló lakásokkal szemben korábban megállapított követelményeket, és ezzel kiterjeszti a jogosultak körét.

  Újabb ötvenmillió forint a temető útjainak felújítására

  2023-01-26

  Egyperces felállással és néma főhajtással kezdődött a közgyűlés rendes januári ülése csütörtökön, Szalay Ferenc polgármester távollétében Fejér Andor vezetésével. A városháza dísztermében a jelenlévők a tavaly decemberben elhunyt dr. Kormosné Szombati Mártára, az önkormányzat korábbi Fidesz-KDNP színeiben munkálkodó képviselőjére emlékeztek.

  Káyhákkal segítik a rászoruló családokat

  2023-01-23

  Rászoruló szolnoki családok kaptak támogatást két alapítvány jóvoltából. A Katona József Úti Szolgáltató Pontban a pályázó a Miért Ne Közhasznú Humán Szolgáltató Alapítvány vezetője, Pappné Szabó Anita dr. Kállai Mária országgyűlési képviselővel és Szalay Ferenc polgármesterrel adott át három kályhát hátrányos helyzetű családoknak.