Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Folyamatosan javítják a kátyúkat

 • Folyamatosan javítják a kátyúkat
 • Folyamatosan javítják a kátyúkat
 • 2018-03-26

  A szokatlanul hideg tél és a tartósan alacsony hőmérséklet miatt sok kátyú alakult ki Szolnok útjain az elmúlt hónapokban. Ahogyan a korábbi években, úgy idén is elkezdődtek a kátyúzási munkálatok a városban, melynek anyagi bázisát az önkormányzat útfenntartási programja biztosítja. A feladatot a Városüzemeltetési Kft. végzi.

  Az első ütemben az első és másodrendű főutak, valamint a belváros tömegközlekedésre szolgáló útjait kátyúzzák, később a Kertváros, Szandaszőlős és a Széchenyi lakótelep lesz érintett a munkálatokban.

  A következő hetekben az alábbi utcákban, városrészekben dolgoznak a kátyúk megszüntetésén:Berzsenyi Dániel, Csalogány, Csokonai (Szántó – Ifjúság), Délibáb, Gém, Ifjúság, Maros, Mosonyi Mihály, Ősz, Pozsonyi (Szántó - Ifjúság), Rába, Rege, Szántó (Pozsonyi - Thököly), Száva, Sziget, Tél, Túzok, Vas Gereben, Verbunkos,Apáczai Csere János, Fazekas Mihály, Fekete István, Hasznos István, Heltai Jenő, Kassák Lajos, Pázmány Péter, Radnóti Miklós (Sport – Kassák Lajos), Sport, Szabó Pál, Vajda János, Batsányi, Bem, Bognár, Delta, Dembinszky, Farkas, Felhő, Galamb, Gólya, Gyík, Hajnóczy József, Kacsa, Kőműves, Lepke, Martinovics, Mókus, Orgona, Őz, Páva, Perczel Mór, Rák, Róka, Sorompó, Terv, Tégla, Tűzi-kovács, Ürge, Veder utca.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Családbarát önkormányzati döntések

  2019-03-21

  Három, a családok megélhetését segítő önkormányzati rendelet módosításáról döntött legutóbbi ülésén a megyeszékhely közgyűlése – jelentette be sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. – A városvezető kiemelte: a jövedelemhatárok emelésével bővült a támogatásokra, önkormányzati bérlakásra jogosultak köre.

  Szolnok jövőjéről beszélt Szalay Ferenc

  2019-03-18

  A megyeszékhely meghatározó cégeinek vezetői, a helyi közélet, kulturális élet fontos szereplői, intézményi, hivatali vezetők, önkormányzati képviselők előtt számolt be Szolnok fejlesztési elképzeléseiről, stratégiai céljairól.

  Néptáncos gyerekek kapták az árverésen befolyt összeget

  2019-03-18

  Példaértékű gesztussal szereztek örömet hétfőn a Szandaszőlősi Táncegyüttes tagjainak. A Bereczki Máté Gazdakör jótékonysági borárverésén befolyt összeget Szalay Ferenc polgármester is kiegészítette két palack nedű megvásárlásával, s az így kereken százezer forintot személyesen nyújtották át Király Eszter művészeti intézményegység vezetőnek.

  A lakosság segítségével elkészülhet a II. világháború szolnoki áldozatainak névsora

  2019-03-18

  Nemes kezdeményezésről, a második világháborúban hősi halált halt szolnoki katonák névsora összeállításának szándékáról, a háborúhoz kapcsolódó tárgyak gyűjtéséről tartottak sajtótájékoztatót hétfőn a városházán. Szabó István alpolgármester hangsúlyozta: rengeteg áldozatot követelt a második világháború, a mostanihoz hasonló adatgyűjtésre még nem volt példa szűkebb pátriánkban.

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2019-03-15

  A százhetvenegy évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.