Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Mi legyen Szolnok kedvenc menüje?

 • Mi legyen Szolnok kedvenc menüje?
 • Mi legyen Szolnok kedvenc menüje?
 • 2018-03-28

  Számít az Ön véleménye! Írja meg Nekünk, Ön szerint, mi legyen Szolnok kedvenc menüje!

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata komoly energiákat fordít a turizmus fejlesztésére, a város értékeinek megismertetésére a város határain túl is.

  Ennek jegyében készült már el többek között egy, a Tisza fővárosát, programjainkat és fesztiváljainkat, illetve szálláshelyeinket bemutató kiadványsorozatunk is.

  A következő lépés a helyi gasztronómia kiválóságait összesítő színvonalas képes kiadvány elkészítése. Túl kívánunk lépni a megszokott reklámanyagokon, s egy olyan gasztronómiai kínálatot mutatnánk be, mely kellően közönségcsalogató lehet.

  Ennek kapcsán szeretnénk a város lakossága által összeállítani Szolnok kedvenc menüjét.
  Amennyiben támogathatónak tartja ötletünket, s szívesen részt venne a közös menü kialakításában, kérem, írja meg javaslatát 2018. április 30-ig facebook hozzászólásban vagy a Városmarketing és Turisztikai Osztály részére e-mailben (marketing@ph.szolnok.hu), esetleg levélben (Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, Városmarketing és Turisztikai Osztály, 5000 Szolnok, Kossuth tér 9.).

  Írja meg, milyen szolnoki levest, főételt, illetve desszertet ajánlana a városba érkezőknek, kik ezáltal belekóstolhatnának a szolnoki ízekbe, s egy kicsit megismernék ilyen formában is a Tisza fővárosát!
  Segítsen, hogy mi is segíthessünk!

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Sportparadicsom épül a Véső úton

  2018-04-19

  A Véső úti sporttelep egyre több épülete válik mostanában munkaterületté, ami nem csoda, hiszen egyszerre épül az atlétikai centrum, a sportcsarnok új szárnya, valamint hamarosan a strandrész. Az alapos változáson áteső létesítményt Szalay Ferenc polgármester, Bagdi Sándorné, a terület önkormányzati képviselője, valamint Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum igazgatója mutatta be a sajtó képviselőinek.

  Átadták a Nívó szintet teljesítő óvodapedagógus díjat

  2018-04-19

  Három óvodapedagógust köszöntött csütörtökön Szalay Ferenc polgármester a városházán, mindannyian a „Nívó szintet teljesítő óvodapedagógus” díjat vehették át a város első emberétől.

  Mi jut eszedbe a kizsákmányolásról?

  2018-04-18

  A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) budapesti irodája plakátversenyt hirdet középiskolás diákoknak a kizsákmányolás témakörében.

  Kezdődik a szúnyoggyérítés

  2018-04-17

  A melegebb időjárás beköszöntével hamarosan megjelennek a szúnyogok, gyérítésükről továbbra is gondoskodik a város önkormányzata.

  Hordozzuk áldott emléküket...

  2018-04-16

  A Szolnokról és környékéről elhurcolt zsidóknak állítottak emlékkövet a Tisza-parti városban, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján, a megemlékezésen megjelent Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnöke, Feldmajer Péter korábbi elnök, Róna Tamás, az Alföldi Régió vezető rabbija, Bermann Dávid, a szolnoki hitközség vezetője, dr. Kállai Mária kormánymegbízott és Szalay Ferenc polgármester.