Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Településrendezési tervek 2018-évi módosítása

2018-02-05

Tisztelt szolnoki polgárok, gazdálkodó szervezetek és a városban működő egyházak!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a VÁTERV’95 Tervező és Szolgáltató Kft. elkészítette „Szolnok településrendezési terveinek 2017. évi részmódosítása” egyeztetési dokumentációját.

A dokumentáció megtekinthető Szolnok város honlapján (www.szolnok.hu) a „Hivatal/Településrendezés/ A rendezési terv 2018-as módosítása” menüpontban, illetve személyesen Szolnok város önkormányzati főépítészénél (Szolnok, Kossuth tér 1. fsz./20. szoba).

Az anyaggal kapcsolatos véleményét, észrevételeit Pataki Ferenc önkormányzati főépítész részére

címre juttathatja el.

A dokumentáció tervismertető lakossági fórumára 2018. február 14-én 16:30 órai kezdettel kerül sor a Városháza dísztermében.A fórumra minden érdeklődőt várunk.

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Szolnok Hazavár program - egyenesben a gyakornoki program

2018-05-25

Sikeres a Szolnok Hazavár program – mondta Szalay Ferenc polgármester azon a találkozón, melyen a kezdeményezés gyakornoki programjának első két kísérleti évét értékelték, s ahol a programban résztvevő fiatalok is elmondták tapasztalataikat.

Szolnok is részt vesz a siófoki Nemzeti Regattán

2018-05-25

Csütörtökön, stílszerűen egy hajón, a Siófok katamarán fedélzetén tartottak sajtótájékoztatót a Nemzeti Regatta szervezőbizottságának tagjai és az országos esemény támogatói. A rendezvény leginkább várt része a vitorláshajók kisorsolása volt, melynek keretében mind az 51 település megtudta melyik vitorlással, melyik előfutamban vághat neki a június 9-én startoló versenynek.

Az év körforgalma lett a szolnoki

2018-05-24

Az ország egyik leglátványosabb körforgalmát alakították ki Szolnokon, ahol egy Mi-24-es harci helikopter jelzi a város és a honvédség évtizedekre visszanyúló szoros és kiváló kapcsolatát. A körforgalom a közelmúltban egy pályázaton elnyerte Az év körforgalma címet, az elismerést stílusosan a helikopter „árnyékában” tartott sajtótájékoztatón mutatta be Szalay Ferenc polgármester, Vántsa Zoltán, a Magyar Közút megyei igazgatója és a Koller József dandártábornok.

Tisztelettel adóztak a névadó és az egykori bajtársak emlékének a helikopter bázison

2018-05-24

Ittebei Kiss József hadnagy halálának 100. évfordulója alkalmából tartottak ünnepséget a róla elnevezett szolnoki helikopter bázison, a rendezvényen részt vett dr. Pintér Lajos professzor, tiszteletbeli főkonzul és az olasz Lamon település polgármester asszonya is, a város Szalay Ferenc polgármester és Szabó István alpolgármester képviselte.

A város fejlesztéseiről tájékoztatták a szolnoki nyugdíjasokat

2018-05-23

A város Idősügyi Tanácsa kibővített ülését tartotta szerdán, az eseményre ezúttal nem csupán a tanács tagjai, hanem a város nyugdíjas klubjainak érdeklődő nyugdíjasai is meghívást kaptak. A téma a városban jelenleg zajló, illetve a közeljövőben megvalósuló szolnoki fejlesztések voltak, az előadó pedig az Idősügyi Tanács elnöke, a város polgármestere Szalay Ferenc.