Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Nyeremények várnak gazdára!

 • Nyeremények várnak gazdára!
 • Nyeremények várnak gazdára!
 • 2018-09-24

  Kerékpáros ügyességi verseny és túra az  Európai Mobilitási Hét- Autómentes Nap és az 55. Tiszaligeti Napok keretében

  A szeptember 22-én, szombaton, a Tiszaligetben megrendezett kerékpáros ügyességi verseny és kerékpáros túra nagy népszerűségnek örvendett, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy közel 200 résztvevő teljesítette a távot, melynek során 3 állomáson mérhették össze tudásukat.

  Azok a versenyzők, akik az eredményhirdetésen nem tudtak részt venni, átvehetik a nyereményeiket hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, illetve pénteken 8:00-13:30 között, Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Városmarketing és Turisztikai Osztályán. (5000 Szolnok, Kossuth tér 9. „új épület”, III. emelet 302. iroda)

  Kárpát Zsanna Általános iskola – alsó tagozatos kategória, III. helyezett

  Kovács Rita Középiskolás kategória I. helyezett

  Fodor Vanda Középiskolás kategória II. helyezett

  Cseh Lajos Felnőtt kategória I. helyezett

  Lajkó László Felnőtt kategória III. helyezett

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Bodonyi Dóra és ifj. Cseh Sándor kapta a Kővári Tamás-díjat

  2019-02-18

  Huszonkettedik alkalommal adták át Szolnokon a Kővári Tamás-díjat, a rendezvénynek az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ adott otthont hétfőn. Ez alkalommal két nagyszerű sportembert ismert el a Kővári Tamás Alapítvány Az Egészséges Életért.

  Diákolimpiai bajnokokat köszöntött az önkormányzat

  2019-02-11

  Visszatérve a hagyományokhoz, ebben az évben külön ceremónia keretein belül köszöntötte az önkormányzat a Diákolimpiai Bajnokokat, a rendezvénynek a Verseghy Ferenc Gimnázium tornacsarnoka adott otthont.

  Hétfőn indul az útépítés a Márta utcában

  2019-02-07

  Hétfőn elindul a Vízpart körúti lakóövezetben a csatornázás legutóbbi szakaszában érintett utcák helyreállítása.

  Felhívás gallyazási munkák elvégzésére

  2019-02-07

  Elérkezett a gallyazási munkálatok ideje. Kérjük, az ingatlan tulajdonosokat, hogy ingatlanjuk előtt végezzék el a szükséges munkálatokat, amennyiben a lakosok ezt elmulasztják, az E.ON fogja elvégezni azt.

  Tavasszal indul a tüdőkórház parkjának építése

  2019-02-06

  Tavasszal kezdődik a város egyik legszebb parkjának, az egykori Tüdőkórház parkjának felújítása, illetve építése. Az 555 millió forintos beruházás során apark értékes növényállományának a megtartása kiemelten fontos lesz, a parkon belül a sík területen pedig nagyobb gyepes felületeket alakítanak ki.