Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

"Gróf Szapáry Gyula-díj", adományozási javaslati felhívás

 

FELHÍVÁS

 

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése

tiszteletének és megbecsülésének jeléül

Gróf Szapáry Gyula-díjat

alapított a város életében gazdasági téren kifejtett eredményes tevékenység elismerésére. A díj adományozható azon Szolnok városában kiemelkedő gazdasági tevékenységet végző, példaértékű társadalmi szerepvállalással bíró, a Szolnok városban és agglomerációjában élő munkavállalókat foglalkoztató szolnoki székhelyű vagy telephelyű egyéni vállalkozó, vagy gazdasági társaság részére (a továbbiakban: vállalkozás), amely legalább két éve folyamatosan működik Szolnok városában.

A díjat egy évben legfeljebb három vállalkozásnak lehet odaítélni. A díj plakettből és az odaítélést tanúsító oklevélből áll. Városunk e kitüntetésére javaslatot tehet minden természetes és jogi személy vagy közösség. A felterjesztésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott vállalkozás nevét, címét, képviselőjének nevét és elérhetőségeit, valamint az elismerni kívánt tevékenység rövid ismertetését.

A javaslatokat 2024. június 5-ig írásban kell eljuttatni Szolnok polgármesteréhez. Amennyiben a díj adományozására javaslatot tevő a felterjesztésében ezt kifejezetten kéri, felterjesztését a soron következő évben is figyelembe kell venni a döntés meghozatalakor, ha a felterjesztett személy díjadományozásban a felterjesztés évében nem részesül.

 

A díjakat Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2024. évi Szolnok napi gálán ünnepélyes keretek között adja át.

 

 

Szalay Ferenc                                     
Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere           

 

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Megnyílt a Várkapu látogatóközpont

2024-05-28

Európa végváraként védjük a kontinens keresztény kultúráját, védjük nemzeti mivoltunkat - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Szolnokon.

Tájékoztató a szünidei gyermekétkeztetésről

2024-05-27
A korábbi évekhez hasonlóan Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata az idei évben is biztosítja a rászoruló gyermekek számára a déli meleg főétkezést a nyári szünetben.
 

A 175 évvel ezelőtti szolnoki csatára koncertekkel emlékeznek a Szolnoki Szimfonikusok

2024-05-22

175 éve, 1849 tavaszán zajlott a dicsőséges tavaszi hadjárat. A jeles évforduló kapcsán a magyar állam több lépést is tett azért, hogy a sokszor névtelen hősöknek méltó emléket állítson. A Szolnoki Szimfonikus emlékkoncerttel tisztelegnek az évforduló előtt. A részletekről Patkós Imre szakmai igazgató, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester tartott sajtótájékoztatót.

Nyári tábor

2024-05-21

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. 2024. június 24-től 2024. augusztus 23-ig naponta 8.00 órától – 16.00 óráig nyári tábort szervez.

Átadták a Szolnok Családbarát Munkahelye címeket

2024-05-15

A városháza dísztermében tartott ünnepségen adták át – immár ötödik alkalommal – a  „Szolnok Családbarát Munkahelye” címet, melyen Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket.