Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Folyamatosan javítják a kátyúkat

 • Folyamatosan javítják a kátyúkat
 • Folyamatosan javítják a kátyúkat
 • 2018-03-26

  A szokatlanul hideg tél és a tartósan alacsony hőmérséklet miatt sok kátyú alakult ki Szolnok útjain az elmúlt hónapokban. Ahogyan a korábbi években, úgy idén is elkezdődtek a kátyúzási munkálatok a városban, melynek anyagi bázisát az önkormányzat útfenntartási programja biztosítja. A feladatot a Városüzemeltetési Kft. végzi.

  Az első ütemben az első és másodrendű főutak, valamint a belváros tömegközlekedésre szolgáló útjait kátyúzzák, később a Kertváros, Szandaszőlős és a Széchenyi lakótelep lesz érintett a munkálatokban.

  A következő hetekben az alábbi utcákban, városrészekben dolgoznak a kátyúk megszüntetésén:Berzsenyi Dániel, Csalogány, Csokonai (Szántó – Ifjúság), Délibáb, Gém, Ifjúság, Maros, Mosonyi Mihály, Ősz, Pozsonyi (Szántó - Ifjúság), Rába, Rege, Szántó (Pozsonyi - Thököly), Száva, Sziget, Tél, Túzok, Vas Gereben, Verbunkos,Apáczai Csere János, Fazekas Mihály, Fekete István, Hasznos István, Heltai Jenő, Kassák Lajos, Pázmány Péter, Radnóti Miklós (Sport – Kassák Lajos), Sport, Szabó Pál, Vajda János, Batsányi, Bem, Bognár, Delta, Dembinszky, Farkas, Felhő, Galamb, Gólya, Gyík, Hajnóczy József, Kacsa, Kőműves, Lepke, Martinovics, Mókus, Orgona, Őz, Páva, Perczel Mór, Rák, Róka, Sorompó, Terv, Tégla, Tűzi-kovács, Ürge, Veder utca.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Sportparadicsom épül a Véső úton

  2018-04-19

  A Véső úti sporttelep egyre több épülete válik mostanában munkaterületté, ami nem csoda, hiszen egyszerre épül az atlétikai centrum, a sportcsarnok új szárnya, valamint hamarosan a strandrész. Az alapos változáson áteső létesítményt Szalay Ferenc polgármester, Bagdi Sándorné, a terület önkormányzati képviselője, valamint Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum igazgatója mutatta be a sajtó képviselőinek.

  Átadták a Nívó szintet teljesítő óvodapedagógus díjat

  2018-04-19

  Három óvodapedagógust köszöntött csütörtökön Szalay Ferenc polgármester a városházán, mindannyian a „Nívó szintet teljesítő óvodapedagógus” díjat vehették át a város első emberétől.

  Mi jut eszedbe a kizsákmányolásról?

  2018-04-18

  A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) budapesti irodája plakátversenyt hirdet középiskolás diákoknak a kizsákmányolás témakörében.

  Kezdődik a szúnyoggyérítés

  2018-04-17

  A melegebb időjárás beköszöntével hamarosan megjelennek a szúnyogok, gyérítésükről továbbra is gondoskodik a város önkormányzata.

  Hordozzuk áldott emléküket...

  2018-04-16

  A Szolnokról és környékéről elhurcolt zsidóknak állítottak emlékkövet a Tisza-parti városban, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján, a megemlékezésen megjelent Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnöke, Feldmajer Péter korábbi elnök, Róna Tamás, az Alföldi Régió vezető rabbija, Bermann Dávid, a szolnoki hitközség vezetője, dr. Kállai Mária kormánymegbízott és Szalay Ferenc polgármester.