Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja

 • Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja
 • Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja
 • 2021-07-23

  Augusztus végéig várja az ősszel 5. osztályba lépő diákok jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja (FIT) Szolnokon. Annak érdekében, hogy a gyermekek, valamint szüleik még a jelentkezési határidő előtt megismerkedhessenek a program által nyújtott lehetőségekkel, a szolnoki FIT-régióközpont július 28-án (szerdán) nyílt napot szervez.

  Mára már hagyománnyá vált, hogy az MCC FIT szolnoki központjának munkatársai a nyári hónapokban nyílt napot tartanak, amelynek keretében játékos, interaktív programokkal várják a diákokat. Eközben a szülők megismerhetik a FIT Program részleteit, a kurzusokat, a gyermekekkel foglalkozó munkatársakat, valamint a nyári táborok adta lehetőségeket. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy azok a fiatalok, akik részt vettek a nyílt napon, sokkal nyugodtabban érkeznek a felvételire, hiszen a foglalkozásoknak köszönhetően már ismerős közeg fogadja őket.

  Nyílt nap időpontja:
  2021. július 28. (szerda),
  10:00–12:00 vagy 14:00–16:00

  Helyszín:
  Szolnoki FIT-központ
  (Szolnok, Szapáry út 18., 2. emelet)

  Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a szolnoki FIT-régióközpont munkatársai – az adott turnus megjelölésével – az obernath@mcc.hu vagy ktureczki@mcc.hu e-mail címen várják.

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása

  2021-09-23

  Az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program részeként teljes hosszában megújul a Bacsó Nándor út.

  Elkészült Szolnok kulturális koncepciója

  2021-09-23

  A CLLD SzolnOK Helyi Akciócsoport „Egy OK.-kal több SzolnOK.! – Közösségi tervezés alapú kulturális és közösségi célú helyi fejlesztések Szolnokon” című projekt keretében szervezett kétnapos konferenciát, melynek célja Szolnok kulturális koncepciójának bemutatása, illetve a CLLD program helyi közösségfejlesztésben elért eredményeinek megismertetése.

  Szolnokot is elvarázsolta az Európai Mobilitási Hét

  2021-09-20

  Vasárnap a Tiszaligetben rendezték meg a „Fenntartható közlekedés, a biztonság és egészség jegyében” programot, melyen rengeteg érdeklődő vett részt, többnyire azért, hogy kipróbálhassa a környezettudatos járművek sokaságát.

  Átadták a megyei Prima-díjakat

  2021-09-18

  Az idei már a 17. alkalom, hogy a megye vállalkozói jóvoltából a művészet, a kultúra, a tudomány, a sport vagy a sajtó területéről – egy alapítvány segítségével – kiváló embereket díjaztak.

  Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

  2021-09-17

  Az idősek körében igen népszerű programsorozat, a Szépkorúak Akadémiája idén is folytatódik.