Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kósa Károly honlapja

Kósa Károly honlapja

A szolnok-tisza.blogspont.hu honlap elsősorban Szolnok város és környéke, valamint Jász-Nagykun-Szolnok megye kulturális múltjával, helytörténetével foglakozik. Írója, Kósa Károly több évtizede kutatja ezt a területet. Blogjában folyamatosan bővíti a történeti hűségre törekvő, kiváló stílusú cikkeibe rendezett ismeretanyagot, amelyet sok fotóval, dokumentummal egészít ki. A honlapot a témával kapcsolatba kerülők széles köre megbízható forrásként használja különböző céllal és mélységben merítve belőle: magánemberek, amatőr kutatók és hivatásos szakemberek, muzeológusok egyaránt. 
 
 
 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app