Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Folyamatosan javítják a kátyúkat

 • Folyamatosan javítják a kátyúkat
 • Folyamatosan javítják a kátyúkat
 • 2018-03-26

  A szokatlanul hideg tél és a tartósan alacsony hőmérséklet miatt sok kátyú alakult ki Szolnok útjain az elmúlt hónapokban. Ahogyan a korábbi években, úgy idén is elkezdődtek a kátyúzási munkálatok a városban, melynek anyagi bázisát az önkormányzat útfenntartási programja biztosítja. A feladatot a Városüzemeltetési Kft. végzi.

  Az első ütemben az első és másodrendű főutak, valamint a belváros tömegközlekedésre szolgáló útjait kátyúzzák, később a Kertváros, Szandaszőlős és a Széchenyi lakótelep lesz érintett a munkálatokban.

  A következő hetekben az alábbi utcákban, városrészekben dolgoznak a kátyúk megszüntetésén:Berzsenyi Dániel, Csalogány, Csokonai (Szántó – Ifjúság), Délibáb, Gém, Ifjúság, Maros, Mosonyi Mihály, Ősz, Pozsonyi (Szántó - Ifjúság), Rába, Rege, Szántó (Pozsonyi - Thököly), Száva, Sziget, Tél, Túzok, Vas Gereben, Verbunkos,Apáczai Csere János, Fazekas Mihály, Fekete István, Hasznos István, Heltai Jenő, Kassák Lajos, Pázmány Péter, Radnóti Miklós (Sport – Kassák Lajos), Sport, Szabó Pál, Vajda János, Batsányi, Bem, Bognár, Delta, Dembinszky, Farkas, Felhő, Galamb, Gólya, Gyík, Hajnóczy József, Kacsa, Kőműves, Lepke, Martinovics, Mókus, Orgona, Őz, Páva, Perczel Mór, Rák, Róka, Sorompó, Terv, Tégla, Tűzi-kovács, Ürge, Veder utca.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Jelentős megállapodást kötött a Debreceni Egyetem és Szolnok

  2018-12-13

  A közgyűlés döntésének értelmében együttműködési megállapodás megállapodást köt Szolnok városa és a Debreceni Egyetem. Napjainkra az egyetem vezetése az intézményt a hagyományos képzőközponti szerepből kiemelve egy tudományos és gazdasági alapelveken működő egyetemmé alakította át. Így természetes volt számukra, hogy a BMW érkezésével a műszaki képzést elindítják és megfelelő tudású szakemberek képzésével segítik az autógyár szakmai munkáját.

  Házhoz ment a szeretet

  2018-12-13

  Immár hagyomány, hogy a megyeszékhely decemberi közgyűléséről a szolnoki diákok csomagokkal látogatják meg a rászoruló szolnoki családokat. Szalay Ferenc polgármester azt kérte az útnak induló fiataloktól, hogy mindig gondoljanak azokra, akik nélkülöznek, akiknek nehezebb a megélhetés, mint másoknak.

  Hátrányos helyzetű, kiemelkedő teljesítményű diákokat ismertek el a városházán

  2018-12-10

  Tehetségesek és értékesek vagytok! – mondta Szalay Ferenc polgármester azon az ünnepségen, melyet a szociálisan hátrányos helyzetű, 2018-ban példaértékű tanulmányi és közösségi teljesítményt nyújtó szolnoki általános és középiskolás diákok részére rendezett Szolnok város önkormányzata a városháza dísztermében.

  MikulásGyár gyűjtőpont Szolnokon is

  2018-12-10

  Szolnok is csatlakozott a 2018-as "MikulásGyár" adománygyűjtési projekthez. Az adományokat a városháza aulájában elhelyezett gyűjtőpontra várják december 21-ig.

  A Széchenyi Piros is megújult!

  2018-12-06

  - Az iskola szinte valamennyi vizesblokkját felújítottuk, mindez kiegészült földszinti gépészeti vezetékcserével – összegezte a fejlesztést Szutorisz-Szügyi Csongor, a tankerület igazgatója.- A pályázat forrásaiból lehetőségünk volt a tornatermi öltözők részleges felújítására, valamint a második emeleten lévő informatika tanterem elektromos hálózatának felújítására is.