Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kötiviép B Kft. telephely bejáróig az út mindkét oldalán tilos az úttesten való megállás

2015-01-15

A Gáz utcában régóta gondot okoztak az ott parkoló autók, mivel akadályozták a teherfogalmat és ezzel az ott lévő cégek napi működését. Ezért a Szolnoki Polgármesteri Hivatal 2014. novemberében "Megállni tilos" táblák kihelyezésével szabályozta a megállás rendjét. Mindez azt jelenti, hogy a Kötiviép B Kft. telephely bejáróig az út mindkét oldalán tilos az úttesten való megállás.

Az ott szabálytalanul parkoló járművek tulajdonosait eddig csupán figyelmeztették, azonban 2015. január 19-től a közterület-felügyelet a kialakított forgalmi rendet folyamatosan ellenőrzi és a szabálytalankodókkal szemben megteszi a szükséges intézkedéseket.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, hogy a jelzőtáblákat fokozottan figyeljék és tartsák be a kialakított forgalmi rendet!

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Nyeremények várnak gazdára!

2018-09-24

Kerékpáros ügyességi verseny és túra az  Európai Mobilitási Hét- Autómentes Nap és az 55. Tiszaligeti Napok keretében

A közlekedés biztonságáért festettek a diákok

2018-09-21

A közlekedés biztonságát segítő akciót hirdetett a megyei rendőr-főkapitányság. A balesetmegelőzési bizottság graffitik megrajzolására írt ki pályázatot, a feladat, hogy a falfirkák stílusában hívják fel a figyelmet a veszélyekre.

Önkéntesek szépítették a Százszorszép ovit

2018-09-21

Megújult a Szolnok Városi Óvodák Százszorszép Tagintézménye a Széchenyi lakótelepen a Tigáz mintegy hetven munkatársának köszönhetően. A felújítási munkák mellett hasznos eszközökkel és játékokkal gazdagodott az óvoda – minderre közel 12 millió forintot szánt a MET Csoport tulajdonába került Tigáz Csoport.

Átadták a megyei Pírma-díjakat

2018-09-17

Tizenegyedik alkalommal adták a megyei Príma-díjakat vasárnap este. Az elismerést a művészet, a kultúra, a tudomány, a sport vagy a sajtó területén tevékenykedő kiválóságok közül vehették át többen a Szigligeti Színházban rendezett gálán.

Változatos szolnoki programok a Kulturális Örökség Napjain

2018-09-12

Az Európai Örökség Napokat csaknem ötven országban rendezik meg. E nemzetközi programsorozat része az 1990-es évek óta a szeptember harmadik hétvégéjén rendezett Kulturális Örökség Napjai. A programsorozat célja az épített, régészeti és természeti örökség bemutatása. A szolnoki programokról a Damjanich múzeumban tartottak sajtótájékoztatót szerdán délelőtt.