Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Üdvözlet Szolnokról - eredményhirdetés

 • Üdvözlet Szolnokról - eredményhirdetés
 • Üdvözlet Szolnokról - eredményhirdetés
 • Üdvözlet Szolnokról - eredményhirdetés
 • Üdvözlet Szolnokról - eredményhirdetés
 • 2020-12-21

  Szolnok önkormányzata rajzpályázatot hirdetett „Üdvözlet Szolnokról” címmel, mivel a gyermekek szemüvegén keresztül is szeretnénk megmutatni városunk szépségeit, erősítve bennük a „MI” tudatot, a lokálpatriotizmus érzését, kialakítva ezáltal a megyeszékhelyhez való kötődést.

  A december 15-i nevezési határidőig a felhívásra számos ötletgazdag, kreatív alkotás érkezett, melyek közül egy 5 főből álló szakmai zsűri választotta ki a legjobbnak ítélt pályaműveket, két kategóriában.

  A zsűrizés szempontjai között szerepelt a rajzok megfelelősége a pályázati kiírásban foglaltaknak, a formai követelmények hibátlan teljesítése, valamint a megvalósítás ötletessége, egyedisége, kreativitása is.

  Alsó tagozatos kategóriában 1. helyezést ért el Baven Anna Júlia Helena 8 éves tanuló, felső tagozatos kategóriában a legjobbnak ítélt alkotás Ötvös Beatrix, 12 éves tanuló keze munkáját dicséri.

  A pályázati kategóriánkénti 1-3. helyezett rajzok készítői ajándékcsomagban részesülnek, a legkreatívabb alkotások pedig Szolnok önkormányzata által készített és terjesztett képeslapon is megjelennek, melyek a város népszerűsítésének eszközévé válnak az elkövetkezendő időszakban.

  A nyertes pályaművek készítőinek szívből gratulálunk, akikkel önkormányzatunk hamarosan felveszi a kapcsolatot.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Jász-Nagykun-Szolnok megye és Szolnok elképzelései illeszkednek Magyarország gazdaságfejlesztési irányaihoz

  2021-01-18

  Jász-Nagykun-Szolnok megye és Szolnok 2030-ig szóló elképzelései illeszkednek Magyarország gazdaságfejlesztési irányaihoz, a helyi vállalkozások igényeihez - közölte az innovációs és technológiai miniszter, az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn Szolnokon.

  Hóágyúznak a Várkonyi téren, hízik a hó a szánkódombokon

  2021-01-15

  A Várkonyi téren élők és az arra járó pénteken soha nem tapasztalt látványra ébredtek, reggel óta hóágyú zúdítja a havat a szánkódombokra, amelyek a tél ellenére is régen láttak havat, és még régebben siklott le rajtuk szánkó. A tervek szerint a nagyteljesítményű hóágyú segítségével 5-10 cm vastagságban borítják be a területet hóval az NHSZ-nek köszönhetően.

  Közlemény - szolnoki szállodafejlesztés

  2021-01-08

  Szolnok városa üdvözli és támogatásáról biztosítja a Holt-Tisza partján épülő, a közelmúltban négy milliárd forintos állami támogatást is elnyerő magánerős szállodaépítést – jelentette ki közös közleményében Szalay Ferenc (Fidesz) polgármester, valamint Fejér Andor (Fidesz), Györfi Mihály (MSZP – Szolnoki Többség) és Miskolczi László (DK - Szolnoki Többség) alpolgármesterek.

  Emlékezzünk Hanzély Pál nemes önfeláldozására!

  2021-01-08

  Szolnok különböző eseményekhez kapcsolódó megemlékezéseinek sorát minden esztendőben Hanzély Pál emléktáblájának koszorúzása nyitja. Ebben az évben ugyan a hagyományos tiszteletadásra nem került sor a pandémia miatt, azonban a főhajtás így sem maradt el: a város nevében Fejér Andor alpolgármester helyezte el koszorúját.

  Kerékpárosbarát település lett Szolnok

  2020-12-28

  Idén immár tizenkettedik alkalommal hirdette meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Kerékpárosbarát Település és a Kerékpárosbarát Munkahely pályázatokat. Ezúttal Szolnokot is jutalmazták.