Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Településrendezési tervek 2018-évi módosítása

2018-02-05

Tisztelt szolnoki polgárok, gazdálkodó szervezetek és a városban működő egyházak!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a VÁTERV’95 Tervező és Szolgáltató Kft. elkészítette „Szolnok településrendezési terveinek 2017. évi részmódosítása” egyeztetési dokumentációját.

A dokumentáció megtekinthető Szolnok város honlapján (www.szolnok.hu) a „Hivatal/Településrendezés/ A rendezési terv 2018-as módosítása” menüpontban, illetve személyesen Szolnok város önkormányzati főépítészénél (Szolnok, Kossuth tér 1. fsz./20. szoba).

Az anyaggal kapcsolatos véleményét, észrevételeit Pataki Ferenc önkormányzati főépítész részére

címre juttathatja el.

A dokumentáció tervismertető lakossági fórumára 2018. február 14-én 16:30 órai kezdettel kerül sor a Városháza dísztermében.A fórumra minden érdeklődőt várunk.

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Bodonyi Dóra és ifj. Cseh Sándor kapta a Kővári Tamás-díjat

2019-02-18

Huszonkettedik alkalommal adták át Szolnokon a Kővári Tamás-díjat, a rendezvénynek az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ adott otthont hétfőn. Ez alkalommal két nagyszerű sportembert ismert el a Kővári Tamás Alapítvány Az Egészséges Életért.

Diákolimpiai bajnokokat köszöntött az önkormányzat

2019-02-11

Visszatérve a hagyományokhoz, ebben az évben külön ceremónia keretein belül köszöntötte az önkormányzat a Diákolimpiai Bajnokokat, a rendezvénynek a Verseghy Ferenc Gimnázium tornacsarnoka adott otthont.

Hétfőn indul az útépítés a Márta utcában

2019-02-07

Hétfőn elindul a Vízpart körúti lakóövezetben a csatornázás legutóbbi szakaszában érintett utcák helyreállítása.

Felhívás gallyazási munkák elvégzésére

2019-02-07

Elérkezett a gallyazási munkálatok ideje. Kérjük, az ingatlan tulajdonosokat, hogy ingatlanjuk előtt végezzék el a szükséges munkálatokat, amennyiben a lakosok ezt elmulasztják, az E.ON fogja elvégezni azt.

Tavasszal indul a tüdőkórház parkjának építése

2019-02-06

Tavasszal kezdődik a város egyik legszebb parkjának, az egykori Tüdőkórház parkjának felújítása, illetve építése. Az 555 millió forintos beruházás során apark értékes növényállományának a megtartása kiemelten fontos lesz, a parkon belül a sík területen pedig nagyobb gyepes felületeket alakítanak ki.