Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Város Jövője” Közalapítvány pályázatot hirdet ”Fábián Péterné (Tóth Katalin) ösztöndíj” elnevezéssel testnevelők számára

 

Szolnok Város Jövője” Közalapítvány

pályázatot hirdet ”Fábián Péterné (Tóth Katalin) ösztöndíj” elnevezéssel

testnevelők számára

 

Az ösztöndíjprogram célja olyan fiatal testnevelő tanárok anyagi és erkölcsi támogatása, akik a köznevelési/szakképzési intézményekben a gyermekek, tanulók egészséges életmódra nevelésében, a mindennapos testnevelés oktatásában példamutató, kiemelkedő pedagógiai munkát végeznek.

Az ösztöndíjprogram jellemzői:

Időtartama: 1 tanév

 

Pályázók köre:

Szolnok Megyei Jogú Város közigazgatási területén működő köznevelési, vagy szakképző intézményben foglalkoztatott, 25 és 35 év közötti életkorú, testnevelő szakos pedagógus, aki - legalább 3 tanéven át - kiemelkedő eredményekkel igazolható pedagógusi és/vagy edzői tevékenységet folytat.

 

Pályázati információk:

A pályázatnak tartalmaznia kell a jelölt nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. Az ösztöndíjpályázat felhívása minden év március 31-éig kerül kiírásra Szolnok Megyei Jogú Város honlapján. A pályázatot Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Kulturális, Ifjúsági, Köznevelési és Sport Osztályán kell benyújtani 2024. április 30-ig.  Egy pályázó csak egyszer nyerheti el az ösztöndíjat. Egy tanévben maximum 2 ösztöndíj adható.

 

Az ösztöndíj mértéke, folyósításának módja:

Az elnyerhető ösztöndíj mértéke bruttó 500.000 Ft, melyet a nyertes pályázók egy összegben kapnak meg átutalással az általuk megjelölt bankszámlára.

 

A pályázati eljárás és a pályázatok elbírálásának módja:

A pályázatokat – a véleményező munkacsoport javaslata alapján – a „Szolnok Város Jövője” Közalapítvány Kuratóriuma bírálja el, a döntésről minden pályázó írásbeli értesítést kap.

Az ösztöndíj ünnepélyes átadására Szolnok Város Pedagógus Napi ünnepségén kerül sor.

 

A véleményező munkacsoport tagjai:

  • Szolnoki Tankerületi Központ delegáltja
  • Szolnoki Szakképzési Centrum delegáltja
  • Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. delegáltja
  • Szolnoki Diáksport Egyesület képviselője
  • Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala– Kulturális, Ifjúsági, Köznevelési és Sport Osztály osztályvezetője

 

 

                                               Fekete Tibor                           

„Szolnok Város Jövője” Közalapítvány     

                                                                       elnöke                                 

 

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Ötvenéves jubileumát ünnepli a pedagógiai szakszolgálat

2024-04-17

Fennállásának félévszázados jubileumát ünnepli a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Szolnoki Tagintézménye, ebből az alkalomból Múlt és jövő a jelenben címmel rendeztek konferenciát a városháza dísztermében.

A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

2024-04-12

Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

2024-03-28

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

2024-03-27

FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

2024-03-15

A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.