Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Közép-Tisza Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége

Közép-Tisza Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége

A 69 horgászegyesületet összefogó Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége célul tűzte ki, hogy megteremtse a rekreáció, a mentális feltöltődés lehetőségét. Fő tevékenységeik közé tartozik a tagegyesületek megyei, regionális és országos érdekképviselete, működési feltételeinek segítése és a szövetség horgászvizein történő kezelői feladatok ellátása.

Teljes körűen forgalmazzák a horgászathoz szükséges okmányokat, kiadványokat, valamit bizományos horgászjegy értékesítési rendszert működtetnek. Rendezvényeket, programokat, táborokat szerveznek gyermek és ifjúsági horgászok részére, verseny szakbizottságuk rendezi a megyei szintű sporthorgász versenyeket. 

Amennyiben Ön turista- vagy állami horgászjegy igénylését követően területi horgászjegyet szeretne váltani városunkban, úgy az alábbi belvárosi területi engedély forgalmazási pontokat javasoljuk:

5000 Szolnok, Tabán 9.

www.kozep-tisza.hu

+36 (56) 512-610

Kinizsi Horgászegyesület

5000 Szolnok, Ady Endre út 18.

+36 (20) 921-3488

Munkás Horgászegyesület

5000 Szolnok, Baross út 44.

+ 36 (70) 639-2778

www.munkashorgasz.hu

Tisza Horgászegyesület

5000 Szolnok, Tófenék út 19.

www.tiszahorgaszegyesulet.hu

+36 (30) 680-0990

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app