Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Lakossági tájékoztató

 • Lakossági tájékoztató
 • Lakossági tájékoztató
 •  

  Tájékoztató Szolnok, kanyarodó sávos csomópontok építése és jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetése a Hetényi Géza Megyei Kórház-Rendelőintézet országos közúti kapcsolatának javítása érdekében.

  A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a Swietelsky Kft. kivitelezésében valósul meg a „Szolnok, kanyarodó sávos csomópontok építése és jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetése a Hetényi Géza Megyei Kórház-Rendelőintézet országos közúti kapcsolatának javítása érdekében” tárgyú projekt kivitelezése.

  A projekt ismertetése:
   
      
     a 2+073 km szelvényében lévő megyei kórház közúti csatlakozásában a különböző forgalmi irányok szétválasztásához és az útcsatlakozás jelzőlámpás forgalomirányításba bevonásához szükséges forgalmi rend megvalósítása,
  -    a változó forgalmi rendhez szükséges burkolatszélesítések megkiépítése,
  -    a 2+230 km szelvényben járműosztályozós csomópont és az ehhez szükséges burkolatszélesítések kiépítése,
  -    a teljes szakaszon kopóréteg- és szegélycsere,
  -    a tervezett beavatkozások miatt szükséges járdakorrekciók, taxi állomás áthelyezése és buszmegállók átépítése
  -    a tervezett burkolatok víztelenítése,
  -    szükséges közmű kiváltások,
  -    közvilágítás korszerűsítése.
  -    A tervezési feladatok, hozzájárulások újbóli beszerzése, tervek felülvizsgálata

  2022.márciusáig.
  -    A földmunkák várhatóan 2022. március közepén kezdődnek meg.
  -    2022. tavaszán közműépítések, csapadékcsatorna építési munkák,
  -    2022. nyarán szegély és burkolatépítések,
  -    2022. őszén burkolatépítések, közvilágítás és forgalomtechnika kerül kiépítésre.
  -    A kivitelezés befejezési határideje 2022.11.11. Az útüzemeltetési időszakra való tekintettel a téli hónapokban munkavégzés várhatóan nem történik.

  A kivitelezés teljes ideje alatt folyamatosan biztosítva lesz a két irányú forgalom. Sáv szűkítésekre, zárásokra, útcsatlakozások félpályás zárására kell számítani, valamint torlódások is kialakulhatnak.

  A fogalomterelések életbelépését megelőzően további előzetes tájékoztatást biztosítunk a forgalmirend-változás részleteivel kapcsolatban.

  Kérjük szíves megértésüket és türelmüket a kivitelezés folyamán kialakuló kellemetlenségekért!

  Türelmüket ezúton is köszönjük!

  A projekttel kapcsolatos esetleges kérdéseiket, javaslataikat kérjük ezen tájékoztató megjelenésétől számított 15 napon belül küldjék meg részünkre az alábbi elérhetőségek valamelyikére. A kérdések és az azokra adott válaszok összesítve, a tájékoztató közzétételétől számított 30 napon belül kerülnek közzétételre a honlapon (www.szolnok.hu).

  Kapcsolat:
  Swietelsky Kft.

  Levelezési cím:
  2120 Dunakeszi, Székesdűlő 135.

  Panasziroda e-mail cím:
  szolnok@swietelsky.hu

  Dátum: 2022.január 13.

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Szolnok is a kultúrát ünnepelte

  2022-01-22

  Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színháztermében tartotta kultúra napi ünnepségét Szolnok város önkormányzata. Ez a nap hagyományosan a megyeszékhely elismeréseinek átadásának az ideje is egyben.

  Napelemparkot és autókat kapott az Ökumenikus Segélyszervezet szolnoki központja

  2022-01-17

  Személygépkocsikat és napelemeket kapott három cégtől az Ökumenikus Segélyszervezet. A Mol napelemparkkal, a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto személygépkocsikkal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet.

  A Don-kanyarban elesett honvédek előtt hajtottunk fejet

  2022-01-12

  Kedden az egész ország a nemzet hetvenkilenc évvel ezelőtti tragédiájára emlékezik. A doni katasztrófában több mint százezer magyar katona veszett oda, így történelmünk legnagyobb veszteségekkel járó ütközete volt. A doni áttörés emléknapja alkalmából megemlékezést és koszorúzást szerveztek Szolnokon, a Tiszai hajósok terén.

  Protokoll és diplomácia címmel nyílt kiállítás a Damjanich múzeumban

  2022-01-11

  A protokoll sokkal több egyszerű vendégszeretetnél: más népek kultúrájának, szokásainak, hagyományainak ismerete áll mögötte - közölte a honvédelmi miniszter a szolnoki Damjanich János Múzeumban, a Protokoll és diplomácia című vándorkiállítás ünnepélyes hétfői megnyitóján.

  Pályázat SZOLNOK CSALÁDBARÁT MUNKAHELYE cím elnyerésére

  2022-01-07

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának intézkedései évek óta az integrált család-, gyermek- és idősbarát környezet kialakításának elősegítését célozzák meg olyan módon, hogy a családi funkciót megerősítő, illetve funkciók helyreállítását segítő programokat, szolgáltatási rendszert kíván működtetni, összehangolni, közös gondolkodási keret mentén komplex rendszerbe illeszteni, a hiányzó elemekre új szolgáltatással reagálni.