Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Lakossági tájékoztató

 • Lakossági tájékoztató
 • Lakossági tájékoztató
 •  

  Tájékoztató Szolnok, kanyarodó sávos csomópontok építése és jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetése a Hetényi Géza Megyei Kórház-Rendelőintézet országos közúti kapcsolatának javítása érdekében.

  A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a Swietelsky Kft. kivitelezésében valósul meg a „Szolnok, kanyarodó sávos csomópontok építése és jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetése a Hetényi Géza Megyei Kórház-Rendelőintézet országos közúti kapcsolatának javítása érdekében” tárgyú projekt kivitelezése.

  A projekt ismertetése:
   
      
     a 2+073 km szelvényében lévő megyei kórház közúti csatlakozásában a különböző forgalmi irányok szétválasztásához és az útcsatlakozás jelzőlámpás forgalomirányításba bevonásához szükséges forgalmi rend megvalósítása,
  -    a változó forgalmi rendhez szükséges burkolatszélesítések megkiépítése,
  -    a 2+230 km szelvényben járműosztályozós csomópont és az ehhez szükséges burkolatszélesítések kiépítése,
  -    a teljes szakaszon kopóréteg- és szegélycsere,
  -    a tervezett beavatkozások miatt szükséges járdakorrekciók, taxi állomás áthelyezése és buszmegállók átépítése
  -    a tervezett burkolatok víztelenítése,
  -    szükséges közmű kiváltások,
  -    közvilágítás korszerűsítése.
  -    A tervezési feladatok, hozzájárulások újbóli beszerzése, tervek felülvizsgálata

  2022.márciusáig.
  -    A földmunkák várhatóan 2022. március közepén kezdődnek meg.
  -    2022. tavaszán közműépítések, csapadékcsatorna építési munkák,
  -    2022. nyarán szegély és burkolatépítések,
  -    2022. őszén burkolatépítések, közvilágítás és forgalomtechnika kerül kiépítésre.
  -    A kivitelezés befejezési határideje 2022.11.11. Az útüzemeltetési időszakra való tekintettel a téli hónapokban munkavégzés várhatóan nem történik.

  A kivitelezés teljes ideje alatt folyamatosan biztosítva lesz a két irányú forgalom. Sáv szűkítésekre, zárásokra, útcsatlakozások félpályás zárására kell számítani, valamint torlódások is kialakulhatnak.

  A fogalomterelések életbelépését megelőzően további előzetes tájékoztatást biztosítunk a forgalmirend-változás részleteivel kapcsolatban.

  Kérjük szíves megértésüket és türelmüket a kivitelezés folyamán kialakuló kellemetlenségekért!

  Türelmüket ezúton is köszönjük!

  A projekttel kapcsolatos esetleges kérdéseiket, javaslataikat kérjük ezen tájékoztató megjelenésétől számított 15 napon belül küldjék meg részünkre az alábbi elérhetőségek valamelyikére. A kérdések és az azokra adott válaszok összesítve, a tájékoztató közzétételétől számított 30 napon belül kerülnek közzétételre a honlapon (www.szolnok.hu).

  Kapcsolat:
  Swietelsky Kft.

  Levelezési cím:
  2120 Dunakeszi, Székesdűlő 135.

  Panasziroda e-mail cím:
  szolnok@swietelsky.hu

  Dátum: 2022.január 13.

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Szeretem Szolnokot! pályázat - változtak a határidők

  2022-05-23

  Technikai okok miatt meghosszabbítottuk a kreatív pályázat leadási, illetve a facebook-os közönségszavazás határidejét.

  III. Pizzasprint Félmaraton és Élményfutás

  2022-05-13

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. – a Szolnok TV közreműködésével – idén harmadszor rendezi meg a Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás hosszútávfutó rendezvényt. 3 év kihagyás után – az előző 2019-ben került megrendezésre – újra a futóké lesz Szolnok belvárosa! 

  Régóta várt beruházás indul: kerékpárút épül a Tószegi úton

  2022-05-13

  Tovább bővül Szolnok kerékpárút hálózata, immár a Hetényi Géza kórház is elérhető lesz kétkeréken. A kivitelezési már elkezdődött, a munkálatok várhatóan ősz végére fejeződnek be.

  Szolnok városa is bemutatkozott Kecskeméten

  2022-05-09

  Gazdag programkavalkád és számos újdonság várta a vendégeket  május 6-8. között Kecskeméten, a XV. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál – Citera Ünnepen, melyen Szolnok városa külön standdal is bemutatkozott.

  Szeretem Szolnokot! - kreatív pályázat

  2022-05-04

  VÁLTOZTAK A HATÁRIDŐK! Mutasd meg Szolnok szépségeit! Életkortól és lakóhelytől függetlenül várjuk a pályamunkákat, ezúttal két kategóriában.