Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Black Cat Cafe

Black Cat Café

 

A múltat, a neves elődöket többféleképpen lehet tisztelni. Másolhatjuk őket, hűen őrizve, szinte konzerválva azt, amit ők létrehoztak. De léphetünk a nyomdokaikba úgy is, hogy megőrizzük szellemiségüket, miközben saját utunkat járjuk.

A Back Cat Café fiatal csapata ez utóbbit választotta, amikor nemrégiben megnyitotta új üzletét az egykori Tünde, illetve Kádár Cukrászda helyén Szolnokon.

Elegáns, egyedi környezetben fogyaszthatunk el náluk egy ízletes kávét, teát, illetve választhatunk a nagyszerű cukrászok keze munkájának köszönhetően akár mentes sütemények közül is, de nyaranta is érdemes betérni hozzájuk, hiszen ízletesebbnél-ízletesebb fagylaltokat is kóstolhatunk a „Tündében”.

 

5000 Szolnok, Szapáry út 28.

 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app