Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Hétfőn indul az útépítés a Márta utcában

 • Hétfőn indul az útépítés a Márta utcában
 • Hétfőn indul az útépítés a Márta utcában
 • 2019-02-07

  Hétfőn elindul a Vízpart körúti lakóövezetben a csatornázás legutóbbi szakaszában érintett utcák helyreállítása. Az utóbbi hetek enyhébb és csapadékos időjárása miatt néhol szinte járhatatlan szakaszok miatt több panasz érkezett hozzám – monda Rezák László, a terület önkormányzati képviselője a munkaterület csütörtöki bejárásán. - Kértem polgármester urat, hogy gyorsítsuk fel az utak helyreállítását.

  Szalay Ferenc a kivitelezőkkel folytatott egyeztetés után azt mondta, hétfőn reggel kezdődik a munka a Márta utcában.

  - Vita nélkül áll, hogy jogos az itt élők panasza, helyenként valóban tragikus a saras utak állapota a csatornázást követően – értékelt a polgármester. – Ezért utasítottuk is a VCSM-et, hogy a lehető leggyorsabban indítsák el a felújítást, ez nem maradhat így tovább. Ígéretet kaptam arra, hogy hétfőn reggel érkezik a kivitelező, s nekilát a munkagépekkel a saras, átázott földréteg felszedésének, majd lerakják a köves útalapot.

  Szalay Ferenc hozzátette: a lakókat is értesítik a napokban a munkálatokról, hiszen az útalap készítéséig a parkolási, kiállási problémákra figyelni kell. Ahogyan fogalmazott, az itt élők segítségét kéri, mivel hátráltatná a munkát, ha az utcán álló autóktól nem tudnának dolgozni a munkagépek.

  Az összességében egymilliárd forintot meghaladó csatornázási program utolsó szakasza egyébként  tavasszal indulhat, s még idén be is fejeződik a Vízpart körút környéki lakóövezet teljes csatornázása.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Sportos fejlesztések a Széchenyi körúti iskolában

  2019-04-18

  Két jelentős, társasági adóból és önerőből megvalósuló beruházással válik teljessé a Széchenyi Körúti Általános Iskola felújítása. A felújítást csütörtökön megtekintette Szalay Ferenc polgármester, valamint a városrész önkormányzati képviselői, Tasnádi Zoltán, Kormosné Szombati Márta, valamint Rehó János.

  Átadták a Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért Emlékérmet

  2019-04-17

  A Bölcsődék Napja alkalmából rendeztek ünnepséget a városházán, az eseményen két kiváló szakember vehette át a dr. Koncz József főorvos által alapított Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért Emlékérmet.

  Iskolások százait mozgatta meg az egészségnevelési verseny

  2019-04-16

  Szolnok közgyűlése 2005-ben fogadta el a város Egészségügyi Szakmai Programját, mely kiemelt hangsúlyt fektet a gyermekek és az ifjúsági korosztály számára egészségfejlesztési és egészségnevelési programok szervezésére és támogatására. Ennek részeként immár hagyományosan idén is megszervezték a rengeteg diákot megmozgató egészségnevelési versenyt.

  A holokauszt áldozataira emlékeztek Szolnokon

  2019-04-16

  A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja alkalmából Szolnokon is megemlékezést tartottak, melyen Varga Béla szolnoki holokauszt-túlélő idézte fel az 1944-ben vele történteket az összegyűlteknek.

  Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

  2019-04-16

  Kényelmes és gyors megoldás nyújt a bárhonnan elérhető Önkormányzati Hivatali Portál