Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Újra nyit az Aba-Novák Agóra

 • Újra nyit az Aba-Novák Agóra
 • Újra nyit az Aba-Novák Agóra
 • 2020-06-19

  A kormány a korona vírus miatt elrendelt veszélyhelyzetet visszavonta, ennek értelmében a kulturális intézmények újra kinyithatnak.

  Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, az Agóra Játszóház és a Tourinform Szolnok Iroda június 22. hétfőtől újra várja a látogatókat. Az Aba-Novák Agóra és a Napsugár Gyermekház nyári táboraira már lezárult a jelentkezés, a tervezett időpontokban teltházzal indulnak.

  Az intézmények rendezvényeiről, nyitva tartásukról folyamatosan tájékoztatnak az Aba-Novák Agóra weboldalán és Facebook oldalán.

  Nyitvatartás:

   

  Aba-Novák Agóra:
  Hétfőtől-Péntekig: 09.00-19.00
  Szombat: 10.00-18.00

  Tourinform Szolnok Iroda:
  Hétfőtől-Péntekig: 09.00-17.00
  Szombat: 09.00-14.00

  Agóra Játszóház:
  Hétfő-Csütörtök: 10.00-18.00
  Péntek: 10.00-16.30
  Szombat: 10.00-15.30

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Dr. Tölgyes Anna és dr. Tolna Zsuzsanna kapta a dr. Kálmándi Mihály-díjat

  2020-07-02

  Szolnok közgyűlése 1994-ben alapított díjat a városban az egészségügy területén kimagaslómunkát végző szakemberek munkájának elismerésére. A díj a városunkban hosszú időn keresztül áldozatos gyógyító munkát végző, kivételes szociális érzékenységgel rendelkező orvosnak, dr. Kálmándi Mihálynak állít emléket. A díj emlékplakettjét Pataky Béla szobrász- és grafikusművész formázta.

  Felavatták dr. Elek István emléktábláját Szapáry úti lakóházánál

  2020-07-02

  Semmelweis nap alkalmából újabb jeles eseményt tartottak csütörtökön Szolnokon. Szapáry úti egykori lakóházánál dr. Elek István tudós, polihisztor, a megyeszékhely első tiszti főorvosának emléktábláját avatták fel.

  Nemzetközi versenyekre is alkalmas a felújított horgász versenypálya

  2020-07-02

  Szolnok a horgászvizek városa, a Tisza, a Zagyva, a tiszaligeti Csónakázó-tó, a holtágak és horgásztavak megannyi lehetőséget biztosítanak e szép sport vagy éppen hobbi gyakorlására. Az Alcsiszigeti Holt-Tisza horgász versenypályájának fejlesztésével a sportturizmus kapott újabb lendületet a városban.

  Életműdíjat kapott dr. Dósa Béla csecsemő- és gyermekgyógyász főorvos

  2020-06-29

  Semmelweis nap alkalmából immár hagyományosnak számító ünnepséget tartottak a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézetben, ahol díjak, elismerések átadására is sor került. A rendezvényt dr. Bene Ildikó mb. főigazgató nyitotta meg.

  Kezdődik a szúnyogszezon, ezt érdemes tudni

  2020-06-29

  Szolnok önkormányzata a térségben történő szúnyoggyérítést Szolnok és 15 környező település összefogásában végezteti 6271 hektár területen. A megyeszékhelyen 3800 hektár a kezelendő terület. Kormányzati döntés eredményeként az Országos Katasztrófavédelem által koordinált szúnyoggyérítés is folytatódik.