Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Segítség a heves időjárás miatt krízishelyzetbe került családoknak

 • Segítség a heves időjárás miatt krízishelyzetbe került családoknak
 • Segítség a heves időjárás miatt krízishelyzetbe került családoknak
 • 2020-06-18

  Az utóbbi napokban a szélsőséges időjárás, esőzések következtében súlyos krízishelyzetbe került több szolnoki személy és család. Kérjük őket, és azokat a szolnokiakat, akiknek környezetében segítségre szorulók élnek, a Humán Szolgáltató Központtal vegyék fel a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

  A központ telephelyén ügyfélfogadási időben személyesen a Szolnok, Városmajor út 67/a cím alatt érhetők el a szakemberek, munkatársaink itt várják a jelzéseket.

  A bejelentés megtehető krízishelyzet esetén a nyitvatartási időn túl is, az SZKTT Humán Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központja által működtetett készenléti szolgálat telefonszámán: 06 80 627 777

  amely az alábbi időpontokban hívható:

  - munkanapokon: 16:00 - 7:30
  - hétvégén: péntek 13:30 – hétfő 7:30
  - munkaszüneti napokon: az azt megelőző munkanap végétől a következő munkanap reggel 7:30-ig.

  Kérjük, hogy munkaidőben az alábbi telefonszámokon, e-mail címen keressék munkatársainkat:

  06/56/424-502
  06/20/242-8071
  06/20/243-2692 (Szolnok Segít)
  csgyszolgalat.szolnok@gmail.com

  Ezúton is nagy tisztelettel köszönjük azoknak a magánszemélyeknek, közösségeknek, akik azonnal szomszédjaik, embertársaik segítségére siettek!

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Dr. Tölgyes Anna és dr. Tolna Zsuzsanna kapta a dr. Kálmándi Mihály-díjat

  2020-07-02

  Szolnok közgyűlése 1994-ben alapított díjat a városban az egészségügy területén kimagaslómunkát végző szakemberek munkájának elismerésére. A díj a városunkban hosszú időn keresztül áldozatos gyógyító munkát végző, kivételes szociális érzékenységgel rendelkező orvosnak, dr. Kálmándi Mihálynak állít emléket. A díj emlékplakettjét Pataky Béla szobrász- és grafikusművész formázta.

  Felavatták dr. Elek István emléktábláját Szapáry úti lakóházánál

  2020-07-02

  Semmelweis nap alkalmából újabb jeles eseményt tartottak csütörtökön Szolnokon. Szapáry úti egykori lakóházánál dr. Elek István tudós, polihisztor, a megyeszékhely első tiszti főorvosának emléktábláját avatták fel.

  Nemzetközi versenyekre is alkalmas a felújított horgász versenypálya

  2020-07-02

  Szolnok a horgászvizek városa, a Tisza, a Zagyva, a tiszaligeti Csónakázó-tó, a holtágak és horgásztavak megannyi lehetőséget biztosítanak e szép sport vagy éppen hobbi gyakorlására. Az Alcsiszigeti Holt-Tisza horgász versenypályájának fejlesztésével a sportturizmus kapott újabb lendületet a városban.

  Életműdíjat kapott dr. Dósa Béla csecsemő- és gyermekgyógyász főorvos

  2020-06-29

  Semmelweis nap alkalmából immár hagyományosnak számító ünnepséget tartottak a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézetben, ahol díjak, elismerések átadására is sor került. A rendezvényt dr. Bene Ildikó mb. főigazgató nyitotta meg.

  Kezdődik a szúnyogszezon, ezt érdemes tudni

  2020-06-29

  Szolnok önkormányzata a térségben történő szúnyoggyérítést Szolnok és 15 környező település összefogásában végezteti 6271 hektár területen. A megyeszékhelyen 3800 hektár a kezelendő terület. Kormányzati döntés eredményeként az Országos Katasztrófavédelem által koordinált szúnyoggyérítés is folytatódik.