Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Településrendezési tervek 2018-évi módosítása

2018-02-05

Tisztelt szolnoki polgárok, gazdálkodó szervezetek és a városban működő egyházak!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a VÁTERV’95 Tervező és Szolgáltató Kft. elkészítette „Szolnok településrendezési terveinek 2017. évi részmódosítása” egyeztetési dokumentációját.

A dokumentáció megtekinthető Szolnok város honlapján (www.szolnok.hu) a „Hivatal/Településrendezés/ A rendezési terv 2018-as módosítása” menüpontban, illetve személyesen Szolnok város önkormányzati főépítészénél (Szolnok, Kossuth tér 1. fsz./20. szoba).

Az anyaggal kapcsolatos véleményét, észrevételeit Pataki Ferenc önkormányzati főépítész részére

címre juttathatja el.

A dokumentáció tervismertető lakossági fórumára 2018. február 14-én 16:30 órai kezdettel kerül sor a Városháza dísztermében.A fórumra minden érdeklődőt várunk.

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

A kommunizmus áldozataira emlékeztünk

2018-02-23

Az országgyűlés 2000-ben döntött arról, hogy február 25-e a kommunizmus áldozatainak emléknapja legyen. 1947-ben ezen a napon tartóztatták le Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát. A polgári politikus elfogása szimbolikus erejű volt: azt bizonyította, hogy a kommunista párt erőszakos hatalomátvételt készít elő. A kommunizmus szolnoki áldozataira pénteken a Tisza Szálló falán elhelyezett emléktáblánál emlékeztünk.

FIT Kaland Országos Tehetségverseny

2018-02-23

FIT Kaland Országos Tehetségverseny: megvan a szolnoki régió legjobb negyedikes csapata

Kiadták a vörös riasztást, a szolnoki ellátórendszer készen áll

2018-02-23

Vörös kód riasztást adott ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szombat déltől a várható extrém hideg miatt - írja az MTI.

Elfogadta a közgyűlés a város idei költségvetését

2018-02-22

Februári ülését tartotta a város közgyűlése, melyen a képviselők elfogadták Szolnok 2018. évi költségvetését.

A városban és a megyében is útfelújítások kezdődnek

2018-02-19

A kormány célja, hogy az elkövetkező néhány év alatt valamennyi autópálya kiérjen az országhatárra, a megyei jogú városokat pedig gyorsforgalmi utakkal kössék össze a sztrádákkal – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján dr. Kállai Mária kormánymegbízott és Szalay Ferenc polgármester.