Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Vízre, Szolnok!

 • Vízre, Szolnok!
 • Vízre, Szolnok!
 •  

  Júliusban kerül megrendezésre a „VÍZRE, SZOLNOK!” sportnap a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében. Az egész napos program mentora és ötletgazdája Ligeti József, a városrész önkormányzati képviselője. A Tisza és a Holt-Tisza megannyi vízisport terepe, mely karnyújtásnyira van a szolnoki lakosoktól. Sportolási lehetőségek bemutatására, az evezős sportok megismerésére invitálják az érdeklődőket, a családi sportnap keretében kipróbálhatják többek között a kajakozás, a SUP-ozás és a sárkányhajózás nyújtotta élvezeteket.

  A rendezvény helyszíne a Holt-Tiszai Vízisport Központ, ide várják az érdeklődőket 2022. július 23-án szombaton 9.00-16.00 között a Holt-Tiszai Vízisportközpont, 500 m - Céltorony közötti vízfelületen.

  Programok:

  - evezés indián kenuval
  - evezés kajak-kenuval
  - evezés sárkányhajóval
  - evezés SUP-pal (Stand Up Paddle - a szörfözés egy válfajáról van szó, amiben egy hagyományosnál hosszabb és szélesebb deszkán állva evezővel hajtjuk magunkat előre)
  - szárazföldi evezős ergométer kipróbálása
  - tengeri evezős hajó kipróbálása

  Az érdeklődők biztonságos körülmények között motorcsónakos kíséret és orvosi felügyelet mellett használhatják a sporteszközöket. Mentőmellény használata kötelező. Javasolt a vízicipő használata (nem papucs!). Egésznapos büfé, zene, hangosítás biztosított. Forróság esetén párakapuk kerülnek kihelyezésre. Öltözőhasználatot biztosít a szervező. A programban való részvétel feltétele egy egyéni felelősségvállaló nyilatkozat kitöltése. A rendezvény nyitott és díjmentes.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Ledcsere-programot indít az önkormányzat!

  2022-08-18

  Egy környezetbarát gesztussal járul hozzá Szolnok önkormányzata a város otthonainak eneregiatakarékosabbá tételéhez. A programnak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a lakosság ingyen izzókhoz jusson, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet.

  Jelentkezz szerződéses határvadász képzésre!

  2022-08-17

  Az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében alapfokú iskolai végzettségre (8 évfolyam sikeres elvégzésére) épülő képzést indít, amely eredményes teljesítése a rendőrségnél szerződéses határvadász beosztás betöltésére jogosít. 

  Felkérés Szolnok város klímastratégiájának véleményezésére

  2022-08-12

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata elkötelezett abban, hogy a klímaváltozás jelentette kihívásokra felkészülten reagáljon. Ennek jegyében, a KEHOP-1.2.1-18-2019-00253 azonosítószámú, „Szolnok város helyi klímastratégiájának kidolgozása” című projekt keretén belül szakértők bevonásával készült el Szolnok Város Klímastratégiája.

  Forgalmi változások a Szent István-napi rendezvények miatt

  2022-08-12

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. értesíti Szolnok város lakosságát, valamint a közúton közlekedőket, hogy a Szent István-napi rendezvénysorozat megrendezése miatt a övetkező forgalmi változásokra lehet számítani.

  Az árvízvédelmet is javítja a Zagyva-parti beruházás

  2022-08-11

  Egy nagyon fontos árvízvédelmi beruházás is megvalósul a „Szolnok VÁR! - Szolnoki Várkerület turisztikai célú fejlesztése” című projekt részeként, a munkálatok már elkezdődtek a Zagyva-parti Bástya sétányon,a projekt 2023 őszén fejeződik be. A fejlesztés a vízügyi igazgatósággal együttműködve zajlik. mondta el Szalay Ferenc helyszíni sajtótájékoztatón.