Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kiválasztották a „A te városod, a te divatod” című alkotói pályázat szolnoki döntőseit

 • Kiválasztották a „A te városod, a te divatod” című alkotói pályázat szolnoki döntőseit
 • Kiválasztották a „A te városod, a te divatod” című alkotói pályázat szolnoki döntőseit
 • 2018-10-31

  Az Auchan Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásaiból pedig limitált számú kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait az Auchan Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni. A zsűri által kiválasztott tíz pályaműből a közönöség november 1. és 7. között szavazás útján választja ki a legjobbat.

  A Korzó alkotói pályázatára Szolnok által ihletett pályaművekkel lehetett jelentkezni.  A pályázók feladata volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az elkészült alkotásokat regisztráció után az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalra tölthették fel október 15. és 28. között. A pályázatra több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A zsűrit a Korzót üzemeltető Ceetrus kollégája, a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának kollégája és az ismert énekes, Caramel alkotta. A végső győztes kilétéről egy közönségszavazás keretében döntenek, szavazni szintén ezen a weboldalon lehet november 1. és 7. között.

  A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lesz gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – egy kiegészítő kollekció sapkáin és/vagy hátizsákjain kel életre. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező egy helyi civil szervezet számára ajánlja fel, így a győztes pályázó saját közösségét is támogatja. A szerencsés nyertes egy eredményhirdető közönségtalálkozó keretében veheti át a díjat a helyi Korzón novemberben.

  A szavazás pontos feltételeiről és a pályázatról további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található.

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A bécsi Collegium Hungaricum - Pannónia Club tagjai ismerkedtek Szolnokkal

  2019-06-27

  A bécsi Collegium Hungaricum - Pannónia Club tagjai Magyarország iránt érdeklődő osztrákok, illetve hosszabb-rövidebb ideje ott élő magyarok.

  Ezek a munkálatok várhatók a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán

  2019-06-26

  A 4. számú Budapest - Debrecen - Záhony elsőrendű főút Szolnok elkerülő szakaszának burkolat-és hídfelújítási munkálatai (II. ütem) 2019. július 1-7. között (27. hét) az alábbiak szerint folytatódnak.

  Új vérvételi helyeket alakítottak ki a Hetényi kórházban

  2019-06-26

  Mostantól új helyen, a hét emeletes épület földszintjén veszik le a vért a páciensektől a Hetényi Géza Kórházban. A CT és MR korábbi területén kialakított helyiségeket szerdán adta át dr. Bene Ildikó megbízott főigazgató és Szalay Ferenc polgármester.

  Új út építésének előkészületei zajlanak a Tallinn városrészben

  2019-06-26

  Szolnok önkormányzata 2 milliárd 640 millió forint összegű uniós támogatás nyert, mely segítségével megvalósulhat Szolnokon a dr. Sebestény Gyula körút fejlesztése – mintegy 1.900 m hosszban - a 3225 jelű Besenyszögi útig. A projekt részeként 2018 második félévében már megújult a Kaposvári Gyula Zagyva-híd.

  Klímákat ajándékozott Szolnok önkormányzata a Hetényi kórháznak

  2019-06-24

  A kánikula idején különösen nagy teher a kórházi tartózkodás a betegek számára. A Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet legmodernebb épületének korszerű, hűtést és fűtést egyaránt szabályozó rendszere ugyan megfelelő körülményeket biztosít, illetve a központi műtő, az intenzív osztály és a kardiológiai őrző is klimatizált, ám az intézet többi részén egyelőre még nem működnek klímaberendezések.