Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Két képviselő is kilépett a Szolnoki Többség frakciószövetségből

 • Két képviselő is kilépett a Szolnoki Többség frakciószövetségből
 • Két képviselő is kilépett a Szolnoki Többség frakciószövetségből
 • 2020-05-01

  Változott a szolnoki közgyűlés frakcióinak összetétele. A Szolnoki Többség frakciószövetségből két képviselő, Fajcsák Károly és Ligeti József döntött úgy, hogy a jövőben függetlenként dolgozik tovább a városért.

  Nyolc-nyolc-kettő, immár ez a felállás a szolnoki közgyűlésben. Ligeti József sajtótájékoztatón jelentette be távozását, mint kiderült, március közepén Fajcsák Károllyal közösen egy független frakció létrejöttét is jelezték a hivatalnak.

  Április 30-án Szalay Ferenc polgármesternek írt levelében Fajcsák Károly pontosította szándékát: "A mai nappal kilépek a Szolnoki Többség - Demokratikus Koalíció képviselőcsoportból, és önkormányzati képviselői munkámat független, képviselőcsoportba nem tartozó képviselőként kívánom folytatni."

  Ennek értelmében a Fidesz-KDNP frakcióknak összesen nyolc képviselőjük ül a közgyűlésben, ugyanennyi a Szolnoki Többségnek, s immár két független képviselővel teljes a 18 fős testület. 

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Elkészült a Tisza park

  2020-05-29

  Befejeződött a Tisza park felújítása, így a Tisza-hídtól a Tiszavirág gyaloghídig egy gyönyörű parkrendszer csábítja sétára a szolnokiakat és az ide látogatókat. Mindegyik parknak saját karaktere van – Angol park, Rózsakert, Verseghy park, Tisza park -, a gyaloghídnál pedig a Nívó-díjas Tiszai hajósok terén pihenhetünk meg.

  Emlékezzünk az ejtőernyős sportolóra, a katonára, a barátra, az apára

  2020-05-29

  A Magyar Néphadsereg ejtőernyőse Hüse Károly százados (pm. őrnagy) - 38 éves korában - 1978. május 26.-án Szolnokon, a 6263. ejtőernyős ugrása végrehajtása során életét vesztette. A Magyar Néphadsereg hősi halottjának tekintette, és posztumusz őrnaggyá léptették elő.

  Vállalkozók véleményét kérik!

  2020-05-28

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata felkérte a Szinapszis Piackutatót egy olyan felmérés készítésére, amelynek segítségével pontosabb képet kaphatunk a vírushelyzet által okozott gazdasági hatásokról Szolnokon.

  Szolnokon ülésezett a Sportiskolák Országos Szövetsége

  2020-05-27

  A már több mint 70 köznevelési és 10 egyesületi típusú sportiskolát tömörítő Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) Szolnokon tartotta elnökségi ülését szerdán, a Holt-Tiszai Vízi Sporttelepen. A szövetség elnöke, Rózsa József, aki egyúttal a Szolnoki Sportcentrum vezetője is.

  Vadhús felajánlással ismerték el a szolnoki kórházak munkáját

  2020-05-22

  Két szolnoki kórház dolgozói kaptak több mint 400 adag őzhúst pénteken, az értékes felajánlás az Agrárminisztérium tájegységi fővadászainak kezdeményezésére és szervezésében kerülhetett az egészségügyi intézményekbe.