Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Diákpolgármester 2021

Kedves Fiatalok!

 

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy Szolnok a fiatalok számára is élhető, szerethető város legyen. A városvezetés elengedhetetlennek tartja, hogy megismerje a véleményeteket, kikérje a tanácsaitokat a Benneteket is érintő kérdésekben, és olyan döntéseket hozzon, amelyek a ti érdekeiteket is szolgálják.

2021 októberében immár 6. alkalommal indítunk el egy nagyszabású programot, melynek lényege, hogy szót kapjatok és hangot adjatok a diákság ötleteinek, felvetéseinek. Nagy érdeklődéssel várjuk, hogy milyen kampányokkal álltok elő, milyen javaslatokat fogalmaztok meg a város fejlődése érdekében.

A program során változatos és izgalmas feladatokkal teli kampány után diákpolgármestert fogtok választani, majd a 2021. novemberi diákközgyűlésen megvitathatjátok a nézeteiteket, közös döntést hozhattok a szolnoki középiskolásokat érintő kérdésekben is.

Várjuk kreatív ötleteiteket az októberi kampányidőszak során. 

Munkátokhoz sok sikert, kitartást kívánok!

 

Szalay Ferenc

Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere

 

A letölthető dokumentumok a logó alatt találhatóak.

Diákpolgármester 2019

 

Letölthető anyagok:

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app