Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnoki karitatív program profitál a Korzó kreatív pályázatából

 • Szolnoki karitatív program profitál a Korzó kreatív pályázatából
 • Szolnoki karitatív program profitál a Korzó kreatív pályázatából
 • 2018-11-21

  Véget ért a Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat, melynek szolnoki nyertese negyedmillió forintot vihet haza. A nyertes alkotásából limitált kiadású kiegészítőkollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni november 27-től. Az összegyűjtött összeggel a „Szolnok Segít” karitatív programot támogatja a pályázat kiírója.

  A Korzó alkotói pályázatára Szolnok ihlette pályaművekkel lehetett jelentkezni: a pályázók feladata az volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az elkészült alkotások az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatodoldalon még megtekinthetők. A pályázatra több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A zsűri tagjai az ismert énekes, Molnár Ferenc Caramel, a Korzót üzemeltető Ceetrus képviselője, és a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának egyik kollégája volt. A végső győztes kilétéről online közönségszavazáson döntöttek. A hivatalos díjátadó és a kiegészítők értékesítésével összekötött Caramel-közönségtalálkozó és koncert november 27-én 15 órakor lesz a szolnoki Korzón.

  A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lett gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – sapkákon és/vagy hátizsákokon fog életre kelni. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező egy helyi civil szervezet, a „Szolnok Segít” karitatív program számára ajánlja fel, így a győztes pályázó saját közösségét is támogatja. A Ceetrus Szolnok polgármesteri hivatalával együttműködve döntött a kedvezményezett szervezetről.

  Az eseményről további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatodoldalon található.

   

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Szereti Szolnokot? - Pályázatával értékes ajándékokat nyerhet!

  2019-06-18

  Hetedik alkalommal írja ki az önkormányzat a Szeretem Szolnokot! pályázatot. Életkortól és lakóhelytől függetlenül várjuk a tetszőleges technikával készült pályamunkákat!

  Példátlan gyakorisággal irtják a szúnyogot Szolnokon

  2019-06-17

  Országos szinten is az elmúlt évtized legnagyobb szúnyoginváziója alakult ki, beleértve Szolnok várost és térségét is. A helyzet enyhítésére az önkormányzat már több beavatkozást végzett el, illetve további intézkedéseket fog megvalósítani – az óvodák, bölcsődék környékén kiemelten - az időjárás függvényében - jelentette be Szalay Ferenc polgármester.

  Pazar programkínálat a szolnoki Múzeumok Éjszakáján

  2019-06-17

  Idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a Múzeumok Éjszakája országos programsorozat, az eseményre természetesen Szolnok is nagyszerű programokkal készül. A részletekről Szabó István alpolgármester és Tapasztó Ildikó, a polgármesteri hivatal Oktatási, Kulturális és Sport Osztályának vezetője beszélt a hétfői sajtótájékoztatón.

  Kezdődik a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszának felújítása, lassul a forgalom!

  2019-06-12

  2019. június 17-én, hétfőn kezdődik a 4-es számú főút elkerülő szakasza felújításának második üteme. A munkálatok a főút Szent István híd Debrecen felőli végétől az Alcsi-Holt-Tisza híd Debrecen felőli végéig tartó szakaszát érintik, várható befejezés 2019. augusztus 16. - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatósága.

  Hőségriadó - vízosztással, párakapuk állításával készül a város

  2019-06-12

  Szerdától hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos, a legmagasabb szintű, harmadfokú intézkedés vasárnap éjfélig lesz érvényben.