Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Településrendezési tervek 2018-évi módosítása

2018-02-05

Tisztelt szolnoki polgárok, gazdálkodó szervezetek és a városban működő egyházak!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a VÁTERV’95 Tervező és Szolgáltató Kft. elkészítette „Szolnok településrendezési terveinek 2017. évi részmódosítása” egyeztetési dokumentációját.

A dokumentáció megtekinthető Szolnok város honlapján (www.szolnok.hu) a „Hivatal/Településrendezés/ A rendezési terv 2018-as módosítása” menüpontban, illetve személyesen Szolnok város önkormányzati főépítészénél (Szolnok, Kossuth tér 1. fsz./20. szoba).

Az anyaggal kapcsolatos véleményét, észrevételeit Pataki Ferenc önkormányzati főépítész részére

címre juttathatja el.

A dokumentáció tervismertető lakossági fórumára 2018. február 14-én 16:30 órai kezdettel kerül sor a Városháza dísztermében.A fórumra minden érdeklődőt várunk.

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Új autót adott Szolnok a tűzoltóknak

2018-08-09

Egy vadonatúj Suzuki Vitara típusú autót adományozott Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a szolnoki tűzoltóknak. A négymillió forint értékű adomány kulcsait Nagy Róbert tűzoltó alezredes, a szolnoki kirendeltség vezetője vette át Szalay Ferenc polgármestertől.

A világ legjobb ejtőernyősei érkeztek Szolnokra

2018-08-07

Idén immár 42. alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Katonai Sporttanács a Katonai Ejtőernyős Világbajnokságot. Az elmúlt versenyeken rendre eredményesen szereplő magyar válogatott sikereinek köszönhetően Magyarország kapta a rendezés jogát.

A japán nagykövet is méltatta Yuza és Szolnok kapcsolatát a városházi ünnepségen

2018-08-03

A szolnokiaknak Yuza neve már régóta nem ismeretlen, időről-időre olvashatunk, hallhatunk velük kapcsolatos híreket a városi médiában. Harmincöt évvel ezelőtt került kapcsolatba a Tisza-parti és távol-keleti város, az évtizedek során egyre szorosabbra fűződtek a szálak a két település között. A jubileum megünneplésére több mint harmincfős japán csoport érkezett Szolnokra. A városháza dísztermében tartott ünnepségen részt vett Sato Kuni, Japán magyarországi nagykövete, Hiroki Tokita, Yuza és Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere.

Jubileumot ünnepel Yuza és Szolnok

2018-08-03

A japán Yuza és Szolnok város harmincöt esztendeje került kapcsolatba egymással, időközben a két település testvérváros lett. Hogy mennyire élő a kapcsolat, azt a rendszeres látogatások száma, a kialakult barátságok is bizonyítják, legyen szó diákokról vagy felnőttekről.

Szolnok Menüje is szerepel a város új gasztrokiadványában

2018-08-02

A város gasztronómiáját ismertető, a vendéglátóhelyeket felsoroló kiadványt és a Szolnok Menüt bemutató sajtótájékoztatót tartott csütörtökön Szalay Ferenc polgármester, aki a városháza marketing osztályának vezetőjével, Öhlbaum Emesével szólt a részletekről a Centrum Étteremben.