Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása

 • Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása
 • Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása
 • 2021-09-23

  Az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program részeként teljes hosszában megújul a Bacsó Nándor út.

  A felújítási munkák kormányzati forrás biztosításával mintegy 117 millió forintból valósulnak meg, melynek során a teljes pályaszerkezet és az út szegélyek cseréje, valamint a víznyelők és a folyókák rekonstrukciója történik.

  Az intézmények és garázsok megközelítése érdekében a kivitelezés két ütemben zajlik, így nincs szükség a teljes útzárra.

  A munkálatok szeptember közepén kezdődtek, a tervezett befejezés november közepe.

  Ezzel azonban még nem ér véget a területet érintő felújítások sora. Október végén 189 millió forint uniós forrásból megkezdődik a Bacsó Nándor úti járda felújítása teljes hosszában, valamint a Balogh Béla úti parkoló (Spar áruház mögött) és a Bacsó Nándor út másik végén található autóbusz forduló felújítása.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Beruházásösztönző támogatáshoz juthatnak a vállalkozások

  2021-10-27

  Példátlanul nagy összegű beruházásösztönző támogatás segíti a magyar mikro-, kis- és közepes vállalkozások fejlődését a Technológiaváltó támogatási programban - jelentette ki György László, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára szerdán Szolnokon, a ragasztóanyagok gyártásával foglalkozó Szolvegy Kft-nél.    

  Szolnokon is dolgoztak a TeSzedd! akció önkéntesei

  2021-10-26

  A kilencedik alkalommal megrendezett TeSzedd! hulladékgyűjtő akcióban idén is több ezer tonna hulladéktól szabadították meg környezetüket az önkéntesek a múlt héten. Az akcióhoz csatlakoztak önkormányzatunk munkatársai is.

  Nemzetközi kitüntetést kapott a Szolnoki Kodály Kórus

  2021-10-25

  Szolnok testvérvárosában a lengyelországi Bielsko-Bialaban a Szolnoki Kodály Kórus Molnár Éva karnagy vezetésével Ezüst Diplomát kapott és a legjobb külföldi kórus különdíját nyerte.

  „A haza minden előtt"

  2021-10-23

  Ahogyan szerte az országban, úgy Szolnokon is az ’56-os magyar forradalomra és szabadságharcra emlékeztek ma. 

  Működésbe lépett az ipari park vizét biztosító telep

  2021-10-21

  Elkészült az ipari park vízellátását és szennyvízelvezetését biztosító telep. A csütörtöki projektzáró rendezvényen elhangzott, hogy a több mint hétszáz millió forintos beruházás elsődleges célja a rendszer függetlenítése volt.