Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztató a bölcsődei beiratkozás rendjéről

 • Tájékoztató a bölcsődei beiratkozás rendjéről
 • Tájékoztató a bölcsődei beiratkozás rendjéről
 • 2019-04-24

  Az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság felvételt hirdet a 2019. szeptember 1-től kezdődő nevelési évre.

  A bölcsődei felvételi jelentkezési lapot a bölcsődékben, a bölcsődevezetőktől lehet igényelni 2019. 05. 13.-tól munkanapokon 8.00-14.00 óra között. A jelentkezési lapon 3 bölcsődét kell megjelölni.

  A kitöltött, igazolásokkal ellátott, aláírt jelentkezési lapokat ugyancsak a bölcsődékben, a bölcsődevezetőknek kell személyesen leadni legkésőbb 2019. 05. 24-ig munkanapokon 8.00-14.00 óra között.

  A Móra Ferenc úti és az Aranyi Sándor úti bölcsődék épületét érintő felújítási munkálatok miatt az érintett bölcsődékbe felvételt kérő gyermekek elhelyezése átmenetileg módosulhat.

  A Móra Ferenc úti bölcsőde felújítása miatt a bölcsőde vezetője a Kolozsvári úti bölcsődében várja a felvételre jelentkező szülőket.

  A bölcsődei felvétellel kapcsolatos kérdésekkel forduljanak bizalommal a bölcsődék vezetőihez, akik segítségükre lesznek azok megválaszolásában.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A város szépkorúit tájékoztatták a pandémiához kapcsolodó intézkedésekről

  2020-07-15

  Újra összeült az Idősügyi Tanács, a kibővített ülésre ezúttal a városi nyugdíjas klubok és egyesületek képviselőit is várta Szalay Ferenc polgármester, az Idősügyi Tanács elnöke, és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő.

  Megkezdődtek a Véső út környéki vízvédelmi hálózat fejlesztési munkái

  2020-07-14

  500 millió forint uniós támogatással újul meg a Véső út környéki vízvédelmi rendszer. A beruházás a térség bel- és csapadékvíz kezelési problémáira ad megoldást, valamint lehetővé teszi az épülő Véső úti sportkomplexum létesítményeinek biztonságos vízelvezetését és hálózatra kapcsolását.

  Októberben nyit a MÁV Strand

  2020-07-09

  Eldőlt, hogy a szükséges hatósági eljárások végén mikor nyithat meg a nagyközönség előtt a MÁV Strand néven ismert, teljes egészében felújított és modernizált strandfürdő. A nyitásig hátralévő feladatokról Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. igazgatója beszélt a sajtó képviselőinek.

  Dr. Tölgyes Anna és dr. Tolna Zsuzsanna kapta a dr. Kálmándi Mihály-díjat

  2020-07-02

  Szolnok közgyűlése 1994-ben alapított díjat a városban az egészségügy területén kimagaslómunkát végző szakemberek munkájának elismerésére. A díj a városunkban hosszú időn keresztül áldozatos gyógyító munkát végző, kivételes szociális érzékenységgel rendelkező orvosnak, dr. Kálmándi Mihálynak állít emléket. A díj emlékplakettjét Pataky Béla szobrász- és grafikusművész formázta.

  Felavatták dr. Elek István emléktábláját Szapáry úti lakóházánál

  2020-07-02

  Semmelweis nap alkalmából újabb jeles eseményt tartottak csütörtökön Szolnokon. Szapáry úti egykori lakóházánál dr. Elek István tudós, polihisztor, a megyeszékhely első tiszti főorvosának emléktábláját avatták fel.