Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztató nyári napközis táborról

2021-06-15

TÁJÉKOZTATÓ NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORRÓL


Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata 2021. június 21-től 2021. augusztus 27-ig a Tiszaligeti Turisztikai Központban, naponta 8.00 órától – 16.00 óráig nyári napközis tábort szervez.

  • A napköziben az iskola 1-7. osztályt befejezett tanulóinak tudjuk biztosítani a részvételét, tehát a 8. osztályt elvégzett tanulókat már nem tudjuk fogadni.
  • A Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány minden hónap végén a tényleges létszám alapján számláz a Szolnoki Intézményszolgálat felé. A térítési díj (ebéd és uzsonna) befizetése ez alapján csekkel vagy átutalással történik, amelyről a tábor első napján kell nyilatkozni.
  • A Csendtábor (2021. július 12-16. és 2021. augusztus 02 - 06.) időtartama alatt a nyári napközis tábor helyszíne – a korábbi évek hagyományainak megfelelően - a Liget Úti EGYMI (Szolnok, Liget út 10.).
  • A gyerekek – az oktatási intézmények előzetes igényfelmérésén túl - a nyár folyamán is bekapcsolódhatnak a nyári napközibe. Ebben az esetben az igényeket a tárgyhét előtti pénteki napig jelezni kell az 56/424-705-ös telefonszámon. Azokat a gyermekeket, akiket nem jelentettek le a megadott határidőig, nem áll módunkban fogadni a napköziben.
  • A gyermekek esetleges ételallergiáját legkésőbb a tábor igénybevétele előtt három nappal kérjük írásban, orvosi igazolással együtt jelezi a Tiszaligeti Turisztikai Központban (5000 Szolnok-Tiszaliget, Pf. 178. vagy a turisztikaikozpont@t-online.hu email címen).
  • Amennyiben az előzetesen jelzett időszakban a nyári napközit mégsem kívánják igénybe venni, úgy az étkezést az 56/424-705 telefonszámon lehet lemondani.
  • Abban az esetben, ha a tanulónak a korábbi évekről a nyári napközi időszakáról befizetési hátraléka van, nem veheti igénybe a szolgáltatást, amíg a szülő/gondviselő ezt nem rendezi Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata felé.
  • Amennyiben a tanuló jelentkezik a nyári napközibe, abban az időszakban Szolnok város más helyszínén térítésmentes gyermekétkeztetést nem vehet igénybe.
  • A napköziben a szülők által kitöltött egészségügyi és adatvédelmi nyilatkozattal kell megjelenni, melyek letölthetőek a város honlapjáról, illetve az oktatási intézményektől is kérhetőek.
  • A nyári napközi megközelítéséhez külön, kibővített útvonalon közlekedő buszjáratot nem biztosítunk. A tábori nevelők a buszpályaudvaron 7.15-7.30 óra között, a vasútállomáson 7.15-7.30 óra között, a Széchenyi városrészben az orvosi rendelőnél 7.00-7.15 óra között, illetve Szandaszőlősön a Lengyel Antal téri autóbuszmegállóban 7.00-7.20 óra között várják reggel a gyerekeket, így a helyi járatos buszokon felügyelettel utaznak a diákok. A bérletet/menetjegyet mindenkinek egyénileg kell megváltania.

A Tiszaligeti Turisztikai Központ árnyas fái alatt szeretettel várjuk a gyermekeket!


Bővebb információ: Oktatási, Kulturális és Sport Osztályon Tóta Tímea kulturális koordinátornál,
Telefon: +36 56 503 416; e-mail: totatimea@ph.szolnok.hu

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

2021-09-17

Az idősek körében igen népszerű programsorozat, a Szépkorúak Akadémiája idén is folytatódik.

Ismét Bringás reggelizett Szolnok

2021-09-17

Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is megrendezte a nagysikerű Bringás reggelijét. 

A hősök köztünk élnek

2021-09-13

Horváth Károly és Szabovik Tamás, két Szolnoki Hősök díjra jelölt kiváló szolnokival találkozott hétfőn Szalay Ferenc polgármester, akik ezen az alkalmon adta át elismeréseiket.

Egy év kihagyás után újra gulyásünnep volt Szolnokon

2021-09-12

Bográcsok sokaságában készültek a különféle gulyásvariációk a zsúfolásig telt Tiszaligetben egy év kényszerű szünet után újra gulyásfesztivált rendeztek Szolnokon.

Gulyásfesztivál huszonharmadjára is

2021-09-08

Szolnok tradicionális gasztronómiai fesztiválja a bográcsrengeteg mellett számos kulturális programmal is csalogatja a látogatókat.