Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kinevezték a Szolnoki Járási Hivatal új vezetőjét

 • Kinevezték a Szolnoki Járási Hivatal új vezetőjét
 • Kinevezték a Szolnoki Járási Hivatal új vezetőjét
 •  

  A törökszentmiklósi járás eddigi vezetője veszi át Jász-Nagykun-Szolnok megye legnagyobb járási hivatalának vezetői feladatát. Dr. Botka János Hunort nevezte ki a Szolnoki Járási Hivatal vezetőjévé a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

  A 2021. október 15-étől érvényes kinevezéshez a javaslattevő dr. Berkó Attila kormánymegbízott, dr. Kállai Mária térségi országgyűlési képviselő, és Szalay Ferenc polgármester is gratulált. Az új hivatalvezető személyében tapasztalt közigazgatási szakember érkezett a megye legnagyobb járási hivatalának élére.

  Dr. Botka János Hunor 2000-ben kezdte köztisztviselői pályafutását a szolnoki gyermekotthon élén, amelyet hét évig vezetett. Ezután Szolnokon volt osztályvezető-helyettes az akkori okmányirodában, majd osztályvezető a gyámhivatalban. 2012-től ez idáig vezette a törökszentmiklósi járást, munkája alatt stabil, a térség társadalmi életében beágyazott hivatal épült ki, amelyet ismernek, elismernek.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Megnyílt az adventi falu és a karácsonyi vásár

  2021-11-25

  Az idei karácsonyi programok és élmények idén is sokak számára jelentenek majd felhőtlen szórakozást, a zaklatott időszak ellenére a forró csokoládé, a kürtőskalács illata elhozza mindenkinek a szeretet ünnepének a hangulatát.

  További fejlesztések, növekvő ösztöndíj - ülésezett a város közgyűlése

  2021-11-25

  Közmeghallgatással kezdődött Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlésének novemberi testületi ülése, majd számos fontos, sokakat érintő döntést hoztak a képviselők. A Szolnok Hazavár programban továbbra is együttműködik az önkormányzat és a Debreceni Egyetem a szolnoki karon tanuló megyei diákok támogatását illetően, megszűnik az NHSZ éves parkolóbérlete, tovább fejlődik a Véső úti MÁV strand.

  Nemzeti Kiválóság Díjban részesült a Szolnok Városi Óvodák szervezete

  2021-11-24

  Az elismerést hétfőn, ünnepélyes keretek között adták át. Szolnokon a Szapáry úti tagintézményben gratulált a kitüntetéshez Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is.

  Megalakult az új diákközgyűlés

  2021-11-19

  A szolnoki diákok a közelmúltban új diákpolgármestert választottak, így az előző megbízatása megszűnik, utódja pedig elkezdi a munkát. Pénteken délelőtt összeült Szolnok diákközgyűlése a városháza dísztermében, ahol az új diákpolgármester Szalay Ferenc előtt tette le esküjét.

  Közmeghallgatás

  2021-11-18

  Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2021. november 25-én (csütörtökön) 9 órakor, a városháza Hubay Ferenc dísztermében közmeghallgatást tart.