Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Az első feladat

2019-03-01

1. online forduló 
Letölthető: Felkészülési segédanyag [PDF]. 

Javasoljuk a nevezőknek, hogy először a segédanyagot töltsék le, melyben a feladatsor kivonata is megtalálható. Az anyaggyűjtés után utolsó lépésként nyissák meg az online feladatlapot, mert a beküldés után az online űrlap már nem szerkeszthető. 
A vetélkedő első fordulójának válaszait ITT [LINK] lehet beküldeni! 

Feladatlap linkje: https://goo.gl/forms/7La9pe4aC3rvGeNz2

Letölthető anyagok:
VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Megújulnak a város ikonikus történelmi épületei

2019-09-20

Ha végigsétálunk a Tisza-parton, egyre másra felújítás alatt vagy előtt álló patinás épületeket látunk. Dolgoznak a belvárosi nagytemplomon, amely mintegy másfélmilliárd forintból újul meg, kívül-belül szépül a református templom, és a vártemplom is újjászületik. A beruházások állásáról Máthé György esperes-plébános és Végh Miklós református lelkész tájékoztatta Szalay Ferenc polgármestert.

Okoseszközöket kaptak az értelmi fogyatékossággal élők

2019-09-20

A kormány fontosnak tartja, hogy a fogyatékossággal élők önállóvá válását támogassa, és ennek egyik eszköze az érintettek munkához juttatása - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára csütörtökön Szolnokon.

Megháromszorozza kapacitását a Stadler szolnoki forgóvázüzeme

2019-09-18

Több mint 3 milliárd forintos beruházással megháromszorozza kapacitását a Stadler szolnoki forgóvázüzeme.

Nő a civil szervezetek támogatása

2019-09-17

Civil Info – NEA 2020 címmel szerveztek tájékoztatót rendezvényt Szolnokon, a városháza dísztermében a civil szervezetek számára. A fórumon hasznos információk, előadások hangzottak el egyebek mellett aktualitásokról, pályázati tapasztalatokról.

Születésnapot ünnepel az Életjel Mentőcsoport

2019-09-17

Aligha van olyan ember Magyarországon, aki ne hallott volna az Életjel Mentőcsoportól. Ám nem csak hazánkban, külföldön is kimagasló érdemeket szereztek az elmúlt két és fél évtized alatt. A mentőcsoport kedden 25 éves jubileuma alkalmából tartott nyílt napot Szolnokon, a Tiszai hajósok terén.