Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Aranyi Sándor Úti Bölcsőde fejlesztése

Aranyi Sándor Úti Bölcsőde fejlesztése

TOP-6.2.1-16-SL1-2018-00003

Az „Aranyi Sándor Úti Bölcsőde fejlesztése” című pályázat keretén belül 48 047 000 Forint európai uniós támogatásból épül újjá egy 3 éves kor alatti kisgyermekek számára napközbeni elhelyezést biztosító bölcsődei intézmény. A pályázat műszaki tartalma belső festést és vakolatjavítást, a csoportszobák felújítását, konyhafejlesztést és kapcsolódó eszközbeszerzést, a térburkolatok és a járdák korszerűsítését, a biztonsági világítás és a gyengeáram fejlesztését tartalmazza.

Előzmények:

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2018. június 28-i ülésén 170/2018 (VI.28.) számú közgyűlési határozatával döntött az „Aranyi Sándor Úti Bölcsőde fejlesztése” című pályázat benyújtásáról.

A Közgyűlési döntésnek megfelelően, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata 2018. július 16-án pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a TOP-6.2.1-16 „Aranyi Sándor Úti Bölcsőde fejlesztése” tárgyú felhívásra.

A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága atámogatási kérelmet TOP-6.2.1-16-SL1-2018-00003 azonosítószámmal, 2018. október 17-i támogatói döntésében 48 047 000 Forint összegű, 100%-os támogatási intenzitású támogatásra érdemesnek ítélte.

A Támogatási Szerződés 2018. december 12-én aláírásra került.

A projekt célja:

Az infrastrukturális fejlesztés megvalósulásával fejlődik a szolgáltatások minősége. A beruházás közvetetten hozzájárul a kisgyermeket nevelők munkavállalásának és munkaerőpiacra történő visszajutásának támogatásához, a munkavállalói mobilitás elősegítéséhez, a családok segítéséhez. A projekt hozzájárul Szolnok Megyei Jogú Város Integrált Területi Programjának megvalósulásához.

A projekt várható befejezése:

Projekt befejezésének dátuma: 2020.11.29.

Kedvezményezett: Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app