Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Döntőbe jutott csapatok

2019-04-11

Kedves Csapatok!

Lezárult a három online forduló, ezúton is köszönjük aktív részvételeteket! A fordulók megoldókulcsait a „Megoldások” link alatt találjátok.

A 2019. május 16-i szóbeli döntőbe jutott legjobb tíz csapat (ABC sorrendben):

 

CSAPATNÉV

ISKOLA

Bajos-csajok

Szolnoki Szolgáltatási SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

Dorne Varangyos Békái

Szolnoki Széchenyi István Gimnázium

Épf-ART

SzMSzC Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Kinderstadt

Szolnok Városi Kollégium Gyermekváros Utcai Tagintézménye

Öttörténész

Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium

Szolnoki KV Magok

Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium

Tiszai Hajósok

SzMSzC Baross Gábor Gépipari, Közlekedési Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Tiszavirág (BGGKSzgSzk)

SzMSzC Baross Gábor Gépipari, Közlekedési Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Tiszavirág (VFG)

Verseghy Ferenc Gimnázium

Töri Pörik

Szolnoki Széchenyi István Gimnázium

 

 

Gratulálunk minden döntőbe jutott csapatnak!

 

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a Kedvenc Városom Szolnok szabályzata értelmében a szóbeli döntőhöz előfeladatok kapcsolódnak, amelyeket 2019. április 16-án (kedden)15.00 órakor ismertetünk a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény Ifjúsági Termében. Az előfeladat-osztásra szeretettel várjuk a döntőbe jutott csapatok tagjait és felkészítő tanáraikat. Az eseményen tájékoztatunk benneteket a szóbeli döntővel kapcsolatos tudnivalókról is.

 

Üdvözlettel: A Szervezők

 

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Szolnok kiemelkedő sportolóit köszöntötték

2020-01-15

Kiváló eredményeket hozott a tavalyi esztendő a szolnoki sportéletben, számos nagyszerű teljesítmény született. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolókat, felkészítőiket és egyesületeket ezúttal is köszöntötték a városházán, az Országos Diákolimpiai és Magyar Bajnoki Díjátadó Ünnepségen.

A doni katasztrófa áldozataira emlékeztünk Szolnokon

2020-01-13

A hetvenhét esztendővel ezelőtti, több mint százezer magyar katona életét követelő doni katasztrófára emlékeztünk hétfőn Szolnokon, a Tiszai hajósok terén. A világháborút követő emlékezetpolitika miatt évtizedekig még csak beszélni sem volt szabad nemzetünk egyik legnagyobb XX. századi tragédiájáról.

Hanzély Pál hőstettére emlékezett a város

2020-01-08

Az emberi önfeláldozás minden korban kivívja a társadalom elismerését. Így történt ez Szolnokon is 93 esztendővel ezelőtt, amikor Hanzély Pál főhadnagy életét áldozta mások megmentéséért. A nemes cselekedet előtt az esemény évfordulóján a hagyományokat követve ismét megemlékezéssel tisztelgett a város.

Megállították a Merengő Krisztus szobor talapzatának süllyedését

2020-01-07

Gerendákkal támasztották meg a Merengő Krisztus című szobor felépítményét a belvárosi nagytemplommal szemben. Minderre azért volt szükség, mert egy közelmúltban történt beavatkozás miatt megsüllyedt a kompozíció.

Egymilliós támogatást szavazott meg a közgyűlés Ádám Atinak

2019-12-19

Hosszú évek óta nincs hiány a költségvetésünkben, annyit költünk, amennyit megtermelünk – mondta el Szalay Ferenc polgármester a város közgyűlésének decemberi ülésén, a 2020. évi költségvetési koncepció tárgyalásánál.