Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Lőtéri lövészet időpontjai

Lőtéri lövészetek időpontjai

A Szolnok Helikopter Bázis éves lőtéri beosztása. A tervezet a környéken élők és a lőtér mögötti területen dolgozó gazdák mindennapi munkáját megkönnyítése érdekében kerül közzétételre. A lövészet idején, a biztonsági területeken nem tartózkodhat senki, így mezőgazdasági munkát sem lehet végezni.

A szabályok szerint a lőtér mögött található mezőgazdasági területeken a lövészet idején nem tartózkodhat senki, így ott, ez időben a gazdák sem végezhetnek semmilyen munkát. A Helikopter Bázis kiképzési főnöksége - a gazdák mindennapi munkájának megkönnyítése érdekében - elkészítette a lőtér egész éves beosztását. Mivel a lövészetek általában reggel 8-kor kezdődnek, és a legtöbb esetben legkésőbb délig befejeződnek, a feladatokat az érintettek a délutáni időszakra tudják igazítani. Az esetleges évközbeli változásokat pedig minden hónapban pontosítják.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app