Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szeretem Szolnokot! - várjuk a pályázatokat

 • Szeretem Szolnokot! - várjuk a pályázatokat
 • Szeretem Szolnokot! - várjuk a pályázatokat
 • 2018-06-28

  Hatodik alkalommal írja ki az önkormányzat a Szeretem Szolnokot! pályázatot. Életkortól és lakóhelytől függetlenül két kategóriában várjuk a pályamunkákat!

  Kategóriák:

  - fotó, videó

  - egyéb

  Téma: olyan értékes pillanatok megragadása, amelyek bemutatják Szolnok természeti és épített értékeit, változatos rendezvényeit, egy-egy a városhoz kapcsolódó pozitív élményt, valamint alkalmasak arra, hogy erősítsék az itt élők, illetve a turisták városhoz való kötődését.

  A pályázati anyag beküldési határideje:
  2018. augusztus 17. 12 óra

  Pályázati anyag beadása:
  A tetszőleges technikával készült, de digitálisan beküldhető és bemutatható pályaműveket (maximum 3 db pályázónként) a szeretemszolnokot@ph.szolnok.hu e-mail címre. (Fotó esetén a felbontás: min. 1024X768, a videókat a youtube-ra kérjük a feltölteni, s a linket küldjék el.)

  A pályázat értékelése:
  A beérkező pályaműveket háromtagú szakmai zsűri értékeli.

  Közönségszavazás

  A közönség a „Szeretem Szolnokot” facebook oldalon tud szavazni 2018. aug. 24-én (péntek) 12 óra és 2018. aug. 28-án (kedd) 12 óra között. A közönségszavazás lezárása és a zsűri döntése után az eredmény végleges. A pályázat eredményeiről a pályázók e-mailben vagy telefonon kapnak értesítést.

  A pályázat díjazása:
  A beérkező pályaművek közül a két kategóriában a zsűri által 3-3 legjobbnak ítélt alkotás, illetve a facebookon 2018. aug. 24-én 12 óra és 2018. aug. 28-án 12 óra között legtöbb szavazatot kapott pályamunka értékes díjakban részesül, melynek felajánlói:

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata

  Béres Gyógyszergyár Zrt.

  Új Néplap

  RepTár

  iSzolnok

  Fődíj: 100.000 forintos vásárlási utalvány

  A díjakat a Szolnok Napjához kapcsolódó rendezvényen adják át.

  Pályázati feltételek:

  ·         A pályázatnak nevezési díja nincs.

  ·         A pályázó telefonos és/vagy e-mail-es elérhetőséget adjon meg.

  ·         Egy pályázó maximum 3 tetszőleges technikával készített pályamunkával pályázhat (Fotó esetén 1 pályázatnak számít 1-3 egyedi kép, vagy 1 konkrét témát feldolgozó sorozat.)

  ·         A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.

  ·         A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat a továbbiakban térítésmentesen felhasználja.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Kétnapos Séf Randevú Szolnokon

  2018-07-18

  Július 20-21. között számos séf ételkülönlegességeit kóstolhatja meg a nagyérdemű az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ előtti Hild téren.

  Forgalmi változások keddtől Szolnokon!

  2018-07-13

  Mint arról korábban többször hírt adtunk, július 16-tól a Várkonyi tér melletti Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-híd felújítása új szakaszához érkezik, s a kivitelező teljes útzár mellett folytatja a híd rekonstrukcióját. A lezárással kapcsolatosan a következő forgalmi változások lépnek életbe Szolnokon és a bevezető utaknál:

  Hivatalosan is átadták a felújított útszakaszt

  2018-07-05

  A nettó 193 millió forintos beruházással a 32-es Szolnokra bejöv szakaszán 44 esztendős burkolatot cseréltek ki, s vált az út egyenletessé és biztonságosabbá. Megerősítették az útpadkát, felújítottk a buszmegállókat is.

  Múzeumok Éjszakája nyereményjáték

  2018-07-05

  Óriási érdeklődés kísérte a Múzeumok Éjszakája szolnoki programjait, több ezren voltak kíváncsiak a 23 helyszín eseményeire. Az előzetesen meghirdetett nyereményjátékban csaknem 650 látogató vett részt. A mai sorsoláson a felajánlott ajándékcsomagokat a következő sorszámokkal rendelkezők nyerték:

  Idén nyáron is jut meleg étel a rászorulóknak

  2018-07-04

  Nem maradnak meleg étel nélkül idén nyáron sem a rászoruló családok gyermekei – mondta a Szent Tamás Görögkatolikus Általános Iskolában tartott sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A város vezetője hozzátette: az állami támogatást a megyeszékhely kiegészíti, hogy minden olyan hátrányos helyzetű gyermeknek jusson meleg ebéd, akinek szülei kérik azt.