Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Túraútvonal-ajánlatok

A szolnoki gyalog- és kerékpár túrázási lehetőségekről, valamint a geocaching ajánlatokról a Tourinform Szolnok Irodában (5000 Szolnok, Hild J. tér 1.) vagy az iroda a honlapján, a www.szolnoktourinform.hu weboldalon, illetve a www.geocaching.hu oldalon kaphatnak az érdeklődők bővebb tájékoztatást.

Szolnok környékén, a Tisza és a Zagyva folyók hullámterének feltárására, valamint a város környék szép helyeinek meglátogatására több mint 130 km hosszú túraútvonalat festettek fel. Minden jelzett turistaút jól járható földúton, vagy aszfaltozott járdán halad. Magasságkülönbségek nincsenek, így bármely körtúrán vagy annak résztávján, babakocsival is végig lehet haladni. Ezekhez a túrákhoz nem szükséges túrabakancs beszerzése, elég egy jó sportcipő. A hátizsákját mindenki megtöltheti kirándulási tapasztalatai szerint, ne feledkezzünk meg a rovarcsípések megelőzéséről sem!

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app