Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztató a bölcsődei beiratkozás rendjéről

 • Tájékoztató a bölcsődei beiratkozás rendjéről
 • Tájékoztató a bölcsődei beiratkozás rendjéről
 • 2019-04-24

  Az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság felvételt hirdet a 2019. szeptember 1-től kezdődő nevelési évre.

  A bölcsődei felvételi jelentkezési lapot a bölcsődékben, a bölcsődevezetőktől lehet igényelni 2019. 05. 13.-tól munkanapokon 8.00-14.00 óra között. A jelentkezési lapon 3 bölcsődét kell megjelölni.

  A kitöltött, igazolásokkal ellátott, aláírt jelentkezési lapokat ugyancsak a bölcsődékben, a bölcsődevezetőknek kell személyesen leadni legkésőbb 2019. 05. 24-ig munkanapokon 8.00-14.00 óra között.

  A Móra Ferenc úti és az Aranyi Sándor úti bölcsődék épületét érintő felújítási munkálatok miatt az érintett bölcsődékbe felvételt kérő gyermekek elhelyezése átmenetileg módosulhat.

  A Móra Ferenc úti bölcsőde felújítása miatt a bölcsőde vezetője a Kolozsvári úti bölcsődében várja a felvételre jelentkező szülőket.

  A bölcsődei felvétellel kapcsolatos kérdésekkel forduljanak bizalommal a bölcsődék vezetőihez, akik segítségükre lesznek azok megválaszolásában.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Roma ételek fesztiválja

  2019-08-17

  Külnleges ételek rotyogtak a borgácsokban a 15. roma ételek hagyományőrző versenyén. cigány káposztától a hagymafőzelékig és a kakaspörköltig megannyi roma ételt főztek a résztvevők.

  Rangos elismerést kapott Szalay Ferenc

  2019-08-17

  A Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést vehetett át az állami ünnep alkalmából Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere Kontrát Károlytól, a Belügyminisztérium államtitkárától. Városunk vezetője Szolnok város kulturális, sport és gazdasági életének fejlesztéséért végzett példaértékű és eredményes településvezetői munkájáért kapta a kitüntetést - áll az indoklásban.

  Idősbarát önkormányzat lett Szolnok

  2019-08-15

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat  ünnepi megemlékezést tartott ma délelőtt a Megyeháza dísztermében az augusztus 20-i állami ünnepséghez kapcsolódóan. Szolnok városa Idősbarát Önkormányzat címet kapott.

  Próbálják a vízi és légiparádét

  2019-08-13

  Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandárja 2019. augusztus 15-16-án 17.40 és 19 óra között tartja a 2019. augusztus 20-ai katonai bemutató próbját.

  Hatvan férőhellyel bővül az idősotthon Szolnokon

  2019-08-08

  Új épületszárnnyal bővül hamarosan a Vízpart körúti idősotthon – jelentette be az építkezés sajtóbejárásán Szalay Ferenc polgármester. Az önkormányzat által korábban megvásárolt ingatlanon egy félkész építkezés befejezésének anyagi forrásait teremtette meg az önkormányzat, aminek köszönhetően hatvannal nő a férőhelyek száma.