Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Út- és járdaépítések Szolnokon

 • Út- és járdaépítések Szolnokon
 • Út- és járdaépítések Szolnokon
 • 2016-06-03

  Folytatódnak a Modern Városok programjának forrásaiból megvalósuló út- és járdaépítések Szolnokon.

  Technikai okok miatt a június 3-4-én (péntek, szombat) a Madách utca tervezett aszfaltmarási munkálatai elmaradnak, azokat június 6-án és 7-én (hétfő, kedd) végzik el a szakemberek.

  A tervek szerint június 6-án hétfőn kezdődik az Aranyi Sándor út aszfaltozása. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy teljes útzár lesz a munkálatok idején!

  A Csaba utca felújítási munkálatait június 7-én kedden fejezik be. Itt félpályás útlezárásra kell számítani.

  A tervek szerint a Kandó Kálmán tér (Tallin Mozit elkerülő útszakasz) aszfaltozási munkálataira június 8-án szerdán kerül sor teljes útlezárás mellett.

  A korábban már megkezdett Ady Endre úti járdafelújítás folytatódik, 2 újabb szakaszon kezdődnek meg a munkálatok június 6-án hétfőn.

  • Ady E. u. 1. sz. és Móra F. u, Ady E. u. kereszteződés közötti szakasz.
  • Ady E. u. 35-37 sz. és Thököly úti csomópont közötti szakasz.

  Mindkét szakasz munkaterülete mellett, időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítanunk, rövid ideig a külső forgalmi sáv lehet ebben érintett 9.00 és 15.00 óra között.

  Június 1-én folytatódik a Szapáry úti járda felújítása, ezúttal az Árkád parkolótól az Óvoda utca irányába. Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy június 3-án pénteken megkezdődik az OTP Bank mögötti parkoló behajtó útján a járda szintjének megemelése, a munkálatok alatt félpályás útlezárás lesz érvényben. Ez idő alatt a parkolóba történő behajtást biztosítják a Szapáry u. irányából, a parkolóból kihajtók a Magyar utca irányába tudják elhagyni a parkolót.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Átadták az Adorján Ildikó-díjat

  2019-11-18

  A szociális munka napja alkalmából rendeztek ünnepséget hétfőn a városházán, ahol Szalay Ferenc polgármester köszöntötte a város nevében a szociális területen dolgozókat és adta át az Adorján Ildikó-díjat.

  Elkészült 44 új parkolóhely a Hild Viktor úton

  2019-11-14

  Folytatódnak a fejlesztések a Széchenyi lakótelepen, ahol ezúttal a Hild Viktor úton bővült negyvennéggyel a parkolóhelyek száma. Ezzel enyhül a környező társasházakban élők parkolási gondja, a jó hír pedig az, hogy további parkolók épülnek a városrészben – mondta el Szalay Ferenc polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján.

  Önkormányzati ügyek. Mindenkinek. Bárhonnan.

  2019-11-14

  Az online elérhető Önkormányzati Hivatali Portál nemcsak magánszemélyeknek, hanem a vállalkozásoknak is megkönnyíti a mindennapjait. Az e-ügyintézési felületen keresztül az ország bármelyik pontjáról, gyorsan és kényelmesen intézhetők az önkormányzati ügyek. Az elektronikus ügyintézést választók így nemcsak a sorban állás miatti bosszankodástól kímélik meg magukat, hanem támogatják a papírmentes és környezetkímélő ügyintézést is.

  Megalakult Szolnok város közgyűlése

  2019-11-13

  Megtartotta alakuló ülését Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése, amelyen döntöttek a bizottságok elnökeinek, alelnökeinek és tagjainak összetételéről, az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosításáról, illetve szavaztak az illetményekről és tiszteletdíjakról is.

  Szolnok is csatlakozott az Agrárminisztérium Országfásítási Programjához

  2019-11-13

  Még az időjárás is a kezdeményezés mellé állt, amikor szerdán délelőtt a Jubileum téren Farkas Sándor miniszterhelyettes, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc polgármester és Dégi Zoltán, a Nefag Zrt. vezérigazgatója fát ültetett az Országfásítási Program részeként.