Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kedvenc Városom Szolnok

2023 őszén újból megszervezzük a szolnoki középiskolások részére a „Kedvenc Városom Szolnok” várostörténeti vetélkedőt. A vetélkedő két online- és egy kreatív előfeladatból, valamint egy szóbeli döntőből áll, mely utóbbiba a legjobb csapatok kerülhetnek be. A játékszabályzatot és az előfeladatok leírását Szolnok Megyei Jogú Város honlapján (http:// info.szolnok.hu), illetve a helytörténeti vetélkedő facebook-oldalán (https://www.facebook.com/kedvencvarosomszolnok) találhatják meg.
 
Tervezett időpontok:
 
1.    Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 22.
 
2.   Első online forduló: 2023. október 2-15.
 
3.   Második online forduló: 2023. október 16-29.
 
4.   Kreatív előfeladat: 2023. október 2.- november 9.
 
5.   Az előfeladatokon szerzett pontszámok, a döntőbe jutott csapatok kihirdetése: 2023. november 17.
 
 
6.   A döntőbe jutott csapatok rövid tájékoztatója: 2023. november 20., 15 óra, helyszín: Verseghy Ferenc Könyvtár Ifjúsági Részlege
 
7.   A szóbeli döntő: 2023. november 27., 10 óra, helyszín: Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény
 
A vetélkedőre 5 fős csapatok jelentkezését várjuk a középiskolás korosztályból, egy iskolából több csapat is nevezhet. A programra jelentkezni a mellékelt, csapatonként kitöltött jelentkezési lappal lehet, melyet scannelve, emailen kell beküldeni a bagdig@ph.szolnok.hu email címre 2023. szeptember 22-ig.A jelentkezési lap természetesen sokszorosítható. A vetélkedőn résztvevő minden csapat munkáját oklevéllel ismerünk el, a döntőbe jutott csapatokat tárgynyereménnyel jutalmazzuk. Az első helyezett díja 50.000 Ft-os vásárlási utalvány a Europe Direct felajánlásának köszönhetően.
 
Kérdés esetén kérem keresse a Polgármesteri Hivatal Kulturális, Ifjúsági, Köznevelési és Sport Osztályának ifjúsági referensét, Bagdi Gabriellát az 0620/2536122-es telefonszámon vagy a bagdig@ph.szolnok.hu email címen.
Letölthető anyagok:

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app