Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Felhívás díjak adományozásának javaslatára ("Kaposvári Gyula-díj", "Laki Kálmán-díj", "Szolnok Város Sportjáért Díj", "Szurmay Ernő-díj", "Tiszavirág Turisztikai Díj")

2021-10-05

F E  L  H  Í  V  Á  S

 

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése:

 

- a kultúra munkásai iránt érzett tisztelet és megbecsülésének jeléül Kaposvári Gyula-díjat,

- a városunkban tudományos tevékenységet végzők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül Laki Kálmán-díjat,

- a pedagógusok iránt érzett tiszteletének és megbecsülésének jeléül Szurmay Ernő-díjat,

- a városunkban a sport területén kiemelkedő eredményt, szakmai tevékenységet végzők iránt érzett tisztelete, megbecsülése és elismerése jeléül Szolnok Város Sportjáért Díjat

-  a városunkban a turizmus és az idegenforgalom területén kiemelkedő eredményt, szakmai tevékenységet végzők iránt érzett tisztelete, megbecsülése és elismerése jeléül pedig Tiszavirág Turisztikai Díjatalapított.

 

A díjak adományozását javaslattétellel kezdeményezheti minden természetes és jogi személy vagy közösség. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, vagy közösség nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatokat 2021. október 31-ig írásban kell eljuttatni Szolnok Megyei Jogú Város polgármesteréhez. Amennyiben a díj adományozására javaslatot tevő a felterjesztésében ezt kifejezetten kéri, felterjesztését a soron következő évben is figyelembe kell venni a döntés meghozatalakor, ha a felterjesztett személy díjadományozásban a felterjesztés évében nem részesül. A javaslattételekkel kapcsolatos részletes felhívások a www.szolnok.hu oldalon találhatók.

 

Szalay Ferenc                                  

Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere      

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

„A haza minden előtt"

2021-10-23

Ahogyan szerte az országban, úgy Szolnokon is az ’56-os magyar forradalomra és szabadságharcra emlékeztek ma. 

Működésbe lépett az ipari park vizét biztosító telep

2021-10-21

Elkészült az ipari park vízellátását és szennyvízelvezetését biztosító telep. A csütörtöki projektzáró rendezvényen elhangzott, hogy a több mint hétszáz millió forintos beruházás elsődleges célja a rendszer függetlenítése volt. 

Megújult a Moha utcai játszótér

2021-10-21

Újabb állomásához érkezett a város játszótérfejlesztési programja, csütörtökön hivatalosan is megnyitották a Moha úti játszóteret.

Mindenszenteki és halottak napi megemlékezéssel kapcsolatos tudnivalók

2021-10-20

Megerősített szolgálat, menetrendváltozás, temetői nyitvatartási rend, gépkocsiforgalom, sírjelek, sírhelyek, további parkolási terület biztosítása.

Hazánk és a megyeszékhely gazdasági fejlődéséről tájékoztattak

2021-10-20

Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója tartott sajtótájékoztatót a hazai gazdaság közelmúltban elért eredményeiről a Galéria Étteremben.