Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bringás reggeli Szolnokon! Mert kerékpárral minden nap vidáman és energikusan indul!

Program kezdete:
2022-09-22 06:30
Program vége:
2022-09-22 08:30
Helyszín:
Kossuth tér
Szervező:
Program típusa:
rendezvény
„Bringázz a munkába! és suliba” - A Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló hazai kampány célja, hogy a családokat aktív testmozgásra bíztassa, a gyerkőcöket pedig felelős közlekedésre tanítsa.
 
Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén ősszel is rendkívül fontosnak ítéli meg a szolnoki kerékpáros turizmus és a város kerékpárút-hálózatának népszerűsítését.
 
Programunk az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel.
 
A hagyományokat követve és csatlakozva az országos kezdeményezéshez, önkormányzatunk immár hetedik alkalommal, 2022. szeptember 22-én reggel 06:30 és 08:30 között ismét a Kossuth téren várja a kerékpárral közlekedőket egy frissítő gyümölcslével, egy meleg kávéval, péksüteménnyel, gyümölccsel, zenével, jó hangulattal.
 
A Szolnok Rendőrkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott rendezvényünkhöz, melynek keretében kiegészítő szolgáltatásként többek között szemléletformáló programokat és „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt is biztosítanak az érdeklődők számára.
 
 
 
 
 

További programok