Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Lakossági tájékoztató

 • Lakossági tájékoztató
 • Lakossági tájékoztató
 •  

  Tájékoztató Szolnok, kanyarodó sávos csomópontok építése és jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetése a Hetényi Géza Megyei Kórház-Rendelőintézet országos közúti kapcsolatának javítása érdekében.

  A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a Swietelsky Kft. kivitelezésében valósul meg a „Szolnok, kanyarodó sávos csomópontok építése és jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetése a Hetényi Géza Megyei Kórház-Rendelőintézet országos közúti kapcsolatának javítása érdekében” tárgyú projekt kivitelezése.

  A projekt ismertetése:
   
      
     a 2+073 km szelvényében lévő megyei kórház közúti csatlakozásában a különböző forgalmi irányok szétválasztásához és az útcsatlakozás jelzőlámpás forgalomirányításba bevonásához szükséges forgalmi rend megvalósítása,
  -    a változó forgalmi rendhez szükséges burkolatszélesítések megkiépítése,
  -    a 2+230 km szelvényben járműosztályozós csomópont és az ehhez szükséges burkolatszélesítések kiépítése,
  -    a teljes szakaszon kopóréteg- és szegélycsere,
  -    a tervezett beavatkozások miatt szükséges járdakorrekciók, taxi állomás áthelyezése és buszmegállók átépítése
  -    a tervezett burkolatok víztelenítése,
  -    szükséges közmű kiváltások,
  -    közvilágítás korszerűsítése.
  -    A tervezési feladatok, hozzájárulások újbóli beszerzése, tervek felülvizsgálata

  2022.márciusáig.
  -    A földmunkák várhatóan 2022. március közepén kezdődnek meg.
  -    2022. tavaszán közműépítések, csapadékcsatorna építési munkák,
  -    2022. nyarán szegély és burkolatépítések,
  -    2022. őszén burkolatépítések, közvilágítás és forgalomtechnika kerül kiépítésre.
  -    A kivitelezés befejezési határideje 2022.11.11. Az útüzemeltetési időszakra való tekintettel a téli hónapokban munkavégzés várhatóan nem történik.

  A kivitelezés teljes ideje alatt folyamatosan biztosítva lesz a két irányú forgalom. Sáv szűkítésekre, zárásokra, útcsatlakozások félpályás zárására kell számítani, valamint torlódások is kialakulhatnak.

  A fogalomterelések életbelépését megelőzően további előzetes tájékoztatást biztosítunk a forgalmirend-változás részleteivel kapcsolatban.

  Kérjük szíves megértésüket és türelmüket a kivitelezés folyamán kialakuló kellemetlenségekért!

  Türelmüket ezúton is köszönjük!

  A projekttel kapcsolatos esetleges kérdéseiket, javaslataikat kérjük ezen tájékoztató megjelenésétől számított 15 napon belül küldjék meg részünkre az alábbi elérhetőségek valamelyikére. A kérdések és az azokra adott válaszok összesítve, a tájékoztató közzétételétől számított 30 napon belül kerülnek közzétételre a honlapon (www.szolnok.hu).

  Kapcsolat:
  Swietelsky Kft.

  Levelezési cím:
  2120 Dunakeszi, Székesdűlő 135.

  Panasziroda e-mail cím:
  szolnok@swietelsky.hu

  Dátum: 2022.január 13.

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Harmadfokú hőségriasztás csütörtöktől szombatig

  2022-08-04
  Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. augusztus 4-én (csütörtök) 0 órától  2022. augusztus 6-án (szombat) 24 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást ad ki.

  Változások Szolnok parkolási rendjében

  2022-08-02

  Több napirendi pontot is tárgyaltak a szolnoki közgyűlés tagjai hétfőn délután a városháza dísztermében. Többek között a parkolóbérletek árainak, illetve az önkormányzat által biztosított gyermekjóléti ellátások intézményi térítési díjainak változtatásáról, valamint a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetőjének kinevezéséről is. 

  Szolnok is bemutatkozik az Abonyi Vágtán

  2022-08-01

  Augusztus 6-án rendezik az Abonyi Vágtát, a Budapesti Nemzeti Vágta egyik előfutamát. A rendezvény helyszíne a helyiek által nagyon kedvelt szabadidős terület, a Parkerdő és környéke lesz. 

  Első alkalommal rendezik meg szombaton a Vízre, Szolnok! eseményt

  2022-07-21

  Vízre, Szolnok! címmel hagyományteremtő rendezvényt indít útjára szombaton, a Holt-Tiszai Vízisport Központban a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. és Ligeti József, a térség önkormányzati képviselője.

  Szerdától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztás

  2022-07-19

  Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. július 20-án (szerda) 00.00 órától 2022. július 23-án (szombat) 24.00 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást ad ki.