Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bringás reggeli a Kossuth téren

Program kezdete:
2022-05-17 06:30
Program vége:
2022-05-17 08:30
Helyszín:
Kossuth tér
Szervező:
Program típusa:
rendezvény
Bringás reggeli
 
Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén tavasszal is rendkívül fontosnak ítéli meg a szolnoki kerékpáros turizmus és a város kerékpárút-hálózatának népszerűsítését.
Programunk az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel.
A hagyományokat követve és csatlakozva az országos kezdeményezéshez, önkormányzatunk immár hatodik alkalommal, 2022. május 17-én reggel 06:30 és 08:30 között ismét a Kossuth téren várja a kerékpárral közlekedőket egy frissítő gyümölcslével, egy meleg kávéval, péksüteménnyel, gyümölccsel, zenével, jó hangulattal, a kicsiket pedig meglepetés bringás ajándékkal.
A Szolnok Rendőrkapitányság is csatlakozott rendezvényünkhöz, melynek keretében kiegészítő  szolgáltatásként „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt biztosítanak az érdeklődők számára.
 
Ahol jó bringázni, ott jó élni!

További programok