Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Horgászat

Horgászat

Tisza, Zagyva folyók

A Szolnokra érkezőket vadregényes vízivilág fogadja. A Tisza és a Zagyva folyók, azok holtágai, a rendszeresen telepített halastavak mind-mind kedvelt horgászhelyek, otthont adva olyan halfajoknak, mint a süllő, a harcsa, a csuka, a kecsege vagy a ponty. Folyóink partján, vagy a vízen, csónakból pecázva bárki megismerheti a vadregényes partvidék határtalan nyugalmát, egyúttal az élővíz páratlan izgalmát is, míg a kényelmet szerető horgászokat a Holt-Tiszán kiépített stégrendszer és kialakított horgászállások várják.

Engedélyek, napijegyek és egyéb információ:

Közép-Tiszavidéki Horgászegyesületek Szövetsége

5000 Tabán u. 9.

Tel: 56/512-610, 512-611

kthvszov@chello.hu

Alcsiszigeti Holt-Tisza

A nemzetközi versenyek megrendezésére alkalmas 1250 fm hosszú versenypályán évente több mint 30 egyesületi rendezvényt szerveznek a kiemelt rendezvényeken kívül.

Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége Tel.: 56/512-611

Csónakázó-Tó

A Tiszaliget egyik legszebb természeti kincse a Csónakázó-Tó, ahol a csónakázás és a körülötte húzódó kellemes sétaútvonal mellett horgászási lehetőség is biztosított. A terület üzemeltetője a Vízmű Horgászegyesület, az egyesülettől vásárolható napijegy, továbbá egyeztetés szerint kedvezményes bérletvásárlási lehetőség biztosított.

Vízmű Horgász Egyesület Szolnok tel.: 06 56 429-662

Milléri horgásztó

A milléri tórendszer közvetlenül a megyeszékhely szomszédságában található, azonban a hajdani halastavak két medencéjéből kialakított tóeggyüttes nem csak a környékbeliek körében népszerű.

A Millér horgásztavak minden évben leeresztésre kerülnek, a szárazon maradt mederben iszaptalanítás és fertőtlenítés történik. Így garantált évről évre az egészséges hal és a törpeharcsa mentes környezet!

A parton büfé, zuhanyzó, pihenőpadok és játszótér is várja a horgászokat ill. családtagjaikat.

Elérhetőségek

Salánki Géza horgászmester: 30/218 6510, 06 30 394 6337

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app