Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tisztelt Szolnoki Lakosok!

 • Tisztelt Szolnoki Lakosok!
 • Tisztelt Szolnoki Lakosok!
 • 2020-03-14

  A koronavírus járvány terjedésének megfékezése miatt Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában az alábbi intézkedések kerülnek bevezetésre a lakosság és a Hivatalban dolgozók egészségének védelme érdekében:

  ● A polgármesteri, alpolgármesteri és jegyzői fogadónapok felfüggesztésre kerülnek. Észrevételeiket, kéréseiket levél, e-mail, telefonos megkeresés formájában továbbra is fogadják a tisztségviselők.

  ● A Közgyűlési ülések nyilvánosságának biztosítása a Szolnok TV Zrt. közreműködésével történik.

  ● A Hivatalban a telefonos, valamint elektronikus úton történő ügyintézés válik elsődlegessé.

  Az ügyintézés érdekében munkaidőben hívható telefonszámok és e-mail elérhetőségek az alábbi linken találhatóak: http://info.szolnok.hu/telefonszamok-m17

  A szervezeti egységek működési területét érintő tájékoztatása a Szolnok, Kossuth tér 1. szám alatti irodaépület és a Szolnok, Kossuth tér 9. szám alatti főépület portáján kerül elhelyezésre.

  ● A Hivatalban kihelyezett ládák alkalmazásával történik az írásos kérelmek, egyéb beadványok fogadása (Szolnok, Kossuth tér 1. szám alatti irodaépület és Szolnok, Kossuth tér 9. szám alatti főépület).

  ● A Hivatalban bevezetésre kerül az időpontfoglalás azokban az esetekben, amikor jogszabály kötelező jelleggel írja elő az ügyfél számára a személyes megjelenést.

  Időpontfoglalásra az ügyintézéssel érintett szervezeti egység elérhetőségén van lehetőség.

  Felhívjuk figyelmüket arra, hogy:

  ● a Hivatal ügyintézői kizárólag időponttal rendelkező ügyfeleket fogadnak, mely ügyfélfogadási időben történik! 

  ● amennyiben a várakozás elkerülhetetlen, úgy azt ne zárt helyen - a Hivatal épületében -, hanem a szabad levegőn tegyék!

  ● megjelenésükkor mellőzzék a kísérőket, akiknek jelenlétére nincs szükség ügyük intézésekor!

   

  Kérjük, hogy a veszélyhelyzetre figyelemmel csak halaszthatatlan esetben keressék fel a Hivatalt!  

   

  ● A Hivatal épületében ügyfélfogadási időn kívül ügyfél nem tartózkodhat, mely alól kivételt képez a Hivatal hivatalos helyiségében megrendezésre kerülő házasságkötés ideje.

  ●A Hivatalban megrendezett házasságkötésen a házasulandók és tanúik kivételével maximum 20 fő vehet részt! Az intézkedés bevezetésének indoka a torlódások megakadályozása, mellyel jelentősen csökkenthető a járvány terjedésének kockázata.   

  A fenti intézkedések az Önök és hozzátartozóik, valamint Kollégáink egészsége és biztonsága érdekében kerülnek bevezetésre, melyekhez szíves megértésüket és együttműködésüket kérjük. Az intézkedések visszavonásig érvényesek.

   

            Szalay Ferenc                                                     Dr. Sebestyén Ildikó                             

            polgármester                                                                jegyző

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Októberben nyit a MÁV Strand

  2020-07-09

  Eldőlt, hogy a szükséges hatósági eljárások végén mikor nyithat meg a nagyközönség előtt a MÁV Strand néven ismert, teljes egészében felújított és modernizált strandfürdő. A nyitásig hátralévő feladatokról Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. igazgatója beszélt a sajtó képviselőinek.

  Dr. Tölgyes Anna és dr. Tolna Zsuzsanna kapta a dr. Kálmándi Mihály-díjat

  2020-07-02

  Szolnok közgyűlése 1994-ben alapított díjat a városban az egészségügy területén kimagaslómunkát végző szakemberek munkájának elismerésére. A díj a városunkban hosszú időn keresztül áldozatos gyógyító munkát végző, kivételes szociális érzékenységgel rendelkező orvosnak, dr. Kálmándi Mihálynak állít emléket. A díj emlékplakettjét Pataky Béla szobrász- és grafikusművész formázta.

  Felavatták dr. Elek István emléktábláját Szapáry úti lakóházánál

  2020-07-02

  Semmelweis nap alkalmából újabb jeles eseményt tartottak csütörtökön Szolnokon. Szapáry úti egykori lakóházánál dr. Elek István tudós, polihisztor, a megyeszékhely első tiszti főorvosának emléktábláját avatták fel.

  Nemzetközi versenyekre is alkalmas a felújított horgász versenypálya

  2020-07-02

  Szolnok a horgászvizek városa, a Tisza, a Zagyva, a tiszaligeti Csónakázó-tó, a holtágak és horgásztavak megannyi lehetőséget biztosítanak e szép sport vagy éppen hobbi gyakorlására. Az Alcsiszigeti Holt-Tisza horgász versenypályájának fejlesztésével a sportturizmus kapott újabb lendületet a városban.

  Életműdíjat kapott dr. Dósa Béla csecsemő- és gyermekgyógyász főorvos

  2020-06-29

  Semmelweis nap alkalmából immár hagyományosnak számító ünnepséget tartottak a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézetben, ahol díjak, elismerések átadására is sor került. A rendezvényt dr. Bene Ildikó mb. főigazgató nyitotta meg.