Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Döntőbe jutott csapatok

2019-04-11

Kedves Csapatok!

Lezárult a három online forduló, ezúton is köszönjük aktív részvételeteket! A fordulók megoldókulcsait a „Megoldások” link alatt találjátok.

A 2019. május 16-i szóbeli döntőbe jutott legjobb tíz csapat (ABC sorrendben):

 

CSAPATNÉV

ISKOLA

Bajos-csajok

Szolnoki Szolgáltatási SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

Dorne Varangyos Békái

Szolnoki Széchenyi István Gimnázium

Épf-ART

SzMSzC Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Kinderstadt

Szolnok Városi Kollégium Gyermekváros Utcai Tagintézménye

Öttörténész

Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium

Szolnoki KV Magok

Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium

Tiszai Hajósok

SzMSzC Baross Gábor Gépipari, Közlekedési Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Tiszavirág (BGGKSzgSzk)

SzMSzC Baross Gábor Gépipari, Közlekedési Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Tiszavirág (VFG)

Verseghy Ferenc Gimnázium

Töri Pörik

Szolnoki Széchenyi István Gimnázium

 

 

Gratulálunk minden döntőbe jutott csapatnak!

 

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a Kedvenc Városom Szolnok szabályzata értelmében a szóbeli döntőhöz előfeladatok kapcsolódnak, amelyeket 2019. április 16-án (kedden)15.00 órakor ismertetünk a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény Ifjúsági Termében. Az előfeladat-osztásra szeretettel várjuk a döntőbe jutott csapatok tagjait és felkészítő tanáraikat. Az eseményen tájékoztatunk benneteket a szóbeli döntővel kapcsolatos tudnivalókról is.

 

Üdvözlettel: A Szervezők

 

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Szereti Szolnokot? - Pályázatával értékes ajándékokat nyerhet!

2019-06-18

Hetedik alkalommal írja ki az önkormányzat a Szeretem Szolnokot! pályázatot. Életkortól és lakóhelytől függetlenül várjuk a tetszőleges technikával készült pályamunkákat!

Példátlan gyakorisággal irtják a szúnyogot Szolnokon

2019-06-17

Országos szinten is az elmúlt évtized legnagyobb szúnyoginváziója alakult ki, beleértve Szolnok várost és térségét is. A helyzet enyhítésére az önkormányzat már több beavatkozást végzett el, illetve további intézkedéseket fog megvalósítani – az óvodák, bölcsődék környékén kiemelten - az időjárás függvényében - jelentette be Szalay Ferenc polgármester.

Pazar programkínálat a szolnoki Múzeumok Éjszakáján

2019-06-17

Idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a Múzeumok Éjszakája országos programsorozat, az eseményre természetesen Szolnok is nagyszerű programokkal készül. A részletekről Szabó István alpolgármester és Tapasztó Ildikó, a polgármesteri hivatal Oktatási, Kulturális és Sport Osztályának vezetője beszélt a hétfői sajtótájékoztatón.

Kezdődik a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszának felújítása, lassul a forgalom!

2019-06-12

2019. június 17-én, hétfőn kezdődik a 4-es számú főút elkerülő szakasza felújításának második üteme. A munkálatok a főút Szent István híd Debrecen felőli végétől az Alcsi-Holt-Tisza híd Debrecen felőli végéig tartó szakaszát érintik, várható befejezés 2019. augusztus 16. - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatósága.

Hőségriadó - vízosztással, párakapuk állításával készül a város

2019-06-12

Szerdától hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos, a legmagasabb szintű, harmadfokú intézkedés vasárnap éjfélig lesz érvényben.