Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Segítség a Meder úti károsultaknak

 • Segítség a Meder úti károsultaknak
 • Segítség a Meder úti károsultaknak
 • 2020-07-17

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata várja azoknak a szolnoki személyeknek, családoknak a bejelentését, akik az utóbbi napok szélsőséges időjárása miatt a lakásukban, lakástulajdonukban, egyéb vagyontárgyaikban (pl. gépkocsi) kárt szenvedtek. Önkormányzatunk ezúton kívánja felmérni a károsultak számát és a kár mértékét a káresemény pontos ismeretében.


  Kérjük, hogy üzeneteiket azalábbi e-mail címre küldjék az önkormányzatnak:
  karfelmeres@ph.szolnok.hu

  Kérjük továbbá, hogy bejelentésükben szíveskedjenek feltüntetni az ingatlan pontos címét, az ingatlanhasználat jogcímét, a káresemény időpontját és a kár hozzávetőleges mértékét, azt, hogy a károsult rendelkezik-e biztosítással, és a biztosító a káresemény bejelentését fogadja-e, fizet-e arra, valamint a bejelentést tevő személy, család szociális helyzetének ismertetését, és a bejelentést tevők pontos elérhetőségét (e-mail cím, telefonszám). Szíveskedjenek fotót is csatolni a bejelentéshez.

  Kérjük, hogy a bejelentést 2020. július 24-ig tegyék meg.

  A bejelentések összegzése után minden bejelentést tevőnek visszajelzünk a Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata által nyújtható támogatás lehetőségéről, feltételeiről.
     
                                  Szalay Ferenc
   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Ünnepi ülésen adták át a megye legrangosabb elismeréseit

  2020-08-14

  A megyeháza dísztermében tartották pénteken délután a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat ünnepi megemlékezését, ahol átadták a Jász-Nagykun Szolnok Megyéért Díjat, valamint a megyei önkormányzat szakmai kitüntető díjait, illetve címeit.

  Hamarosan elkészül Szolnok 2035-ig szóló kulturális koncepciója

  2020-08-11

  Szolnok város 2020-2035 időtávra szóló kulturális koncepciójának első közösségi tervező, helyzetelemző műhelyét tartották kedden az Agórában, melyet a közeljövőben még kettő követ. A harmadik alkalmon már a következő két évre szóló cselekvési terv kidolgozása is megtörténik.

  Megnyitja kapuit a szabadstrand

  2020-08-07

  A szabadstrand tavalyi népszerűségét idén is szeretné megismételni, ehhez a Magyar Turisztikai Ügynökségtől 100 millió forintos támogatást kapott az önkormányzat, így az augusztus 8-i nyitásra új játszótér, kibővített infrastruktúra és további fejlesztések is várják a látogatókat.

  Tartós élelmiszeradomány a Szolnok Segít programnak

  2020-08-06
  Szolnok önkormányzatának tartós élelmiszer adománya indult újra útnak, hogy a szolnoki nehéz helyzetben élő családokon segítsen.

   

  Elmaradnak a város augusztusi szeptemberi nagyrendezvényei

  2020-08-05

  Sok szempontból más volt a nyár, mint az eddigiek, a pandémia teljesen újraírta a terveket. S bár az élet különböző területein tapasztalt változások és megszorítások olykor kellemetlennek tűnnek, mégis indokoltak, hiszen ezzel vehetjük elejét a vírus további terjedésének. Az intézkedések Szolnok város nagy rendezvényeit is érintik.