Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Folyamatosan javítják a kátyúkat

 • Folyamatosan javítják a kátyúkat
 • Folyamatosan javítják a kátyúkat
 • 2018-03-26

  A szokatlanul hideg tél és a tartósan alacsony hőmérséklet miatt sok kátyú alakult ki Szolnok útjain az elmúlt hónapokban. Ahogyan a korábbi években, úgy idén is elkezdődtek a kátyúzási munkálatok a városban, melynek anyagi bázisát az önkormányzat útfenntartási programja biztosítja. A feladatot a Városüzemeltetési Kft. végzi.

  Az első ütemben az első és másodrendű főutak, valamint a belváros tömegközlekedésre szolgáló útjait kátyúzzák, később a Kertváros, Szandaszőlős és a Széchenyi lakótelep lesz érintett a munkálatokban.

  A következő hetekben az alábbi utcákban, városrészekben dolgoznak a kátyúk megszüntetésén:Berzsenyi Dániel, Csalogány, Csokonai (Szántó – Ifjúság), Délibáb, Gém, Ifjúság, Maros, Mosonyi Mihály, Ősz, Pozsonyi (Szántó - Ifjúság), Rába, Rege, Szántó (Pozsonyi - Thököly), Száva, Sziget, Tél, Túzok, Vas Gereben, Verbunkos,Apáczai Csere János, Fazekas Mihály, Fekete István, Hasznos István, Heltai Jenő, Kassák Lajos, Pázmány Péter, Radnóti Miklós (Sport – Kassák Lajos), Sport, Szabó Pál, Vajda János, Batsányi, Bem, Bognár, Delta, Dembinszky, Farkas, Felhő, Galamb, Gólya, Gyík, Hajnóczy József, Kacsa, Kőműves, Lepke, Martinovics, Mókus, Orgona, Őz, Páva, Perczel Mór, Rák, Róka, Sorompó, Terv, Tégla, Tűzi-kovács, Ürge, Veder utca.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Forgalmi változások keddtől Szolnokon!

  2018-07-13

  Mint arról korábban többször hírt adtunk, július 16-tól a Várkonyi tér melletti Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-híd felújítása új szakaszához érkezik, s a kivitelező teljes útzár mellett folytatja a híd rekonstrukcióját. A lezárással kapcsolatosan a következő forgalmi változások lépnek életbe Szolnokon és a bevezető utaknál:

  Hivatalosan is átadták a felújított útszakaszt

  2018-07-05

  A nettó 193 millió forintos beruházással a 32-es Szolnokra bejöv szakaszán 44 esztendős burkolatot cseréltek ki, s vált az út egyenletessé és biztonságosabbá. Megerősítették az útpadkát, felújítottk a buszmegállókat is.

  Múzeumok Éjszakája nyereményjáték

  2018-07-05

  Óriási érdeklődés kísérte a Múzeumok Éjszakája szolnoki programjait, több ezren voltak kíváncsiak a 23 helyszín eseményeire. Az előzetesen meghirdetett nyereményjátékban csaknem 650 látogató vett részt. A mai sorsoláson a felajánlott ajándékcsomagokat a következő sorszámokkal rendelkezők nyerték:

  Idén nyáron is jut meleg étel a rászorulóknak

  2018-07-04

  Nem maradnak meleg étel nélkül idén nyáron sem a rászoruló családok gyermekei – mondta a Szent Tamás Görögkatolikus Általános Iskolában tartott sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A város vezetője hozzátette: az állami támogatást a megyeszékhely kiegészíti, hogy minden olyan hátrányos helyzetű gyermeknek jusson meleg ebéd, akinek szülei kérik azt.

  Egészségügyi díjakat adott a megyeszékhely

  2018-07-02

  A kivételes  szociális érzékenységgel rendelkező orvosnak, dr. Kálmándi Mihálynak állít emléket a megyeszékhely önkormányzata minden esztendőben a Semmelweis-napon. Az orvosról elnevezett díjakat Fejér Andor, a megyeszékhely alpolgármestere adta át.