Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnoki karitatív program profitál a Korzó kreatív pályázatából

 • Szolnoki karitatív program profitál a Korzó kreatív pályázatából
 • Szolnoki karitatív program profitál a Korzó kreatív pályázatából
 • 2018-11-21

  Véget ért a Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat, melynek szolnoki nyertese negyedmillió forintot vihet haza. A nyertes alkotásából limitált kiadású kiegészítőkollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni november 27-től. Az összegyűjtött összeggel a „Szolnok Segít” karitatív programot támogatja a pályázat kiírója.

  A Korzó alkotói pályázatára Szolnok ihlette pályaművekkel lehetett jelentkezni: a pályázók feladata az volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az elkészült alkotások az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatodoldalon még megtekinthetők. A pályázatra több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A zsűri tagjai az ismert énekes, Molnár Ferenc Caramel, a Korzót üzemeltető Ceetrus képviselője, és a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának egyik kollégája volt. A végső győztes kilétéről online közönségszavazáson döntöttek. A hivatalos díjátadó és a kiegészítők értékesítésével összekötött Caramel-közönségtalálkozó és koncert november 27-én 15 órakor lesz a szolnoki Korzón.

  A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lett gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – sapkákon és/vagy hátizsákokon fog életre kelni. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező egy helyi civil szervezet, a „Szolnok Segít” karitatív program számára ajánlja fel, így a győztes pályázó saját közösségét is támogatja. A Ceetrus Szolnok polgármesteri hivatalával együttműködve döntött a kedvezményezett szervezetről.

  Az eseményről további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatodoldalon található.

   

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Szolnok jövőjéről beszélt Szalay Ferenc

  2019-03-18

  A megyeszékhely meghatározó cégeinek vezetői, a helyi közélet, kulturális élet fontos szereplői, intézményi, hivatali vezetők, önkormányzati képviselők előtt számolt be Szolnok fejlesztési elképzeléseiről, stratégiai céljairól.

  Néptáncos gyerekek kapták az árverésen befolyt összeget

  2019-03-18

  Példaértékű gesztussal szereztek örömet hétfőn a Szandaszőlősi Táncegyüttes tagjainak. A Bereczki Máté Gazdakör jótékonysági borárverésén befolyt összeget Szalay Ferenc polgármester is kiegészítette két palack nedű megvásárlásával, s az így kereken százezer forintot személyesen nyújtották át Király Eszter művészeti intézményegység vezetőnek.

  A lakosság segítségével elkészülhet a II. világháború szolnoki áldozatainak névsora

  2019-03-18

  Nemes kezdeményezésről, a második világháborúban hősi halált halt szolnoki katonák névsora összeállításának szándékáról, a háborúhoz kapcsolódó tárgyak gyűjtéséről tartottak sajtótájékoztatót hétfőn a városházán. Szabó István alpolgármester hangsúlyozta: rengeteg áldozatot követelt a második világháború, a mostanihoz hasonló adatgyűjtésre még nem volt példa szűkebb pátriánkban.

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2019-03-15

  A százhetvenegy évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.

  Boldogság, szeretet, gyermekkoncert

  2019-03-14

  A pozitív pszichológia eredményeire épülő Boldogságórákat Magyarországon 2014 szeptemberében indította el a Jobb Veled a Világ Alapítvány szervezésében Bagdi Bella, az alapítvány elnöke. Ma délután Szolnokon koncertet szerveztek a fiataloknak.