Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

BAGOSSY BROTHERS COMPANY Szolnokon!

Program kezdete:
2021-11-13 19:00
Program vége:
2021-11-13 22:00
Helyszín:
Tiszai hajósok tere
Szervező:
Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Nonprofit Kft.
Program típusa:
zene
MTV EMA HUNGARY
BAGOSSY BROTHERS COMPANY Szolnokon! 
 
Az MTV EMA közel 30 éves története során számos európai nagyváros után először jelentkezik  magyarországról! A fő esemény, november 14-én élő show-ként tér vissza, melyet a Papp László Budapest Sportarénából közvetítenek, szerte a világon. A globális zeneünnepre világsztárok egész sora érkezik hozzánk, a show előestéjén pedig hat magyarországi városban és Budapesten is zajlanak programok a MUSIC WEEK keretében, amely az MTV EMA Hungary hivatalos partnere. November 13-án, szombaton  Szolnokon este 7 órától a Bagossy Brothers Company ad koncertet.
 
Ha van lehetőségünk választani a helyszínek között, szeretünk olyan térségbe menni, ahol már rég nem jártunk. Így esett a választásunk Szolnokra, ahol utoljára 2 és fél éve játszottunk, egy felejthetetlen bulin, a Palacsintafesztiválon!
 
Most pedig visszatérünk, alaposan kitolva a szabadtéri szezont és ígérjük, hogy óriási bemelegítést tartunk a másnapi MTV Awards gálához!’’- mondta Bagossy Norbi, a zenekar frontembere.
 
A részvétel védettségi igazolvánnyal, ingyenesen látogatható, a helyszínen a férőhelyek száma limitált.

További programok