Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Hétfőn indul az útépítés a Márta utcában

 • Hétfőn indul az útépítés a Márta utcában
 • Hétfőn indul az útépítés a Márta utcában
 • 2019-02-07

  Hétfőn elindul a Vízpart körúti lakóövezetben a csatornázás legutóbbi szakaszában érintett utcák helyreállítása. Az utóbbi hetek enyhébb és csapadékos időjárása miatt néhol szinte járhatatlan szakaszok miatt több panasz érkezett hozzám – monda Rezák László, a terület önkormányzati képviselője a munkaterület csütörtöki bejárásán. - Kértem polgármester urat, hogy gyorsítsuk fel az utak helyreállítását.

  Szalay Ferenc a kivitelezőkkel folytatott egyeztetés után azt mondta, hétfőn reggel kezdődik a munka a Márta utcában.

  - Vita nélkül áll, hogy jogos az itt élők panasza, helyenként valóban tragikus a saras utak állapota a csatornázást követően – értékelt a polgármester. – Ezért utasítottuk is a VCSM-et, hogy a lehető leggyorsabban indítsák el a felújítást, ez nem maradhat így tovább. Ígéretet kaptam arra, hogy hétfőn reggel érkezik a kivitelező, s nekilát a munkagépekkel a saras, átázott földréteg felszedésének, majd lerakják a köves útalapot.

  Szalay Ferenc hozzátette: a lakókat is értesítik a napokban a munkálatokról, hiszen az útalap készítéséig a parkolási, kiállási problémákra figyelni kell. Ahogyan fogalmazott, az itt élők segítségét kéri, mivel hátráltatná a munkát, ha az utcán álló autóktól nem tudnának dolgozni a munkagépek.

  Az összességében egymilliárd forintot meghaladó csatornázási program utolsó szakasza egyébként  tavasszal indulhat, s még idén be is fejeződik a Vízpart körút környéki lakóövezet teljes csatornázása.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Kitüntette a belügyminiszter a hivatal munkatársát

  2019-07-18

  A Köz Szolgálatáért Érdemjel ezüst fokozata kitüntetést adományozta dr. Pintér Sándor belügyminiszter a megyeszékhely polgármesteri hivatalának jogi osztályán dolgozó Nagy Jánosnak. A díjat dr. Dukai Miklós önkormányzatokért felelős helyettes államtitkár hozta el a kitüntetettnek.

  Tiszafüredi Halasnapok

  2019-07-17

  A Tiszafüreden, 2019. július 12-14. között megrendezett Tiszafüredi Halasnapok c. rendezvényen Szolnok város standján az érdeklődők egy rövid kérdőív kitöltését követően szerencsekeréken pörgethettek.

  A Hableány mentésében dolgozókat köszöntötte Szalay Ferenc

  2019-07-17

  A Hableány tragédiája utáni mentésben résztvevő szolnokiaknak mondott köszönetet Szalay Ferenc, a megyeszékhely polgármestere.

  Családbarát lett a polgármesteri hivatal

  2019-07-12

  Családbarát munkahely lett a Szolnoki Polgármester Hivatal! A díjat Novák Katalin, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár adta át dr. Sebestyén Ildikó jegyzőnek.

  Új burkolatot kapnak a Vízpart körút környéki utcák

  2019-07-11

  Elkezdődött a Vízpart körúti lakóövezet csatornázott útjain az útalap lezárása. Csütörtökön indultak meg a munkagépek, s az első ütem július 26-ig el is készül.