Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Cukrászdák

CukiStop Cukormentes Cukrászda

Finomat, egészségesen!

A CukiStop Cukrászda Szolnok első cukormentes cukrászdája, ahol cukor-, glutén-, tejfehérje-, és tojásmentes sütemények és torták széles választékával és finom olasz kézműves kávéval várják vendégeiket.

Termékeiket nyugodt szívvel ajánlják cukorbetegek, fogyókúrázók, sportolók, szépkorúak, gyermekek, tudatosan gondolkodók és az egészséges életmódot követők számára. Glutén-, tej és tojásmentes édességeiket pedig biztonsággal fogyaszthatják a különféle táplálék allergiában szenvedő vásárlók is.

5000 Szolnok, Szántó körút. 41.

Édes Titok Cukrászda és Fagyizó

Az Édes Titok Cukrászda és Fagyizó mindkét üzletében édes apró, friss sós, szeletelt sütemények és torták széles kínálatával várja kedves vendégeit.

Tortáikból mindenki megtalálhatja a kedvére valót, változatos ízvilágban készítik el az
esküvői, figurális és a hagyományos tortákat is, sőt, megrendelőik kívánsága szerint egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítanak.

A kávé, tea, üdítők választéka mellett – a jó idő beköszöntével – saját készítésű olasz kézműves fagylalttal is vendégül látják a hozzájuk betérőket.

5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 9.

5000 Szolnok, Simon Ferenc út

www.edestitok.hu

Marcipán Cukrászda - Kis Marcipán Fagyizó és Cukrászda

Minőség és tradíció.

Ez az a két szó, mely leginkább jellemzi a város egyik legpatinásabb cukrászdáját.
A Marcipán Cukrászda 1952 óta létezik Szolnokon, mely első emeletén kiállító teremmel, udvarán pedig egy gyönyörű gyermekbarát kerthelységgel bővült.

A Móra László és felesége vezette cukrászda az elsők között kapott Védnöki Táblát az országban, dolgozói hosszú évek óta egy csapatként elkötelezetten dolgoznak azon, hogy a hagyományok megőrzésével mindig a legkiválóbb minőséget és kiszolgálást nyújtsák a vendégeiknek.

A cukrászda „kistestvére”, a Kis Marcipán Cukrászda 2017-ben nyitotta meg kapuit, s a jó idő beköszöntével várja a RepTár Interaktív Repülőmúzeummal szemben a Marcipán Cukrászdában megszokott minőséggel leendő és meglévő vendégeit egyaránt.

5000 Szolnok, József Attila út 126.

5000 Szolnok, Mártírok útja 43.

www.marcipanszolnok.com

Szatmári- és Zagyva Cukrászda

Bemutatni egy cukrászdát, egy kávéházat valójában nem lehet. A megismeréshez élmény kell: megállni egy pillanatra, megnyugodni, leülni, belélegezni a kávé és a sütemények illatát, időt tölteni beszélgetésbe merülve vagy a gyermekek játékát szemlélve.
Ezt tartja szem előtt Szatmári Imre tulajdonos és kollégái is, kik a Szatmári- és Zagyva Cukrászdák széles kínálatával várnak minden édesszájú vendéget.
Elkészítenek mindent, „mi szem, szájnak ingere”: édes és sós süteményeket, tortakülönlegességeket, sőt, tavasztól kora őszig pedig ízletes fagylaltokat is - mely utóbbit a Zagyva Cukrászdában vásárlók közvetlenül a csodálatos Zagyva-parton is elfogyaszthatnak. 

5000 Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 2.
5000 Szolnok, Széchenyi István körút 16.

További cukrászdák

  • Adria Fagyizó Cukrászda – Jászkürt utca 1.
  • CukiStop Cukrászda – Szántó krt. 41.
  • Édes Titok Cukrászda és Fagyizó – Kossuth Lajos út 9.; Simon Ferenc utca
  • Gyurma Napi Cuki - Kossuth Lajos út 9.; Baross út 45-51.
  • Kis Marcipán Cukrászda – Mártírok útja 43.
  • Marcipán Cukrászda – József Attila út 126.
  • Szatmári Cukrászda – Széchenyi István körút 16.
  • Zagyva Cukrászda – Dr. Sebestény Gyula út 2.

 

 

 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app