Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kiválasztották a „A te városod, a te divatod” című alkotói pályázat szolnoki döntőseit

 • Kiválasztották a „A te városod, a te divatod” című alkotói pályázat szolnoki döntőseit
 • Kiválasztották a „A te városod, a te divatod” című alkotói pályázat szolnoki döntőseit
 • 2018-10-31

  Az Auchan Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásaiból pedig limitált számú kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait az Auchan Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni. A zsűri által kiválasztott tíz pályaműből a közönöség november 1. és 7. között szavazás útján választja ki a legjobbat.

  A Korzó alkotói pályázatára Szolnok által ihletett pályaművekkel lehetett jelentkezni.  A pályázók feladata volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az elkészült alkotásokat regisztráció után az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalra tölthették fel október 15. és 28. között. A pályázatra több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A zsűrit a Korzót üzemeltető Ceetrus kollégája, a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának kollégája és az ismert énekes, Caramel alkotta. A végső győztes kilétéről egy közönségszavazás keretében döntenek, szavazni szintén ezen a weboldalon lehet november 1. és 7. között.

  A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lesz gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – egy kiegészítő kollekció sapkáin és/vagy hátizsákjain kel életre. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező egy helyi civil szervezet számára ajánlja fel, így a győztes pályázó saját közösségét is támogatja. A szerencsés nyertes egy eredményhirdető közönségtalálkozó keretében veheti át a díjat a helyi Korzón novemberben.

  A szavazás pontos feltételeiről és a pályázatról további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található.

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Családbarát önkormányzati döntések

  2019-03-21

  Három, a családok megélhetését segítő önkormányzati rendelet módosításáról döntött legutóbbi ülésén a megyeszékhely közgyűlése – jelentette be sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. – A városvezető kiemelte: a jövedelemhatárok emelésével bővült a támogatásokra, önkormányzati bérlakásra jogosultak köre.

  Szolnok jövőjéről beszélt Szalay Ferenc

  2019-03-18

  A megyeszékhely meghatározó cégeinek vezetői, a helyi közélet, kulturális élet fontos szereplői, intézményi, hivatali vezetők, önkormányzati képviselők előtt számolt be Szolnok fejlesztési elképzeléseiről, stratégiai céljairól.

  Néptáncos gyerekek kapták az árverésen befolyt összeget

  2019-03-18

  Példaértékű gesztussal szereztek örömet hétfőn a Szandaszőlősi Táncegyüttes tagjainak. A Bereczki Máté Gazdakör jótékonysági borárverésén befolyt összeget Szalay Ferenc polgármester is kiegészítette két palack nedű megvásárlásával, s az így kereken százezer forintot személyesen nyújtották át Király Eszter művészeti intézményegység vezetőnek.

  A lakosság segítségével elkészülhet a II. világháború szolnoki áldozatainak névsora

  2019-03-18

  Nemes kezdeményezésről, a második világháborúban hősi halált halt szolnoki katonák névsora összeállításának szándékáról, a háborúhoz kapcsolódó tárgyak gyűjtéséről tartottak sajtótájékoztatót hétfőn a városházán. Szabó István alpolgármester hangsúlyozta: rengeteg áldozatot követelt a második világháború, a mostanihoz hasonló adatgyűjtésre még nem volt példa szűkebb pátriánkban.

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2019-03-15

  A százhetvenegy évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.