Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tombol a hőség – Intézkedések Szolnokon

 • Tombol a hőség – Intézkedések Szolnokon
 • Tombol a hőség – Intézkedések Szolnokon
 • 2018-07-30

  A rendkívüli hőség miatt vasárnap déltől országosan életbe léptették a vörös kódot - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi). A hőségre való tekintettel Szolnokon gyakrabban locsolják a közutakat, az önkormányzat vízosztást szervez és a belvárosban párakapuval is találkozhat a lakosság.

  A vörös kódidején a bentlakást nyújtó szociális intézmények a fenntartó típusától, ellátási területüktől, az általuk ellátott célcsoporttól és a rendelkezésre álló üres férőhelytől függetlenül, a regionális diszpécserszolgálatokon keresztül fogadják azokat az utcán élő embereket, akiknek az elhelyezése hajléktalanellátó intézményekben nem megoldható. A vörös kód ideje alatt az utcán élő, de elhelyezést kérő hajléktalan emberek elhelyezése tehát elsődlegesen a hajléktalanellátást nyújtó intézmények feladata.

  A tartós hőség mindenkit megvisel, az eddig kellemes nyári napokat követően ezen a héten Szolnokon is megszervezi a város önkormányzata a vízosztást, két helyen, a Boldog Sándor István út – Ady Endre út kereszteződésében, illetve a vasútállomásnál ezen a héten - keddtől - hétköznap a legmelegebb órákan időszakosan diákok gondoskodnak a hűsítőről. Gyakrabban találkozhatunk a felforrósodott úttestet locsoló járművekkel is.

  A Kossuth Lajos úti Coop üzlet előtt párakapu frissíti az arra járókat.

   

  Klimatizált helyiségek listája Szolnokon:

   

  TESCO Szolnok Szupermarket Karinthy Frigyes út 38. (Szandaszőlős)       

  Polgármesteri Hivatal - Kossuth tér

  Pelikán Bevásárló Központ - Ady E. út

  Praktiker Áruház - Felső Szandai rét

  Cora Hipermarket - Felső Szandai rét

  OBI Áruház - Felső Szandai rét

  Interspár Áruház - Mátyás király út

  Lidl Áruház - Délibáb utca

  Lidl Áruház - Széchenyi István krt.

  TESCO Extra - Téglagyári út

  Szolnok Plaza - Ady Endre út

  Family Center üzletei - Felső Szandai rét

  Aldi Szolnok - Felső-Szandai rét

  Tiszavidék Szupermarket Ady E. u. 28    

  COOP áruházak

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A Széchenyi Piros is megújult!

  2018-12-06

  - Az iskola szinte valamennyi vizesblokkját felújítottuk, mindez kiegészült földszinti gépészeti vezetékcserével – összegezte a fejlesztést Szutorisz-Szügyi Csongor, a tankerület igazgatója.- A pályázat forrásaiból lehetőségünk volt a tornatermi öltözők részleges felújítására, valamint a második emeleten lévő informatika tanterem elektromos hálózatának felújítására is.

  Újjászületett a Tisza Park

  2018-12-06

  Néhány hónap alatt szinte teljesen újjászületett a Verseghy gimnázium előtti Tisza park. A kivitelezési munkálatok első üteme júliusban kezdődött a, a felújításra 144 milliós, 100%-os pályázati támogatás állt a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. rendelkezésére. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Szalay Ferenc polgármester, Fejér Andor alpolgármester és Lits László, a Városüzemeltetési Kft. vezetője.

  Befektetői üzleti konferenciát és partnertalálkozót rendeztek Szolnokon

  2018-12-06

  December 6-án a Neumann János Egyetem Tiszaligeti Campusán rendezték meg a Szolnoki Befektetői Üzleti Konferencia és Partnertalálkozót a TOP-6.8.2-15 program keretében létrejött Foglalkoztatási Paktum és a Gazdálkodási Kar közös szervezésében.

  Boldog pillanatokat hozó önkéntesség

  2018-12-05

  Nincs meghatóbb annál, amikor egyik ember örömet szerez a másiknak. Erre nagyszerű lehetőség kínálkozott szerdán a Kaán Károly Úti Idősek Otthonában, ahol önkéntesek olvastak fel az időseknek érdekes történeteket, megtörve egy kicsit a hétköznapok monotonitását.

  Szolnok is bekerült az E.ON naptárába

  2018-11-30

  Az E-ON Magyarország 2018 augusztusában design pályázatot hirdetett, melyben a települések kreatív módon mutathatták be értékeit és jellegzetességeit – egy elektromos autó dekorálásával.