Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata: Tájékoztató iskolai gyermekétkeztetés 2020.06.02-től

 

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata: Tájékoztató iskolai gyermekétkeztetés 2020.06.02-től

 

Tisztelt Szülők!

 

Az iskolák 2020. júniusi működéséről szóló 220/2020. (V. 22.) Korm.rendelet alapján az iskolai gyermekétkeztetésben 2020. június 2-től bevezetett rendről az alábbi tájékoztatást adom:

  • azoknak, akik igénybe veszik az iskolai ügyeletet, felügyeletet, azaz az intézményekben bent tartózkodnak, biztosítjuk a napi háromszori étkezést a szülő igényei szerint. Kérjük, hogy azon tanulók esetében, akik a veszélyhelyzet alatt korábban még nem vették igénybe az iskolai ügyeletet (azaz nem étkeztek, vagy az ebédet elhordták), szíveskedjenek két példányban kitölteni a „Szülői nyilatkozat étkezésről új oktatási rend ideje alatt – iskola 2020.04.01” megnevezésű nyomtatványt, és juttassák el számunkra:

–        szkennelve vagy fényképként az Intézményszolgálat e-mailcímére (titkarsag.isz@externet.hu)küldjék meg, vagy 

–        postai úton az Intézményszolgálat székhelyére juttassák el, vagy

–        az Intézményszolgálat székhelyén (5000 Szolnok, Kossuth tér 1.), a portán kihelyezett dobozba adják le.

Ha a kitöltéshez segítségre van szükségük, keressék az Intézményszolgálat központját az 56/510-280 telefonszámon, ahol személyes egyeztetést is tudnak kezdeményezni.

Amennyiben az iskolában jelezték, hogy igénybe kívánják venni az ügyeletet, de a fenti, gyermekétkeztetésre vonatkozó nyilatkozatot még nem töltötték ki, akkor mindaddig, amíg a nyilatkozat kitöltve nem jut el az Intézményszolgálathoz, a veszélyhelyzet előtt, a tanév során utoljára leadott étkezést igénylő nyilatkozatnak megfelelően biztosítjuk az étkezéstípust (tízórai, ebéd, uzsonna).

  • Az általános iskolások és középfokú oktatásban résztvevők esetében 2020. június 15-ig továbbra is biztosítjuk a korábbi gyakorlatnak megfelelően a napi egyszeri meleg étkezést (ebéd) azon tanuló számára, aki nem tartózkodik bent az intézményben. A napi egyszeri étkezés igénylése szintén a „Szülői nyilatkozat étkezésről új oktatási rend ideje alatt – iskola 2020.04.01” megnevezésű nyomtatványon történik. Kérjük, hogy új igény, vagy változás esetén két példányban, a fenti módok valamelyikén juttassák el az Intézményszolgálat részére.
  • Amennyiben a nyilatkozat munkanapon 12:00-ig beérkezik az Intézményszolgálathoz, már a következő munkanapon a nyilatkozatban megadottak szerint biztosítjuk az étkezést. Amennyiben a nyilatkozat nem érkezik meg 12:00-ig, akkor a beérkezés napját követő 2. munkanaptól tudjuk biztosítani a nyilatkozatban foglaltak szerint az étkezést.
  • A napi egyszeri meleg étkezés elhordási lehetősége 2020. június 16-tól megszűnik.
  • 2020. június 2-től az Intézményszolgálat székhelyén található pénztárban is van lehetőség a térítési díjak fizetésérekészpénzzel és bankkártyával egyaránt.

 

Megértésüket köszönjük!      

Bencsik Zsolt                 

igazgató                     

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Felkérés Szolnok város klímastratégiájának véleményezésére

2022-08-12

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata elkötelezett abban, hogy a klímaváltozás jelentette kihívásokra felkészülten reagáljon. Ennek jegyében, a KEHOP-1.2.1-18-2019-00253 azonosítószámú, „Szolnok város helyi klímastratégiájának kidolgozása” című projekt keretén belül szakértők bevonásával készült el Szolnok Város Klímastratégiája.

Forgalmi változások a Szent István-napi rendezvények miatt

2022-08-12

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. értesíti Szolnok város lakosságát, valamint a közúton közlekedőket, hogy a Szent István-napi rendezvénysorozat megrendezése miatt a övetkező forgalmi változásokra lehet számítani.

Az árvízvédelmet is javítja a Zagyva-parti beruházás

2022-08-11

Egy nagyon fontos árvízvédelmi beruházás is megvalósul a „Szolnok VÁR! - Szolnoki Várkerület turisztikai célú fejlesztése” című projekt részeként, a munkálatok már elkezdődtek a Zagyva-parti Bástya sétányon,a projekt 2023 őszén fejeződik be. A fejlesztés a vízügyi igazgatósággal együttműködve zajlik. mondta el Szalay Ferenc helyszíni sajtótájékoztatón.

Harmadfokú hőségriasztás csütörtöktől szombatig

2022-08-04
Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. augusztus 4-én (csütörtök) 0 órától  2022. augusztus 6-án (szombat) 24 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást ad ki.

Változások Szolnok parkolási rendjében

2022-08-02

Több napirendi pontot is tárgyaltak a szolnoki közgyűlés tagjai hétfőn délután a városháza dísztermében. Többek között a parkolóbérletek árainak, illetve az önkormányzat által biztosított gyermekjóléti ellátások intézményi térítési díjainak változtatásáról, valamint a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetőjének kinevezéséről is.