Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztató a bölcsődei beiratkozás rendjéről

 • Tájékoztató a bölcsődei beiratkozás rendjéről
 • Tájékoztató a bölcsődei beiratkozás rendjéről
 • 2019-04-24

  Az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság felvételt hirdet a 2019. szeptember 1-től kezdődő nevelési évre.

  A bölcsődei felvételi jelentkezési lapot a bölcsődékben, a bölcsődevezetőktől lehet igényelni 2019. 05. 13.-tól munkanapokon 8.00-14.00 óra között. A jelentkezési lapon 3 bölcsődét kell megjelölni.

  A kitöltött, igazolásokkal ellátott, aláírt jelentkezési lapokat ugyancsak a bölcsődékben, a bölcsődevezetőknek kell személyesen leadni legkésőbb 2019. 05. 24-ig munkanapokon 8.00-14.00 óra között.

  A Móra Ferenc úti és az Aranyi Sándor úti bölcsődék épületét érintő felújítási munkálatok miatt az érintett bölcsődékbe felvételt kérő gyermekek elhelyezése átmenetileg módosulhat.

  A Móra Ferenc úti bölcsőde felújítása miatt a bölcsőde vezetője a Kolozsvári úti bölcsődében várja a felvételre jelentkező szülőket.

  A bölcsődei felvétellel kapcsolatos kérdésekkel forduljanak bizalommal a bölcsődék vezetőihez, akik segítségükre lesznek azok megválaszolásában.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Elkezdődtek az ünnepi megemlékezések Szolnokon

  2019-10-21

  Szolnokon már hagyományosan a Széchenyi Lakótelepért Szabadidő, Kulturális és Sport Egyesület által szervezezett koszorúzással kezdődtek az október 23-ai megemlékezések.

  Rangos díjakat adtak át a Képzőművészet Ünnepén

  2019-10-19

  Szombaton este a Szolnoki Galériában rendezték immár hagyományosan a Képzőművészet Ünnepe Szolnokon című tárlat megnyitó és díjátadó ünnepségét, mely a Magyar Festészet Napja rendezvénysorozathoz kapcsolódik.

  Családi Egészségnap során kisorsolt nyerőszámok

  2019-10-17

  Kedves Lakosok!

  A 2019. szeptember 29-i Családi Egészségnap során kisorsolt nyerőszámok, melyekhez tartozó ajándékok még gazdára várnak: 113, 216, 307, 509, 1037, 1063.

  Érdeklődni az 56/503-486-as telefonszámon lehet.

  Sajtótájékoztatóval kezdődött a diákpolgármester-jelöltek vetélkedése

  2019-10-15

  Három nagyszerű fiatal és csapata mutatta be programját hétfőn délután a 2019-es diákpolgármester választás kampánynyitó sajtótájékoztatóján a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A zsűri feladata nem volt könnyű, hiszen a jelöltek mindegyike rátermett, felkészült aspiránsnak bizonyult.

  Új klímákat kapott a Hetényi kórház és a rendelőintézet

  2019-10-11

  Javarészt szolnoki cégek, köztük a Mátyus Ernő vezette Mátyus Kft.összefogásának köszönhetően kerülnek újabb klímaberendezések a Hetényi Géza kórházba, illetve a Hősök terén álló rendelőintézetbe. A felajánlást jelképesen dr. Bene Ildikó, a kórház vezetője vette át az egyik cég képviselőjétől.