Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kötiviép B Kft. telephely bejáróig az út mindkét oldalán tilos az úttesten való megállás

2015-01-15

A Gáz utcában régóta gondot okoztak az ott parkoló autók, mivel akadályozták a teherfogalmat és ezzel az ott lévő cégek napi működését. Ezért a Szolnoki Polgármesteri Hivatal 2014. novemberében "Megállni tilos" táblák kihelyezésével szabályozta a megállás rendjét. Mindez azt jelenti, hogy a Kötiviép B Kft. telephely bejáróig az út mindkét oldalán tilos az úttesten való megállás.

Az ott szabálytalanul parkoló járművek tulajdonosait eddig csupán figyelmeztették, azonban 2015. január 19-től a közterület-felügyelet a kialakított forgalmi rendet folyamatosan ellenőrzi és a szabálytalankodókkal szemben megteszi a szükséges intézkedéseket.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, hogy a jelzőtáblákat fokozottan figyeljék és tartsák be a kialakított forgalmi rendet!

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Családbarát lett a polgármesteri hivatal

2019-07-12

Családbarát munkahely lett a Szolnoki Polgármester Hivatal! A díjat Novák Katalin, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár adta át dr. Sebestyén Ildikó jegyzőnek.

Új burkolatot kapnak a Vízpart körút környéki utcák

2019-07-11

Elkezdődött a Vízpart körúti lakóövezet csatornázott útjain az útalap lezárása. Csütörtökön indultak meg a munkagépek, s az első ütem július 26-ig el is készül.

Új kiadvány a szolnoki szabadidősportról

2019-07-11

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata komoly energiákat fordít a turizmus fejlesztésére, a város értékeinek megismertetésére a megyeszékhely határain túl is. Ennek jegyében készült már el többek között a „Pont” nevet viselő kiadványsorozatunk is.

Nekünk ő a legszebb lány!

2019-07-10

A Magyarország Szépe versenyen második helyen végzett, Szolnokhoz ezer szállal kötődő Gaál Tímeát köszöntötte ma Szalay Ferenc polgármester. A Szegedi Egyetemen orosz-spanyol szakon diplomázott modell többek között arról is szólt, hogy tudatosan készült a megmérettetésre, melyen a zsűri nem csupán a külső jegyek alapján döntött a végső helyezésről, hanem számított a versenyzők jelleme, személyisége.

Meleg ételt kapnak a rászoruló gyerekek

2019-07-09

Egészen augusztus 30-ig biztosítja Szolnok város önkormányzata a meleg ebédet a rászoruló családok gyermekeinek – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. Az ételt az arra jogosultak 5 osztóhelyről tudják elvinni az értesítésben megjelölt időpontban.