Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Még több ok SzolnOK! - A helyi identitás és kohézió erősítése Szolnokon

„Még több ok SzolnOK! - A helyi identitás és kohézió erősítése Szolnokon”

TOP-6.9.2-16-SL1-2017-00001

A „Még több ok SzolnOK! - A helyi identitás és kohézió erősítése Szolnokon”című pályázat keretén belül 208 millió forint európai uniós támogatásból Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint Konzorciumi Vezető a helyi közösségek fejlesztése érdekében a Humán Szolgáltató Központtal és a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézettel -mint Konzorciumi partnerekkel, a várost 5 célterületre osztva, közösségfejlesztő szakemberek bevonásával közösségi akciókat valósít meg. A projekt célja, a meghatározott célterületeken a városrészhez tartozás és a kötődés érzésének erősítése, a meglévő közösségek és kezdeményezések szerveződésének támogatása.

Előzmények:

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2017. szeptember 28-i ülésén 252/2017 (IX.28.) számú közgyűlési határozatával döntött a „Még több ok SzolnOK! - A helyi identitás és kohézió erősítése Szolnokon” című pályázat benyújtásáról.

A Közgyűlési döntésnek megfelelően, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata 2018. május 31-én pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a TOP-6.9.2-16 „A helyi identitás és kohézió erősítése” tárgyú felhívásra.

A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága a támogatási kérelmet TOP-6.9.2-16-SL1-2017-00001 azonosítószámmal, 2017. november 29-i támogatói döntésében 208 000 000 Ft összegű, 100%-os támogatási intenzitású támogatásra érdemesnek ítélte.

A Támogatási Szerződés 2018. február 28-én aláírásra került.

A projekt várható befejezése: 2022. június 30.

 

 

 

 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app